με το 4* μαμα εχει φυγει τελειως δεξια και ειναι "χαλι" σαν βολη ... με το CR ειναι εμφανης η διαφορα της ανωτεροτητας ...αν και το μεγεθος της λαμαρινας δεν βοηθα , αν ητα 1χ1 θα ηταν μια χαρα
με το 4* μαμα εχει φυγει τελειως δεξια και ειναι "χαλι" σαν βολη ... με το CR ειναι εμφανης η διαφορα της ανωτεροτητας ...αν και το μεγεθος της λαμαρινας δεν βοηθα , αν ητα 1χ1 θα ηταν μια χαρα
Δεν ξέρω. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το τσοκ.Οι τρύπες φαίνεται να έχουν 3 νούμερα διαφορά φαντάζομαι φταίει η γωνία και απόσταση λήψης?
Οντως είναι προς τα δεξιά αλλά είναι ποιο συγκεντρωμενη.Αν και έχω μια υποψία ότι με τα μαμα τσοκ οι τουφεκιες βγαίνουν παραγκεντρες.Το ίδιο παρατήρησε και ένας αλλος κάτοχος του ίδιου όπλου.με το 4* μαμα εχει φυγει τελειως δεξια και ειναι "χαλι" σαν βολη ... με το CR ειναι εμφανης η διαφορα της ανωτεροτητας ...αν και το μεγεθος της λαμαρινας δεν βοηθα , αν ητα 1χ1 θα ηταν μια χαρα
4* και 25μετρα δεν θα επρεπε να ειναι τοσο σφιχτη ομως , αν τα τσοκακια χανουν ...αυτο θελει ψαξιμο μην το αφησεις ετσι . ριξε με ακουμπισμενο καλα οπλο σε παγκο να δεις που παει η βοληΟντως είναι προς τα δεξιά αλλά είναι ποιο συγκεντρωμενη.Αν και έχω μια υποψία ότι με τα μαμα τσοκ οι τουφεκιες βγαίνουν παραγκεντρες.Το ίδιο παρατήρησε και ένας αλλος κάτοχος του ίδιου όπλου.
Τάσο στον κατάλογο γράφει 1/10mm /0.004"Ποια ειναι η διαμερος στομιου σε mm του CR ?
με παχυμετερο το εχει μετρησει κανεις?Τάσο στον κατάλογο γράφει 1/10mm /0.004"
Ναι Παναγιωτη εχουμε πολλους..Δημητρη πολλους στοχους εχετε στα ψαρα
Γιατί το λες αυτό Τάσο;Το CR από τι λέει ο κατασκευαστής ειναι συνδυασμός 4* και 5*.Λογικά το CR δεν πρέπει να το δοκιμάσεις με το 4* μαμά τσοκ, το MR είναι κοντά στο 4.
Έχεις δίκιο Μενιο.Ίσως το ιδανικό τσοκ για γενικο κυνηγι και ειδικά περπατητό είναι το Bell..Καλημέρα κάπου εχω μπλεχτεί με τα Brain ...
Αν το Bell μπορεί να ρίχνει και σαν 4αρι στα 30 μέτρα , και το MR επίσης ρίχνει σαν 4αρι τότε το CR τι εξυπηρετεί ?? Ποιός ο λόγος ύπαρξης του ??
Ενδιαφέρομαι για ενα ανοιχτό τσοκ γενικού κυνηγιού και εχω λίγο μπλεχτεί .xm..xm.
Κε Σωτηρόπουλε βοήθεια χαχα
Φίλε johnnyp,Αλήθεια...την ίδια τεχνολογία...δεν βλέπουμε κ στο black code της patternmaster???