Για τέτοιες swingers καταστάσεις να ρωτήσετε τον @Θοδωρής-Εύβοια πρώταΜόλις πάρεις Benelli θα αγοράσω Beretta, να το ξέρεις ...
Έχει πτυχίο και προϋπηρεσία
Για τέτοιες swingers καταστάσεις να ρωτήσετε τον @Θοδωρής-Εύβοια πρώταΜόλις πάρεις Benelli θα αγοράσω Beretta, να το ξέρεις ...
Προσπαθούν τα benelli να γίνουν κάννες
Δεν θα σου απαντάω αλλά και εσύ μην πετάς μπηχτές και υπονοούμενα σε κάθε μήνυμα σου εγώ τιμώ τα παντελονια μου και σου απάντησα στα ίσα δεν πετάω καρφιά στα λόγια σου τώρα για τις απειλές σου αστες για εκεί που σε παίρνειΜην απαντας σε μενα....Ανθρωπους σαν και σενα που μασανε τα λογια τους ... την μια ετσι και την αλλη
γιουβετσι.....και δεν τιμουν τα παντελονια που φορανε τους εχω ''γραμμενους''.....
Αλλωστε,,,,σου απαντησε ο Βασιλης 900...
Ανεβασε φωτο με συγκριτικες δοκιμες...και ασε τα λογια του καφενειου !!
Και επειδη ξερω οτι εισαι και αγενης ( Νομος Αφρικα )....προσεχε με μενα....
Πάλι τσάι κέρασες και έκανες τον άνθρωπο να την πετάξει;View attachment 69107
Να ξερεις θα ρίξω με Μ2 και αν βγάλει καλύτερα ποσοστά γιατί με τα μάτια το έχω δει οχι μέτρημα..οχι κώνο θα κανω στο 391 θα του παρω και 1 μέτρο εσω έξω τσόκ μέχρι να σταματήσουν τα βουνά να βγάλουν τσάι θα κερνάωΜόλις πάρεις Benelli θα αγοράσω Beretta, να το ξέρεις ...
Είδες Γιάννη ... είπες την αλήθεια και οι άλλοι γελάνε ...
Αυτό κάνει το συνεχόμενο πιπίλισμα μυαλού επί 15 χρόνια.
Άντε εξήγησε τώρα ότι είπες την αλήθεια.
@Χομπίστας... μην κάνεις καμιά μ@λακία και κάνεις κώνο.
Οι δοκιμές μου φίλε έχουν γίνει σε πραγματικές συνθήκες κυνηγίου και έχουν βαρύνει το σακούλι. Τώρα γιατί να δώσω εγώ το 100 ρικο να κάνω μεγαλύτερο τον κωνο ? Η Optima τον έχει τραβήξει από εργοστάσιο όχι με αλχημείες οπλουργων.Δεν χρειάζομαι το Kiks φίλε τα τσοκ τηs berreta είναι από την μάνα τους τέλεια τα κικς τα χρειαζοντε αλλά τουφεκια της μόδας..Κώνο κάνουν στην benelli γιατι ειναι σκορποσκαγιαστρες μπας και πλησιάσουν τις Οptima αλλά αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός γιατι η optima έχει και τον τέλειο αυλό και τα πολύ καλά τσοκ όλα είναι τέλεια παντρεμενα σε αυτή την κάνηΚάνε μόνος σου ΣΩΣΤΕΣ δοκιμές ... αυτή είναι η συμβουλή που σου δίνω.
Πήγαινε πλήρωσε και εσύ ένα κατοστάρικο να τον κάνεις μεγαλύτερο τον κώνο απ όσο είναι ... λογικά θα σκοτώνεις ακόμα μακρύτερα και θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Κάνε και μια διεύρυνση αυλού .... ακόμα μακρύτερα.
Και ένα porting ... ακόμα μακρύτερα.
Πάρε και ένα Kicks ... ακόμα μακρύτερα.
Δεν σου λέω τι άλλο να κάνεις γιατί πλέον δεν θα βλέπεις το θήραμα ...
Αλλά μιας και το κατέχεις το θέμα κώνος ... ποιά είναι τα καλύτερα αποτελέσματα με τον κώνο ?
Και γιατί οι κώνοι γίνονται μόνο σε Benelli αφού μακρύτερος κώνος σκοτώνει πάντα μακρύτερα ?
Σε όλα τα άλλα όπλα του πλανήτη Γη δεν ισχύει αυτό και ισχύει μόνο σε Benelli ?
Ή οι άλλοι δεν θέλουν να σκοτώνουν μακρύτερα ?
Για σκέψου ...
Φίλε σου απάντησα οι δοκιμές μου είναι στο πεδίο ότι κινητε ξέρενεται όπως τι παραπάνω να θέλω από το τουφέκι η τα φυσιγγια ?Εσύ μάλλον δεν έχεις κάνει δοκιμές για να αναφέρεις κώνο και αυλό.
Δεν σου λέω ότι δεν ξέρεις από όπλα ... σου λέω ότι δεν έχεις κάνει δοκιμές.
Όταν με το καλό θα κάνεις ... με 5-6 φυσίγγια στα 36,5μ από το στόμιο θα δούμε τι παίζει.
Είδες τι σημαίνει ποστάρω τις δοκιμές μου ? ... μπορεί να γίνεις ρεζίλι γιατί 5-6 ίδια όπλα, τσοκ και φυσίγγια θα βρεθούν ανά την Ελλάδα.
Άν όλα ρίχνουν σχεδόν το ίδιο και το ένα βαράει τα διπλά προφανώς δεν έχουν γίνει από την ίδια απόσταση.
Θα μπορούσα και εγώ να ρίξω ένα Rooster και να φωτογραφήσω ένα Lambro.
Ή αντί από τα 36,5 να ρίχνω από τα 30 και να λέω 36,5.
Ποτέ δεν το έχω κάνει γιατί μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης.
Οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν έχουν ποστάρει ποτέ ούτε μια δοκιμή ... λένε ότι θέλουν και δεν τους πιάνεις πουθενά
Μόνο αυτοί βλέπουν θαυματουργές κάνες ...
Θα σου έλεγα να πάρεις και μία becaccia εάν βγαίνεις οικονομικά,αλλά μετά εάν έχεις και από τις δύο εταιρείες όπλα θα στραφείς εναντίον μας και θα βρούμε εμείς διάολοΝα ξερεις θα ρίξω με Μ2 και αν βγάλει καλύτερα ποσοστά γιατί με τα μάτια το έχω δει οχι μέτρημα..οχι κώνο θα κανω στο 391 θα του παρω και 1 μέτρο εσω έξω τσόκ μέχρι να σταματήσουν τα βουνά να βγάλουν τσάι θα κερνάω
Καμία σχέση φίλε εγώ φέτος την έβγαλα όλη τη σεζόν της τσίχλας με τα 24 skeet Japan απλά ο φιλος έβαλε δοκιμή στα 34 κσι ο άλλος του απαντάει με δοκιμή στ 36 για να του δείξει πιο πυκνή τουφεκια ότι να ναιΓιατί ρωτάς Σταύρο ?
Η optima διαλέγει γραμμάρια ?
Άντε εξήγησε τώρα ότι είπες την αλήθεια.
Έναν μόνο δεν πιστεύω εδώ μέσα ότι και να πει όλοι οι άλλοι μια χαρα δοκιμές κάνουνΜην πιστεύεις ότι ακούς.
Δεν είδες όλες τις δοκιμές 1187-m2 με φθηνά εμπορικά ... τα ίδια ρίχνουν.
Έχω και αρκετές ακόμα.
Σε ούτε μια δεν είχα αξιόλογη διαφορά.
Διαφορές είχες γιατί τα τσοκ ήταν ανοιχτά και η μικρές διαφορές μεταξύ τους μεγεθύνονται.
Κάνε εσύ συγκριτικές γιατί αυτές που κάνουμε εμείς δεν θα τις πιστέψεις.
Δείξε μας τα αποτελέσματα.
Το 391 έχει κώνο από το εργοστάσιοΝα ξερεις θα ρίξω με Μ2 και αν βγάλει καλύτερα ποσοστά γιατί με τα μάτια το έχω δει οχι μέτρημα..οχι κώνο θα κανω στο 391 θα του παρω και 1 μέτρο εσω έξω τσόκ μέχρι να σταματήσουν τα βουνά να βγάλουν τσάι θα κερνάω
Για τον τόπο και τον τρόπο και το κυνήγι που παω πιστεύω είναι στην πρώτη λίστα..Θα σου έλεγα να πάρεις και μία becaccia εάν βγαίνεις οικονομικά,αλλά μετά εάν έχεις και από τις δύο εταιρείες όπλα θα στραφείς εναντίον μας και θα βρούμε εμείς διάολο
Και αποφάσισα να μην το πουλήσω ρε γαμώτοΔεν υπάρχει πρόβλημα Ηλία μεταξύ μας ... το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα ...
Απλά ίσως μερικοί νομίζουν ότι είμαι ο εκπρόσωπος του Κύργια στο HL.
Βρείτε μου ένα όπλο που να (ας είναι και no name) και εγώ θα το αγοράσω (αφού δοκιμαστεί προφανώς).
Πέρα από την πλάκα σε καραμπίνα είναι η μόνη που θα πήγαινα εάν δεν με έτρωγε για δίκαννοΓια τον τόπο και τον τρόπο και το κυνήγι που παω πιστεύω είναι στην πρώτη λίστα..
Με δελεάζει το 61cm 2750γρ.
Δεν έχω θεμα αρκεί να με εξυπηρετεί θέλω και να είναι αξιόπιστη.
Και αν βαριέμαι καμια φορά θα πηγαίνω με τα χαρτονια μου να ριχνω ΤΣΆΙ από την μια στην άλλη για να γουστάρω κιολας
Σταύρο πόσα χιλιοστά κώνο έχουν, μήπως ξέρεις;Το 391 έχει κώνο από το εργοστάσιο
Μην εκτίθεσαι ... και μην υπερβάλεις.Οι δοκιμές μου φίλε έχουν γίνει σε πραγματικές συνθήκες κυνηγίου και έχουν βαρύνει το σακούλι. Τώρα γιατί να δώσω εγώ το 100 ρικο να κάνω μεγαλύτερο τον κωνο ? Η Optima τον έχει τραβήξει από εργοστάσιο όχι με αλχημείες οπλουργων.Δεν χρειάζομαι το Kiks φίλε τα τσοκ τηs berreta είναι από την μάνα τους τέλεια τα κικς τα χρειαζοντε αλλά τουφεκια της μόδας..Κώνο κάνουν στην benelli γιατι ειναι σκορποσκαγιαστρες μπας και πλησιάσουν τις Οptima αλλά αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός γιατι η optima έχει και τον τέλειο αυλό και τα πολύ καλά τσοκ όλα είναι τέλεια παντρεμενα σε αυτή την κάνη
Διχασμένη προσωπικότητα μετά .. ωωω ρε τι έχουμε να τραβήξουμε.Θα σου έλεγα να πάρεις και μία becaccia εάν βγαίνεις οικονομικά,αλλά μετά εάν έχεις και από τις δύο εταιρείες όπλα θα στραφείς εναντίον μας και θα βρούμε εμείς διάολο
Δεν το ξερω αυτό αλλά μπορώ να ρωτήσωΣταύρο πόσα χιλιοστά κώνο έχουν, μήπως ξέρεις;
Λοιπόν επειδή νομίζω ότι μιλάω Κινέζικα δεν είπα πουθενά ότι πάει μονοβολο στα 100 με όλα τα φυσιγγια μίλησα για κάποιες βολές με συγκεκριμένα φυσιγγια και για πολύ σφιχτες τουφεκιες ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑΜην εκτίθεσαι ... και μην υπερβάλεις.
Δεν είπα ποτέ ότι η 391 με τα optima plus δεν είναι "καλό" όπλο.
Σου λέω ρίξε ένα εμπορικό, πες μου με τι τσοκ το έριξες και πόσταρε την φωτογραφία.
Θα βρω άλλη μια να το δοκιμάσω και εγώ.
Ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό.
Αν μου βγάλει μπαρμπούτσαλα μπροστά στην δική σου, ή έχεις φοβερή κάνη ή δεν έχεις τουφεκίσει από την απόσταση που λες ή με το φυσίγγι που λες ή με το τσοκ που λες.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Αν πάει μπάλα στα 40m, όχι στα 100 που λες εσύ (αστειευόμενος προφανώς), θα την αγοράσω να κάθεται για τα παπιά.
Πάει μπάλα με όλα τα εμπορικά αυτή ή διαλέγει φυσίγγια ?
Τα λέω καιρό!Βecaccia ψηφίζω και εγώ ....