Εγώ θα γίνω ο συνήγορος του διαβόλου για λίγο. Θέλω να δηλώσω εξ΄αρχής ότι από προσωπική διαπίστωση και από αυτά που διαβαζω ο κ. Σωτηρόπουλος είναι σωστός επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος " ψαγμένος". Θέλω να τον ρωτήσω αν ισχύουν αυτά που διαβάζω ότι δήθεν ανέβηκαν από εχθές οι τιμές στα τσόκ, και δεύτερον ότι πολλοί περίμεναν καλύτερες προσφορές στην έκθεση.
[/QUOTE]
Φίλε ALEX,
αυτη ειναι η ανάρτησή μου στο αντίστοιχο θέμα για την Έκθεση που ελπίζω να σε καλύπτει:
¨"Καλησπέρα σε όλους!
Σχετικά με τις περιβόητες προσφορές της έκθεσης, να πω πως αυτό που ανακοίνωσα ήταν πως για την έκθεση η τιμή δεν θα είχε την αύξηση που θα γίνει (92 ευρώ κατ΄ελάχιστο) και δινόταν μαζί και ένα καπέλλο αξίας 6 ευρώ.
Όπως καλά ανέφερε ο φίλος Vasilis, το κόστος κατασκευής των BRAIN έχει αναλυθεί εκτενώς, εάν κάποιος πιστεύει πωε είναι ακριβά, πολύ θα ήθελα να μου πει και μένα πως να τα φτιάχνω πιό φτηνά αλλά....ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!
Θα ήθελα να θυμήσω επίσης πως στις αρχές διαφημίζαμε στα περιοδικά τιμή 88 ευρώ και από τέλος Σεπτεμβρίου 97. Προσπαθήσαμε με "νύχια και δόντια" να κρατήσουμε την τιμή γιά όλη την περίοδο κυνηγίου χωρίς αύξηση και μετά μέχρι και την έκθεση. Τουλάχιστον, εμείς δεν κάναμε αύξηση όπως μερικοί - μερικοί στην έκθεση, δεν είδα και κανένα άλλο να κάνει κάποια προσφορά, ε μην τα ακούσω και από πάνω!
'Οσο για τον φίλο που άλλαξε γνώμη και δεν τα αγόρασε γιατί είδε τις τουφεκιές BRAIN σε σχέση με συμβατικών, ε πιά, είναι αυτές που έχουμε και στο site, αυτές και που έχουν "πάρει τα μάτια" πολλών σκοπευτών και κυνηγών στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να έχουμε αρχίσει τις εξαγωγές με ρυθμό που δεν πιστεύουμε (και έχουμε και τις πρώτες ενθουσιώδεις κριτικές!). Παλληκάρια, πρέπει να ξέρουμε και λίγο από βλητική λειόκαννου, όχι μόνο να παριστάνουμε ότι ξέρουμε, φιλικά μιλώντας πάντα.
Κατά τα άλλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους από το H/L που πέρασαν από το περίπτερο, μου είπαν θετικότατες κριτικές για τα BRAIN, συατηθήκαμε και γνωριστήκαμε και από κοντά και πολλοί αγόρασαν και άλλα τσοκ ΒRAIN για τα όπλα τους...Να είστε όλοι καλά και
Καλή Ανάσταση"
Χρήστος Σωτηρόπουλος