Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Από αξιοπιστία και ποιότητα, αξίζει αυτά τα χρήματα η είναι υπερτιμημενο
Για μεταχειρισμένο παίζουν από 900 έως 1400. Δεν έχει θέμα αξιοπιστίας η υγρασίας έχω το ultralight δύο χρόνια και κυνηγάω αποκλειστικά μπεκάτσα..... υγρασία και βροχές και πυκνά.... κανένα θέμα

Δεν ξέρω από δικανα , δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά αν λες για το 686 το πήρε ένας φίλος στο χωριό μου μεταχειρισμένο από τον Τσιανίκα στην Πάτρα . Το όπλο έβγαζε πολύ ωραίες τουφεκιές , το φουλ του δεν σκόρπαγε κανένα φυσίγγι 33-36 γρ όσο δυνατά και να έβαζες , έβγαζε ωραία συγκεντρωμένη φουλ τουφεκιά .
Ήταν μόνοσκάνδαλο με περίεργο μηχανισμό αδράνειας ή πως το λένε μηχανική σκανδάλη δεν θυμάμαι και αν δεν πατούσε καλά στο ώμο σου μετά την πρώτη τουφεκιά δεν έριχνε τη δεύτερη.
Το έδωσε σε άλλον σε διπλανό χωριό και κυνηγάει μια χαρά , αλλά σπάνια του το κάνει αυτό

θα φουσκωσουν τα ξυλα και δεν θα ανοιγει το οπλο.[δεν κανουν πολυ καλη κατεργασια στα ξυλα τους απο το εργοστασιο]
Αυτό δεν το έχω πάθει ποτέ.... και έχω φάει καταρρακτώδεις βροχές πέρσι..... ούτε με το Baikal που τα ξύλα του είναι σα σημύδα.....τι σχέση έχουν τα ξύλα με το άνοιγμα κλείσιμο της πεταλούδας

τι σχέση έχουν τα ξύλα με το άνοιγμα κλείσιμο της πεταλούδας
οταν φουσκωσουν τα ξυλα δεν ανοιγει η πεταλουδα.το κανεις στο πλαι και βρισκει στο ξυλο.
υτό δεν το έχω πάθει ποτέ.... και έχω φάει καταρρακτώδεις βροχές πέρσι.....
τυχερος εισαι ,εισαι μια απο της εξαιρεσεις,που να δεις και 687 να μην ανοιγουν.

Status
Not open for further replies.
Back