αυτο πρεπει να εκτιμηθει. αλλοι απειλουν με μηνυσεις κι αλλοι οπως ο κ. σωτηροπουλος μπαινει σε διαλογο και συζηταει.πολυ σωστη και ωραια κινηση
Γιά βοήθα με φίλε evripidis302, πως βρ'ισκω το thread αυτό;κε σωτηροπουλε ειμαι κατοχος 2 brain optima plus σε beretta 391.μια και σας εχουμε εδω θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου σχολιασετε καποιες δοκιμες πιυ εκανα με το tm σε σχεση με το εργοστασιακο 3 αστρα μαμα. οι δοκιμες βρισκονται στη σελιδα 120 στο θεμα βλητικες δοκιμες. καντε ενα κοπο να τις δειτε αν και ξερω οτι ο χρονος σας ειναι πολυ περιορισμενος. το αλλο τσοκ ειναι το bell απο το οποιο πραγματικα δεν εχω λογια. ειναι πραγματικα τσοκ τσαντας και δινει θηραματα περαν των μετρων για το οποιο κατασκευαστηκε και το ειδα και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο. ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-120Γιά βοήθα με φίλε evripidis302, πως βρ'ισκω το thread αυτό;
Καπου παει το μυαλο μου.....αλλά και στο κοντάκι!
δεν θα μπορουσες να το θεσεις καλυτεραΕσείς την αύξηση....εμείς την μείωση...αντε να δούμε που θα πάει....δυσκολοι καιροί ...στο τέλος θα κυνηγούν μόνο οι άρχοντες....
Φίλε μου τι λογική παλιατζή είναι αυτή? Για λιώσιμο θα το πάμε και μας ενδιαφέρει πόσο μέταλο έχει? και το CD των Windows έχει κοστίσει στην Microsoft 3 cents να το παράξει και 1 δευτερόλεπτο να το τυπώσει στο εργοστάσιο. Η τιμή πώλησης όμως είναι περίπου 100 euro!κυριε σωτηροπουλε εσεις θεωρειται λογικη την τιμη των 94 ευρω για ενα σωληνακι 10 εκατοστων?