BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Υπαρχει στα σχεδια της εταιρείας η παραγωγή τσοκ cal 20;
Φίλε DUCK HUNTING,
Συνέχεια βάζουμε νέες ημερομηνίες για ξεκίνημα παραγωγής 20 cal και συνέχεια τις αναβάλλουμε εξαιτίας της συνεχούς αύξησης ζήτησης στα 12 cal. Μόλις ισορροπήσουμε κάπως , θα τα παράξουμε.

Φιλικά

Χρήστος Σωτηρόπουλος

Kύριε Σωτηρόπουλε ,
μήπως έχετε κάνει δοκιμές στα τσοκ που κατασκευάζετε να φτιάξετε και ένα με πορτινγκ φρενάτο σε στυλ ας πούμε Kicks και να το συγκρίνετε με τα κανονικά ?
Αν ναι μήπως μπορείτε να τις ποστάρετε ?
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε με τον πιο σίγουρο τρόπο ότι στα φρενάτα δεν κάνουν την διαφορά οι υπο γωνία τρύπες και το δάγκωμα του συγκεντρωτήρα αλλά μόνο η συσφιξη τους όπως εάν κατάλαβα μας λέτε.
Με εκτίμηση

Last edited:
Kύριε Σωτηρόπουλε ,
μήπως έχετε κάνει δοκιμές στα τσοκ που κατασκευάζετε να φτιάξετε και ένα με πορτινγκ φρενάτο σε στυλ ας πούμε Kicks και να το συγκρίνετε με τα κανονικά ?
Αν ναι μήπως μπορείτε να τις ποστάρετε ?
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε με τον πιο σίγουρο τρόπο ότι στα φρενάτα δεν κάνουν την διαφορά οι υπο γωνία τρύπες και το δάγκωμα του συγκεντρωτήρα αλλά μόνο η συσφιξη τους όπως εάν κατάλαβα μας λέτε.
Με εκτίμηση
Φίλε Tasos.kat,

Όπως έγραψα και λίγο πιό πριν, το porting, ακόμα και με υπό γωνία τρύπες, δεν φρενάρει την τάπα, μόνον κάτι που προεξέχει μέσα στο τσοκ μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Εξάλλου, τα Kick's που αναφέρεις δεν βγάζουν κλειστή τουφεκιά λόγω "φρένου" (γιατί δεν έχουν στην πραγματικότητα) αλλά γιατί είναι απλά...συμβατικά (κωνικό-παράλληλο) και υπακούουν στον κανόνα του πυκνού κέντρου όπως όλα τα συμβατικά. Εάν κατασκεύαζα ένα BRAIN με το porting των Kick's, δεν θα βλέπαμε καμμία διαφορά, πίστεψέ με. Αλλά έστω και να ήταν φρένο αυτό το porting, εμένα ο σκοπός μου ήταν να καταφέρω να σχεδιάσω και να κατασκευάσω το πρώτο τσοκ που δεν θα υπακούει στον κανόνα του πυκνού κέντρου, που θα έχει ενισχυμένη την περιφέρεια ώστε να δίνει επιτυχίες ακόμα και χωρίς να κάνει ο χρήστης του όπλου πάντα απόλυτα κεντρική σκόπευση, το πιό φιλικό τσοκ προς αυτόν. Δεν με ενδιαφέρουν τα πυκνά κέντρα, αυτά προσπαθούν εδώ και εκατονταετία οι βλητικοί να τα ξεπεράσουν. Εγώ το κατάφερα, τώρα να ξαναπάω πάλι πίσω; Για όποιον θέλει πυκνά κέντρα πχ γιατί του αρέσουν τα "σκασίματα", υπάρχουν τόσα άλλα τσοκ. Βέβαια, σκασίματα μπορεί να δώσει και το κατά περίπτωση πιό κλειστό BRAIN διατηρώντας και πάλι το πλεονέκτημα της πιό ομοιόμορφης κατανομής, αλλά αυτό ίσως θέλει και λίγο ανάλυση για να γίνει κατανοητό από όλους.

Πάντα φιλικά

Χρήστος Σωτηρόπουλος

Εάν καταρίψουμε όλα τα πλεονεκτήματα των φρενάτων με την ατρακτο τι γίνεται ?
Οι κατασκευαστές τους λένε ότι μικραίνει σημαντικά.
Μήπως προέρχονται από εκεί τα σκασίματα και όχι από τα πυκνά κέντρα ?
Σας ευχαριστώ για τον πολυτιμο χρόνο σας.
Με εκτίμηση.

.cofee..badboys.γιατι μου θυμιζεται αλλον εναν επιστημωνα που απαντουσε με κατεβατα ολοκληρα..........vert funny..vert funny.και αυτος ο καλυτερος ηταν και ολοι τον ζηλευανε

Συνάδελφε δυστυχώς ουτε εγω καταλαβαίνω τι εννοεις! Εν πασει περίπτωση ο κ Σωτηροπουλος σου απαντάει με στοιχεία και πραγματικές δοκιμές και μετρήσεις, αν εσυ ή εγω δεν μας ικανοποιούν πολυ απλα δεν θα το αγοράσουμε! Σημειώνω οτι δεν ειμαι κατοχος brain και ουτε εχω προς το παρόν στα πλάνα μου μια τέτοια αγορα. Κατανοώ την καχυποψία για ενα νέο προϊόν αλλα καλο ειναι να βλεπουμε τα πράγματα καλοπροαίρετα! Το λεω γτ δεν ειδα καπου να λακιζει ο κ. Σωτηροπουλος οπως εχουν κανει παρα πολλοί επαγγελματιες δυστυχώς. Τελος καλο ειναι να μην ξεχνάμε το σκοπό των brain που ειναι να ενισχύσει την περιφέρεια οχι τα κέντρα...

Δε μπορωνα καταλαβω αυτην την εμονη με τοκ.σωτηροπουλο μπαινει σε διαλογο προς τιμην του απανταει σε ερωτησεις μας και στην τελικη ρε παιδια δε νομιζω να πιασε κανεναν με το ζορι ο ανθρωπος να αγορασει μεγαλα παιδια ειμαστε κρινουμε διαβαζουμε και οποιος θελει αγοραζει...
Φιλικα

Δε μπορωνα καταλαβω αυτην την εμονη με τοκ.σωτηροπουλο μπαινει σε διαλογο προς τιμην του απανταει σε ερωτησεις μας και στην τελικη ρε παιδια δε νομιζω να πιασε κανεναν με το ζορι ο ανθρωπος να αγορασει μεγαλα παιδια ειμαστε κρινουμε διαβαζουμε και οποιος θελει αγοραζει...
Φιλικα
ακριβως αυτο παναγιωτη. ουτε ειρωνειες χρειαζονται ουτε τιποτα.μπορει καποιος να μην συμμετεχει αν δεν συμφωνει. οπως εχω ξαναγραψει αλλοι επαγγελματιες ηθελαν να κανουν μηνυσεις και αλλοι εβαζαν δικηγορους ν απειλουν.βρεθηκε καποιος που απανταει ε ας μην τον φαμε ζωντανο

.cofee..badboys.γιατι μου θυμιζεται αλλον εναν επιστημωνα που απαντουσε με κατεβατα ολοκληρα..........vert funny..vert funny.και αυτος ο καλυτερος ηταν και ολοι τον ζηλευανε
Θα σε παρακαλεσω να διατηρησεις το καλο κλιμα του φορουμ, προς οφελος ολων των φιλων συνκυνηγων που βρισκοντε σε αυτο εδω το μετεριζι.
Ο Κ.Σωτηροπουλος απαντησε σε ολους χωρις ιχνος ειρωνιας και χωρις να θειξει κανεναν.
Μπορει να μην πιστευεις τα λογια του και ειναι δικαιωμα σου, αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου να στερησεις γνωσεις απο τους υπολοιπους που βρισκοντε εδω μεσα.
Θα σε παρακαλεσω λοιπον να κρατησουμε τις συζητησεις σε υψιλο επιπεδο προς οφελος ολων.
Υγ. τον Κ.Σωτηροπουλο ουτε τον γνωριζω ουτε εχω καποιο τσοκ του.
Απλα με ενοχλεισε οτι ηθελες να υποβαθμισεις την συζητηση....

ποια ειναι τα στοιχεια του κυριου σωτηροπουλου που αποδεικνυουν οτι ενα τσοκ με οπες εκτονωσης δεν ειναι καλυτερο βλητικα απο οτι ενα ιδιο τσοκ χωρις οπες και οτι οι εταιριες που κατασκευαζουν τετοιου ειδους τσοκ μας πιανουν κοροιδο οπως ισχυριζεται ο διος?εγω φιλε panagiotiw chios ριχνω τουλαχιστον 250-300 φυσιγγια το χρονο σε δοκιμες στον πινακα και δεν ανεχομαι να με κοροιδευουν .....αλλα εχουν δει τα δικα μου ματια και στοιχιματιζω
και ολας οτι ενα τενεκεδενιο τσοκ με πορτινγκ τον 47 ευρω παταει ανετα το δικο του προιον τοσο σε συγκεντρωση οσο κσι σε κατανομη στον κυκλο τον 76 εκατοστων.buy.

Κωστα,απο τη στιγμη που κατέχεις τις αποδείξεις για τα λεγομενα σου,απλα τις παραθέτεις!
Συναδελφικη κουβεντα και παρότρυνση ειναι,ειλικρινεστατα, χωρις ιχνος μομφής!
Προσωπικα,με ενδιαφέρει 100% η αποδειξη σε οτι αφορά τεχνικα θεματα!
Φυσικα ,το ιδιο θα ηθελα να δω κι απο την αλλη πλευρα των συζητουντων!:)

ποια ειναι τα στοιχεια του κυριου σωτηροπουλου που αποδεικνυουν οτι ενα τσοκ με οπες εκτονωσης δεν ειναι καλυτερο βλητικα απο οτι ενα ιδιο τσοκ χωρις οπες και οτι οι εταιριες που κατασκευαζουν τετοιου ειδους τσοκ μας πιανουν κοροιδο οπως ισχυριζεται ο διος?εγω φιλε panagiotiw chios ριχνω τουλαχιστον 250-300 φυσιγγια το χρονο σε δοκιμες στον πινακα και δεν ανεχομαι να με κοροιδευουν .....αλλα εχουν δει τα δικα μου ματια και στοιχιματιζω
και ολας οτι ενα τενεκεδενιο τσοκ με πορτινγκ τον 47 ευρω παταει ανετα το δικο του προιον τοσο σε συγκεντρωση οσο κσι σε κατανομη στον κυκλο τον 76 εκατοστων.buy.
Εφόσον μπορείς να αποδείξεις κάτι τέτοιο,παρέθεσε τα στοιχεία σου και μετά να το σχολιάσουμε....δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να ειρωνευεσαι,έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει πάρα πολλές γνώσεις στο θέμα της βλητικής!

Ευχαριστώ πολύ.
Τα είχα διαβάσει όπως είπα προ ~3μηνου. Έλεγα μήπως υπήρχαν αλλα νεότερα.
Μου κάνει εντύπωση πως η συζήτηση και τα ποσταρισματα κόπηκαν "μαχαίρι" αρχές Ιουνιου. Σκέφτηκα πως "Κάποιοι" είχαν το λόγο τους!!!

ακριβως αυτο παναγιωτη. ουτε ειρωνειες χρειαζονται ουτε τιποτα.μπορει καποιος να μην συμμετεχει αν δεν συμφωνει. οπως εχω ξαναγραψει αλλοι επαγγελματιες ηθελαν να κανουν μηνυσεις και αλλοι εβαζαν δικηγορους ν απειλουν.βρεθηκε καποιος που απανταει ε ας μην τον φαμε ζωντανο
Εφόσον μπορείς να αποδείξεις κάτι τέτοιο,παρέθεσε τα στοιχεία σου και μετά να το σχολιάσουμε....δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να ειρωνευεσαι,έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει πάρα πολλές γνώσεις στο θέμα της βλητικής!
Συμφωνώ με τους παραπάνω συναδέλφους και Θελω να θυμίσω και το ρητό :
"Ουδείς Προφητης (αναδείχθηκε) στον τόπο του"

Ρε παιδια ελεος.....εγω δλδ που ειμαι κατοχος brain και φανατικος φρενατων τσοκ τι να πω....το brain κανει ακριβως αυτο που λεει ο κ.Σωτηρόπουλος.... Τωρα τι ειναι καλυτερο από τα δυο δεν με απασχολει καν από την στιγμη που με καλυπτουν και τα δυο.....μεσα απο αρκετες δοκιμές ως ερασιτεχνης που εχω κανει και εχω ανεβασει εδω μεσα εχω βγαλει αρκετα συμπερασματα.....στο κατω κατω κανενας δεν πιέστηκε να αγορασει κατι με το ζορι....και κατι τελευταιο....δεν μπορει να συγκριθει ενα τσοκ τενεκεδενιο οπως ακουσα με ενα brain....o λογος απλός..... Το ενα θα εχει πυκνά κεντρα το αλλο οχι....το ενα θα εχει γεματη περιφερεια το αλλο οχι....ο καθενας μπορει να διαλεξει.....

Πολυ ωραιος τοτε. κρατας το τσοκ των 47 ευρω κανεις τις αγαπημενες σου βολες και σου περισευουν αλλα τοσα για φυσιγγια. Το οτι ο MULLER κραζει το porting και δεν βγαζει σημαινει πολλα. το οτι πρατει το ιδιο Rob Roberts που θεωρειτε ο καλυτερος τους επισης κατι σημαινει.
Τα φρενατα βγηκαν για ενα σκοπο ..αν ηταν καλυτερα απο τα νορμαλ ..ολοι φρενατα θα ειχαν/ εφτιαχναν. Τωρα παιδια αποδειξη ποιο ειναι καλυτερο , με 2 βολες σε ενα πινακα ΔΕΝ γινονται. Μπορω να σας "φτιαξω" βολη απο μαμα 4* και να ειναι η καλυτερη ολων των εποχων με photoshop.
Εμενα προσωπικα μου αρεσει να γεμιζω την τσαντα , ουτε τα καψιματα ουτε τπτ αλλο, να εχω οσο μπορω πιο λιγα τραυματισμενα θελω. αν θα πεθανει απο 3 σκαγια ή απο 6 το ιδιο μου κανει.Αν θελω καψιμο, οπως ειπε κ ο κ. Σωτηροπουλος ...κλεινω 1 νουμερο τσοκ κ ουαλα ...δυσκολο? Δε νομιζω!

Status
Not open for further replies.
Back