Τι συμπεράσματα εχεις βγάλει φίλε μου απο τις παραπάνω εικόνες;Ευκαιρία να επισυνάψω και 2-3 φωτογραφίες από κάποιες δοκιμές που έκανα με το Bell και την 391, τον Μάιο νομίζω στη Μαλακάσα , σε Πίνακα 1χ1. Ο καιρός ζεστός αλλά όχι σαν τώρα βέβαια ...
Επισυνάπτω μια φωτό στα 20 μέτρα, με Cheditte Tordo 32 gr , Νο 9
και άλλη μια με το ίδιο φυσίγγι, στα 30 μέτρα
Και μια ακόμα στα 30 μέτρα με Speed 34gr, no 9 , ήθελα να δώ εάν υπάρχει διαφορά με ένα πιό συγκεντρωτικό φυσίγγι
Ενα πρώτο συμπέρασμα που έβγαλα φίλε μου , γρήγορα και εύκολα , είναι ότι οι τουφεκιές μου πάνε στο κέντρο που Πίνακα χαχαΤι συμπεράσματα εχεις βγάλει φίλε μου απο τις παραπάνω εικόνες;
Τα καινουργια γαλοτσοκ δεν το κανουν αυτο....ο milvus εφερε περσι δυο τσοκ που βγαζουν ντουφεκιες πιτσαΘα ήθελα όποτε μπορέσετε, να μας βάλετε δύο φωτογραφίες από αυτά τα τεστ. Με ενδιαφέρει πολύ η επικράτηση του Brain (συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω την αντίστοιχη ονοματολογία ) έναντι του Muller UFO H2O.
Επειδή έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές στον πίνακα με αυτό το τσοκ από τα 50 μέτρα και πάνω, θεωρώ ότι δύσκολα θα βρεθεί choke που σε νούμερα σκαγιών από το 1 ως το 4, να βγάζει τέτοιες κυνηγητικές συγκεντρώσεις μέχρι τα 80 μέτρα.
Επειδή ποτέ όμως δεν λέω ποτέ και επειδή προσωπικά δεν σσχολούμαι με choke κάτω από τις συσφιξεις 9/10 ως 11-12/10, θα ήθελα πολύ να δω την κυνηγητική επικράτηση του αντίστοιχου Brain , ώστε να το προμηθευτώ αμέσως. Χρησιμοποιώ την λέξη κυνηγητική επικράτηση γιατί δεν με ενδιαφέρουν κάτι choke στυλ γαλοπούλας με string 20 και 30 μέτρα. Έχω δοκιμάσει τέτοια σε νερό και με αφήνουν αδιάφορο.
Με εκτίμηση,
Σιλιβιστρας Γιώργος
Ώπα φίλε ARKAN79,!!!!!!!! Για να ξέρουμε τι βλέπουμε και όχι να λέμε απλά σχόλια πρώτης εντύπωσης:o προορισμος του bell ειναι να εχει περισσοτερη συγκεντρωση απο τον βελτιωμενο κυλινδρο???
προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η τουφεκια με τα τεσσερα αστρα .....το μπελ επρεπε να ανοιγει περισσοτερο αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του
Τα καινουργια γαλοτσοκ δεν το κανουν αυτο....ο milvus εφερε περσι δυο τσοκ που βγαζουν ντουφεκιες πιτσα
Το θες για παπακια στο σουρουπο εεεεε;; απλα παρε ενα μπενελλι!εγω θα ηθελα να το δω το bell και με ενα χοντρουτσικο σκαγι στα κοντινα.....σιμα ειναι και ερχεται και θα κανω τις πρωτες δοκιμες...
χαχαχααχαχα......οταν γινω αγροτης τοτε θα παρω benelli......Το θες για παπακια στο σουρουπο εεεεε;; απλα παρε ενα μπενελλι!
Σοβαρα τωρα και εγω θα ηθελα να δω μια τετοια δοκιμή. Τσοκακι Bell, swing και πατημα!
τουφεκια 4 αστρων φαινεται να ειναι και οχι bell........ειναι προφανες οτι το τσοκ δεν κανει αυτο που υποσχεται
Μου φαινεται θες και εσυ ενα σπαρο απο τα καλα.....και θα ερθεις στα ισια σουγια να μη σου πω που θα κανεις να κοιμηθεις και καμια βδομαδαχαχαχααχαχα......οταν γινω αγροτης τοτε θα παρω benelli......
πηρες αποφαση να γινεις αγροτης γειτονα????χαχαχαχααχαχαχαΜου φαινεται θες και εσυ ενα σπαρο απο τα καλα.....και θα ερθεις στα ισια σουγια να μη σου πω που θα κανεις να κοιμηθεις και καμια βδομαδα