Χρηστο με Benelli crio Από τις πρωτες με το σπείρωμα στο επανω μερος. Ο κυκλος είναι 76 cm
Πολύ καλές ! Η πρώτη ακόμα καλύτερη κατά την γνώμη μου.Άνοιξε και άλλο τα μέτρα.πηγαινε 30 ,έχουν και άλλο οι τουφεκιές σου πιστεύω.Δοκιμές με το δικό μου όπλο,
Τουφεκιά στα 25 μέτρα με Brain MR, και φυσίγγι 32 γρ νούμερο 9
Πως σας φαίνεται ?
Δοκιμές με το δικό μου όπλο,
Πως σας φαίνεται ?
ουαουυυυυ πολλη καληΔοκιμές με το δικό μου όπλο,
Πως σας φαίνεται ?
Εξαιρετική κατανομή,το συγκεκριμένο το τσοκ θεωρητικά για τι αποστάσεις είναι γιατί δεν ξέρω καθόλου τις ονομασίες τουςΔοκιμές με το δικό μου όπλο,
Πως σας φαίνεται ?
Τασο πολη ωρεες τουφεκιες.ΑΛΛΑ σε αυτα τα μετρα ρε φιλε ολλα τα τσοκ ειναι καλα. και με τα μαμα πανω κατω αυτα τα ποσοστο θα παρεις.Σε αυτα τα μετρα θα μπορουσε να δωκ. καποιος ενα ΒL h kapoio difusion.Στο τσοκ που δωκημασες προσθεσε αλλα 15μΧρηστο με Benelli crio Από τις πρωτες με το σπείρωμα στο επανω μερος. Ο κυκλος είναι 76 cm
Εγω που ενδιαφ.για το ΒΧ θα το δωκ. Στα 50-60μετρα. Εκει θα δουμε τι κανει σε σχεση με το UFO που κατεχω και εχω δοκημασει.αλλα στα ΒΒ.....δεν.Μεχρι νο1 παει τελεια. Μετα....Τασο πολη ωρεες τουφεκιες.ΑΛΛΑ σε αυτα τα μετρα ρε φιλε ολλα τα τσοκ ειναι καλα. και με τα μαμα πανω κατω αυτα τα ποσοστο θα παρεις.Σε αυτα τα μετρα θα μπορουσε να δωκ. καποιος ενα ΒL h kapoio difusion.Στο τσοκ που δωκημασες προσθεσε αλλα 15μ
Καλύτερη κατανομή!!!Τώρα ακολουθούν οι πίνακες από το μαμά Benelli, την ιδια ημέρα και ώρα με τα ιδια φυσίγγια.
Αυτή είναι και η αιτία ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ μου με τα Brain. Για μένα στο δικό μου όπλο ΔΕΝ τα βρήκαμε. Ίσως σε κάποιο άλλο όπλο τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
Εχει και 40 με 45 σκαγια διαφορα, Μυρο 18,5 είναι ο αυλος.
Βίκτωρα στην περιφέρεια βλέπεις διαφορά;Tασο, προφανως αναφερεσαι στο οτι τα μαμα δινουν καλυτερα κεντρα.
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον victor...Μου φαινονται πιο ομοιομορφα κατανεμημενες οι τουφεκιες με τα Brain. Τα μαμα εχουν πιο σφιχτο κεντρο, ελαχιστα ομως. Δεν θα καταδικαζα καποιο απο τα δυο, ολα εξαρτωνται για μενα, απο το που κυνηγας, σε τι αποσταση περναει το θηραμα, και ποσο χρονο σου δινει να ριξεις