νοοτροπία και αντιμετώπιση πελάτη από τον Σωτηρόπουλο και τον Πανά ( μη ξεχνάμε πως και ο Πανάς κάνει ακριβώς το ίδιο με την επιστροφή τσοκ και αλλαγή με διαφορετική σύσφιξη και όχι μόνο αλλά και επιστροφή χρημάτων σε ορισμένες περιπτώσεις ) ,,,που ο έλληνας βλέπει μόνο στα όνειρα του με τους δικούς μας απατεωνίσκους,,,για να μη τους ονομάσω διαφορετικά
όσο για τα τσοκ ; εντάξει σε πολλούς μπορεί να μην αρέσουν για χ ψ λόγους ,να μη ταιριάζουν στον τρόπο που τουφεκάνε ,να μη μπορούν να το βρουν σαν τσοκ , να μη ταιριάζει στο όπλο τους, να θεωρούν πολλά τα €88 οκ πάω πάσο και εγώ τα θεωρώ πολλά αλλα......
αν αναλογιστούμε πώς κάποτε πληρώναμε τα Briley από ελληνικά καταστήματα από 80-90 εως και 130 ευρω και λίγο παραπάνω, που δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο ειδικά από μέταλλα αλλά ήταν όμως Briley,τους λέγαμε και ευχαριστώ δεν ήταν ακριβά ;
τα Kicks στα €78 τα θεωρείτε φθηνά δηλαδή και μάλιστα χωρίς cerakote
( μήπως όχι γιατί είναι αμερικάνικα ; )
όταν έγινε μόδα η cerakote βαφή και κάποιοι έστελναν τα τσοκ για βάψιμο με κόστος €15-20 έκαστο και η τιμή στο σύνολο έφτανε στα ύψη ήταν καλά ;
τώρα μας χάλασε,που βρίσκουμε ένα τσοκ με πολύ καλύτερα μέταλλα έτοιμο βαμμένο με όποια πατέντα έχει επάνω σε λογική τιμή με τα παραπάνω δεδομένα ;
όπως είπα ναι το θεωρώ ακριβό αλλά επειδή έχω αλλάξει και έχω στην συλλογή ένα σκασμό τσοκ,,,,με τρύπες με ωπές πλάγιες κάθετες φιδίσια ,,,με σιγουριά μπορώ να πω ότι είναι τσοκ το οποίο δίνει θήραμα πολύ πιο έυκολα από τα υπόλοιπα ( μαζί θα βάλω και το carlsons ) ,,,,άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο για εμένα όταν βγαίνω να τουφεκίσω να μη χάνω θήραμα,,,τώρα κάπνισμα ξεκάπνισμα το κάνω άνετα και με ένα πιο σφιχτό τσοκ και μερικά σκάγια παραπάνω αν θέλω να γράψω θέαμα
να σας πω και κάτι άλλο ; με τα φρενάτα δεν τρελάθηκα κιόλας ....