Πατριωτη καλοριχτα !!!Έλειψα ένα τριήμερο ( συν γυναιξί και τέκνοις) και όταν επέστρεψα ιδού τι αντίκρυσα...
Ήρθαν!
Ευχαριστώ τον κύριο Σωτηρόπουλο, η δουλειά δείχνει άψογη
Εντυπώσεις προσεχώς!
Καλορίζικα!!! Καλοτούφεκα! Πολύ όμορφα και τα νατουραλ..Έλειψα ένα τριήμερο ( συν γυναιξί και τέκνοις) και όταν επέστρεψα ιδού τι αντίκρυσα...
Ήρθαν!
Ευχαριστώ τον κύριο Σωτηρόπουλο, η δουλειά δείχνει άψογη
Εντυπώσεις προσεχώς!
Παρέλαβα κι εγώ ένα μπελ γιατί δεν είχα το πενταρι. Δοκιμή σε χαρτι δεν έχω κάνει αλλά στις σταρηθρες πηγε μια χαρά. μία ερώτηση: είναι φυσιολογικό να ξυρίζει; Στην πρώτη είσοδο του στην θήκη μου την έσκισε. Γενικά έχει πολύ κοφτερές γωνίες. Σκέφτομαι να το λειανω με κανένα γυαλοχαρτο γιατί αρπάζει και χέρια.[/QUO
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το μπελ! Ξύριζα όλα τα χόρτα και έμπεναν μέσα στην κάννη ή κάθονταν στην μπούκα, του έσπασα τις γωνίες στις εγκοπές για το τσοκόκλειδο με λίγο ψηλό ντουκόχαρτο και όλα καλός!
Τι ενοεις ξυριζει?εχει γρεζια? Στο δικο μου δεν εχω παρατηρησει κατι τετειοΠαρέλαβα κι εγώ ένα μπελ γιατί δεν είχα το πενταρι. Δοκιμή σε χαρτι δεν έχω κάνει αλλά στις σταρηθρες πηγε μια χαρά. μία ερώτηση: είναι φυσιολογικό να ξυρίζει; Στην πρώτη είσοδο του στην θήκη μου την έσκισε. Γενικά έχει πολύ κοφτερές γωνίες. Σκέφτομαι να το λειανω με κανένα γυαλοχαρτο γιατί αρπάζει και χέρια.
Όχι φίλε panagiotis_xios, δεν μιλάνε για γρέζια (γυαλίζονται πολύ προσεκτικά), μάλιστα ο φίλος που το "πήρε" με ντουκόχαρτο τα έχει αν θυμάμαι καλά σε Perazzi και μου το είχε αναφέρει στο τηλέφωνο μήπως στο μέλλον μπορεί να γίνει κάτι. Απλά επειδή είναι πολύ λεπτό στο στόμιο, οι εγκοπές μπορεί να ενοχλήσουν αν κάποιος δεν τις προσέξει.Τι ενοεις ξυριζει?εχει γρεζια? Στο δικο μου δεν εχω παρατηρησει κατι τετειο
εννοώ ότι οι γωνίες των εγκοπών για το τσοκοκλειδο είναι κοφτερές σαν ξυράφι. Πιστεύω ότι ως ένα από τα πολύ ακριβά τσοκ της αγοράς οφείλει στον εαυτό του πιο προσεγμένο φινίρισμα κι έλεγχο (εφόσον δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα τσοκ ως επιλογή του κατασκευαστή - οποτε παω και πασο-). Αν είναι όλα έτσι ΟΚ εχω αδικο, γι αυτο αλλωστε και ρωτησαΤι ενοεις ξυριζει?εχει γρεζια? Στο δικο μου δεν εχω παρατηρησει κατι τετειο
Πιστεύω το mr θα σου φανεί πιο κλειστό από το κλασικό 4* ...αν είχες το Bell θα ήσουν πολύ πολύ καλύτερος σε setup. Προσωπικά σε εμένα τον Mr μου δουλεύει πιο πολύ σαν 3* ....βέβαια έχω κάνει και κώνο στο όπλο.Πρώτες εντυπώσεις σήμερα στο καρτέρι. Μπορώ να πω ότι σου εμπνέουν μια σιγουριά τα Brain. Ακόμη και σε δυο περιπτώσεις με κοψόφτερες με την δεύτερη τουφεκιά έπεσαν σαν πατσαβούρες οι τσίχλες. Περισσότερο δούλεψα το TM και ήταν εντυπωσιακό το βεληνεκές. Μονο με τα 2* του δίκαννου θα έριχνα σε απόσταση τέτοια σε τσίχλα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σε πρώτη φάση πολύ ευχαριστημένος. Το MR θα το δω καλύτερα στο περπατητό που δούλευα κυριως 4*. Προσεχώς νεότερα!
Θα δείξει. Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει ο καιρός την Κυριακή και να το κάνουμε το κλασικό περπατητό οπότε θα έχω καλύτερη άποψη. Εγώ δεν εχω πειράξει το όπλο(ακόμα δεν το εχω τουφεκίσει καλά καλά, δύο μήνες το έχω!)Πιστεύω το mr θα σου φανεί πιο κλειστό από το κλασικό 4* ...αν είχες το Bell θα ήσουν πολύ πολύ καλύτερος σε setup. Προσωπικά σε εμένα τον Mr μου δουλεύει πιο πολύ σαν 3* ....βέβαια έχω κάνει και κώνο στο όπλο.
Πρως αποφυγή παρεξήγισης το τσοκ bell που έχω είναι απολύτος άψωγο και τέλεια φινιρισμένο! Ούτε γρέζια ούτε προχηρη μηχανουργικη δουλειά!
Θεωρώ ότι το θέμα με τις κοφτερές εγκοπές για το τσοκόκλειδο τις έχουν όλα τα τσοκ (ανεξαρτήτως μάρκας), κι όχι μόνο τα Brain ή μόνο το BL. Απλά στο BL επειδή είναι πολύ λεπτό στο στόμιο, το φαινόμενο είναι λίγο πιο έντονο. Πάντως όλα τα έσω-έξω τσοκ μπορεί να σκίσουν θήκες ... ή να "ξυρίζουν και να μαζεύουν χόρτα" αν κρατούμε τις κάννες χαμηλά ... Κανείς κατασκευαστής δεν στρογγυλεύει τις γωνίες των εγκοπών, από όσο έχω δει, κι από την προσωπική μου εμπειρία:Παρέλαβα κι εγώ ένα μπελ γιατί δεν είχα το πενταρι. Δοκιμή σε χαρτι δεν έχω κάνει αλλά στις σταρηθρες πηγε μια χαρά. μία ερώτηση: είναι φυσιολογικό να ξυρίζει; Στην πρώτη είσοδο του στην θήκη μου την έσκισε. Γενικά έχει πολύ κοφτερές γωνίες. Σκέφτομαι να το λειανω με κανένα γυαλοχαρτο γιατί αρπάζει και χέρια.