Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πριν παρω το 694 είχα στείλει mail στην Beretta Ιταλίας για τις κάννες γιατι είχα μπερδευτεί κι εγω με το σαιτ τους.
Μου απάντησαν ότι εχει γίνει λάθος καταχώρηση.
Ολη η σειρά Α400 φοράει steelium εκτός από την xtreme plus
694 και xtreme plus φοράνε steelium plus
To dt11 φοράει steelium pro.
Και οι κώνοι αν θυμάμαι καλά είναι 8 , 35 , 45 και έχουν μικροδιαφορες ανάλογα με το μήκος κάννης

Κάνε δοκιμές ... θα εκπλαγείς δυσάρεστα.
Έχουν γίνει οι δοκιμές φίλε σε θήραμα δεν χρειάζεται να ψάχνομαι με χαρτάκια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από το τουφέκι και από τα φυσιγγια του εμπορίου

Πριν παρω το 694 είχα στείλει mail στην Beretta Ιταλίας για τις κάννες γιατι είχα μπερδευτεί κι εγω με το σαιτ τους.
Και οι κώνοι αν θυμάμαι καλά είναι 8 , 35 , 45 και έχουν μικροδιαφορες ανάλογα με το μήκος κάννης
Οι διαφορές νομίζω ότι είναι στο μήκος του κώνου

Πάντως έχω την εντύπωση ότι η κάννη της 391 δεν έχει την τεχνολογία της Α400 σε θέμα κώνου.Ναι μεν ειναι και η 2 optima άρα 18.6 αυλό αλλά σύμφωνα με το site της beretta τον κώνο της τον ονομάζει τεχνολογία steelium,steelium plus,steelium pro.
Η 391 δεν είναι steelium.
Το steelium και όλες αυτές οι ονομασίες μάλλον έχουν να κάνουν με την χρήση σκαγιων εκτός μολύβδου κάποια πιστοποίηση

35.56 εκατοστά κώνο λέει σε παρουσίαση εξεπλάγην

Όχι φίλε. Ούτε τράβηγμα ούτε υπερβολή
Αυτό θα δείξει όταν έρθουν και δοκιμαστούν χωρίς να είμαι φυσικός υπόθετο θα υπάρχει χάσιμο ταχύτητας και πιέσεων με το τραβηγμένο κώνο υπόθεση κάνω ποτέ δεν μου αρέσουν τα άκρα

Αυτό θα δείξει όταν έρθουν και δοκιμαστούν χωρίς να είμαι φυσικός υπόθετο θα υπάρχει χάσιμο ταχύτητας και πιέσεων με το τραβηγμένο κώνο υπόθεση κάνω ποτέ δεν μου αρέσουν τα άκρα
Η bereta έχει φτάσει τον κώνο στα 35+ τα όπλα αποδίδουν πάρα πολύ καλά η guerini σε διπλό κώνο με εξίσου εξαιρετικές ντουφεκιες.Η fabarm έχει τεράστιο κώνο από 18.7καταληγει σε 18.4 κατά μήκος όλης της κάνης σε δύο στάδια.Και σε λίγο όλες οι εταιρίες θα αρχίσουν να επιμηκύνουν κώνους όσες δεν το κάνουν ακόμη διότι η εξέλιξη προς το καλύτερο αυτό δείχνει..Απλά με τα υπάρχον υλικά της αγοράς και το εύρος γομώσεων που υπάρχει ,μεγάλοι κώνοι δεν συνιστάται σε αυλούς 18.8 σε όλους τους άλλους έχουν δοκιμαστεί από πολλές εταιρίες και έχουν δείξει ότι μόνο κακοί δεν είναι αντιθέτως ψάχνουν να τους βρουν σε κάποια μοντέλα.Ασχετως αν λόγο της πλήρης μηχανοποίησης και ατελών ελέγχων όπως αποδεικνύεται κάποιες εταιρίες έχουν κάνει στραβό μαλακίες και την πληρώνει τη νύφη το ντουφέκι και η κάνη.

@gvp9000 απόψε κερνάει ο @Aristos 🤣😂🤣
Σε διαβάζω τόσες μέρες.. τσάι από δω, τσάι από κει.....οι μπεκάτσες στην Κριμαία και την οροσειρά του Καυκάσου είναι όλες αρσενικές και έχουν ένα όνομα γραμμένο στα..... φρύδια τους.......ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ......με κεφαλαία γράμματα.... Στο έχω ξαναπεί.....τα χέρια που κρατάνε το όπλο σκοτώνουν.....βρες ένα καλό σκοπευτή και δως του ότι όπλο θέλεις...... εσένα πρέπει να σε γνωρίσω με ένα φίλο..... κυνηγάει τα πάντα μόνο με κανη πάνω από 71 εκατοστά και μόνο full τσοκ.....θα σε χορτάσει τσάι και λουκούμι.....

Η bereta έχει φτάσει τον κώνο στα 35+ τα όπλα αποδίδουν πάρα πολύ καλά η guerini σε διπλό κώνο με εξίσου εξαιρετικές ντουφεκιες.Η fabarm έχει τεράστιο κώνο από 18.7καταληγει σε 18.4 κατά μήκος όλης της κάνης σε δύο στάδια.Και σε λίγο όλες οι εταιρίες θα αρχίσουν να επιμηκύνουν κώνους όσες δεν το κάνουν ακόμη διότι η εξέλιξη προς το καλύτερο αυτό δείχνει..Απλά με τα υπάρχον υλικά της αγοράς και το εύρος γομώσεων που υπάρχει ,μεγάλοι κώνοι δεν συνιστάται σε αυλούς 18.8 σε όλους τους άλλους έχουν δοκιμαστεί από πολλές εταιρίες και έχουν δείξει ότι μόνο κακοί δεν είναι αντιθέτως ψάχνουν να τους βρουν σε κάποια μοντέλα.Ασχετως αν λόγο της πλήρης μηχανοποίησης και ατελών ελέγχων όπως αποδεικνύεται κάποιες εταιρίες έχουν κάνει στραβό μαλακίες και την πληρώνει τη νύφη το ντουφέκι και η κάνη.
Φίλε μου τα ίδια έλεγαν και για τους τέρμα διευρυμένους αυλους και πολλοί που τα πίστευαν έπαιρναν κάτι browning καταμπινες και δίκανα και την επόμενη βδομάδα τα πούλαγαν όσο όσο

Status
Not open for further replies.
Back