Αν μπορείτε να το δοκιμάσετε και με 32γρ. με 8αρια.
Στα ποσα μετρα Σταυρο ???
ΥΓ. Ν8 δεν εχω...το εχω σχεδον καταργησει....εχω Ν8,5 και Ν9....
Αν μπορείτε να το δοκιμάσετε και με 32γρ. με 8αρια.
Πρώτα ο Θεός όποτε,πάντως εσύ δε βγάζεις φυσίγγια,μπιμπελό βγάζεις φτου φτου
Φίλε μου, στα 36,5 μ ΔΕΝ περιμένουμε να είναι δραστικό τσοκ κάτω από ντεμί (μην πω ΙΜ - 0,75), εκτός αν κάνουμε εξεζητημένες δοκιμές με ειδικά φυσίγγια.Εχθές από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα έκανα και εγώ κάποιες δοκιμές με choke beretta SK-SKEET, IC, M 3* έσω έξω, αλλά και με τα μαμμά, τα οποία αποτελέσματα θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή όταν μπορέσω!. Εκείνο που διαπίστωσα στο skeet, (το αρνητικής σύσφιξης είναι τελικά), στα 20 μέτρα κένταγε ΚΑΙ με τα 28 γρ RIO LOAD TARGET No 8 1/2, όταν ανέβηκα στα γραμ ανέβαιναν και οι πυκνότητες! Στα 36,5 μέτρα, ΔΕΝ. Πάντως με τα τόσα που έχω ακούσει για το BELL, μάλλον θα πάρω ένα τέτοιο και ένα MR, για να τα έχω ζευγάρι στο Δίκανο, αλλά και για την καραμπίνα!.
Κ εσένα φίλε κ εσένα κ ότι αγαπάςΑ' βρε Γιανναρε....ΠΑΝΤΑ με την καλη λεξη στο στομα εισαι ....να σε εχει παντα καλα η Παναγιά φιλε!!!!
Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει το Mr το bell Πανο. Έχει πολλά μέτρα και αυτό το τσοκακι!Νομίζω πολυ καλητερα θα σου ταίριαζε. Μίλησε και με τον κ. Σωτηροπούλου και θα σου πρωτηνει αυτός. Αλλά το MR πλησιάζει περισοτερο στο bell όποτε αν θες καθαρά σαν πρωτο το bell δευτερο θα έλεγα το Τμ. Αλιος θα σου έλεγα ΜR+TM.
Μίλησα μαζί του και μου είπε και αυτός να το συνδυάσω το Bell με ένα TM, αλλά όταν του είπα ότι δεν τουφεκάω μακριά, τότε μου είπε ότι μέχρι τα 30 είμαι καλυμμένος με το Bell και μέχρι τα σαράντα με το MR. Τώρα λές ότι ξέρω και εγώ? Γι αυτό ρωτάω!Νομίζω πολυ καλητερα θα σου ταίριαζε. Μίλησε και με τον κ. Σωτηροπούλου και θα σου πρωτηνει αυτός. Αλλά το MR πλησιάζει περισοτερο στο bell όποτε αν θες καθαρά σαν πρωτο το bell δευτερο θα έλεγα το Τμ. Αλιος θα σου έλεγα ΜR+TM.
Εστησα πέρυσι ένα φυσίγγι για το bell στα περάσματα του Οκτωβρίου για τις φασσες που μπαίνουν σύριζα πάνω από τα πυκνά.44 γραμμάρια νο8 επινικελωμενα με ΑΟ.Τα 2 κοπάδια που τουφεκισα την ίδια μέρα μου περάσανε περίπου στα 30 μέτρα πήρα 2 στην πρώτη και μετά μόνο πούπουλα και πουλιά που άνοιγαν φτερά και πέφτανε πέρα από το οπτικό μου πεδιο.Αν περνάγανε 10 μέτρα πιο κοντά θα έβλεπα αλλά πράγματα αλλά μετά από αυτό το σταμάτησα.Αξιζει το bell με 1000 αλλά για συγκεκριμένες καταστάσεις.Σταυρο το σεταπ ειναι ''φορτωμενο'' για δυο λογους. Ο πρωτος λογος ειναι γιατι εναι στημενο με Ν5 και
Ν6 σκαγια επινικελωμενα....και τα δυο νουμερα....Ο δευτερος λογος θα ριχτουν με το BL που ειναι τσοκ
για κοντινες και νορμαλ αποστασεις...
Θελω να δω εαν μπορει να δουλεψει και στο παπι και σε ''μακρινες'' αποστασεις...40 - 45 μετρα.
Αυτοι ειναι οι δυο βασικοι λογοι που το φυσιγγιο εχει 45 γραμμαρια σκαγια.
Ωρέ χριστιανέ, να με συμπαθάς κιόλας, δεν πιστεύω να καπνίζεις εκεί, γιατί βλέπω το τασάκι με γόπες!. Δύο φίλοι μου έτσι την πάτησαν πρίν από πολλά χρόνια και την γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια!, ειδικά ο ένας ελέω θεού!ΔΙΠΛΟΚΥΑΘΙΟ.....''και τα μυαλα στα καγκελα''.....Στημενα με ΤΕΚΝΑ.....και Αγιος ο Θεος !!!!!
Θα δοκιμαστουν με το BL στα 40 και 45 μετρα....να δω τι δυνατοτητες εχει αυτο το τσοκ !!!!
View attachment 37974View attachment 37975View attachment 37976View attachment 37977View attachment 37978
Κύριε Νίκο για τσιχλοκοτσιφα μιλάμε πάντα έτσι η βολές αν δεν κάνω λάθος είναι από 10 μέχρι 25μ. εκεί θέλω να το δούμε και το νούμερο τον σκαγιων είναι το σύνηθες που αγοράζουμε όλοι. Ευχαριστώ.Στα ποσα μετρα Σταυρο ???
ΥΓ. Ν8 δεν εχω...το εχω σχεδον καταργησει....εχω Ν8,5 και Ν9....
Αν οι τουφεκιές σου είναι κοντινές και μέσης απόστασης πάρε mr!Μίλησα μαζί του και μου είπε και αυτός να το συνδυάσω το Bell με ένα TM, αλλά όταν του είπα ότι δεν τουφεκάω μακριά, τότε μου είπε ότι μέχρι τα 30 είμαι καλυμμένος με το Bell και μέχρι τα σαράντα με το MR. Τώρα λές ότι ξέρω και εγώ? Γι αυτό ρωτάω!
Φίλε Μάριε ακριβώς έτσι έγινε, τα δοκίμασα να έχω μια ιδέα!, τώρα ας πούμε ξέρω τι μπορεί να κάνει, και κατάλαβα ότι το SK-SKEET και τα 5* μέχρι τα 20 μέτρα είναι μια χαρά!Φίλε μου, στα 36,5 μ ΔΕΝ περιμένουμε να είναι δραστικό τσοκ κάτω από ντεμί (μην πω ΙΜ - 0,75), εκτός αν κάνουμε εξεζητημένες δοκιμές με ειδικά φυσίγγια.
Στα 36,5 μ δοκιμάζουμε ανοιχτά τσοκ για να δούμε ισοκατανομές όχι αποτελεσματικότητα! είναι δεδομένο πως τα τσοκ skeet, cyl κ.λ.π. είναι αναποτελεσματικά σε τέτοια απόσταση (πάντα με συνηθισμένα φυσίγγια)
Προφανώς τα δοκίμασες από περιέργεια, για πειραματισμό...
Όλα τα τσοκ είναι για συγκεκριμένες αποστάσεις αλλιώς Βαγγέλη φίλε θα είχαμε όλοι από ένα για τα πάντα μακάρι να υπήρχε .Εστησα πέρυσι ένα φυσίγγι για το bell στα περάσματα του Οκτωβρίου για τις φασσες που μπαίνουν σύριζα πάνω από τα πυκνά.44 γραμμάρια νο8 επινικελωμενα με ΑΟ.Τα 2 κοπάδια που τουφεκισα την ίδια μέρα μου περάσανε περίπου στα 30 μέτρα πήρα 2 στην πρώτη και μετά μόνο πούπουλα και πουλιά που άνοιγαν φτερά και πέφτανε πέρα από το οπτικό μου πεδιο.Αν περνάγανε 10 μέτρα πιο κοντά θα έβλεπα αλλά πράγματα αλλά μετά από αυτό το σταμάτησα.Αξιζει το bell με 1000 αλλά για συγκεκριμένες καταστάσεις.
Ωρέ χριστιανέ, να με συμπαθάς κιόλας, δεν πιστεύω να καπνίζεις εκεί, γιατί βλέπω το τασάκι με γόπες!. Δύο φίλοι μου έτσι την πάτησαν πρίν από πολλά χρόνια και την γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια!, ειδικά ο ένας ελέω θεού!
Εστησα πέρυσι ένα φυσίγγι για το bell στα περάσματα του Οκτωβρίου για τις φασσες που μπαίνουν σύριζα πάνω από τα πυκνά.44 γραμμάρια νο8 επινικελωμενα με ΑΟ.Τα 2 κοπάδια που τουφεκισα την ίδια μέρα μου περάσανε περίπου στα 30 μέτρα πήρα 2 στην πρώτη και μετά μόνο πούπουλα και πουλιά που άνοιγαν φτερά και πέφτανε πέρα από το οπτικό μου πεδιο.Αν περνάγανε 10 μέτρα πιο κοντά θα έβλεπα αλλά πράγματα αλλά μετά από αυτό το σταμάτησα.Αξιζει το bell με 1000 αλλά για συγκεκριμένες καταστάσεις.
Επίσης, πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν είχες χρησιμοποιήσει Νο 6. Το Νο 8 ίσως ήταν "λίγο".Εστησα πέρυσι ένα φυσίγγι για το bell στα περάσματα του Οκτωβρίου για τις φασσες που μπαίνουν σύριζα πάνω από τα πυκνά.44 γραμμάρια νο8 επινικελωμενα με ΑΟ.Τα 2 κοπάδια που τουφεκισα την ίδια μέρα μου περάσανε περίπου στα 30 μέτρα πήρα 2 στην πρώτη και μετά μόνο πούπουλα και πουλιά που άνοιγαν φτερά και πέφτανε πέρα από το οπτικό μου πεδιο.Αν περνάγανε 10 μέτρα πιο κοντά θα έβλεπα αλλά πράγματα αλλά μετά από αυτό το σταμάτησα.Αξιζει το bell με 1000 αλλά για συγκεκριμένες καταστάσεις.
Για τα μέτρα που τις περίμενα ήταν τέλειο...αλλά βγήκαν πιο μακριά από ότι συνήθωςΕπίσης, πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν είχες χρησιμοποιήσει Νο 6. Το Νο 8 ίσως ήταν "λίγο".
Την ίδια σκέψη κάναμε, την ίδια στιγμή.Νομιζω οτι εαν ειχες Ν7 - Ν6....θα τις κατεβαζες σαν πατσαβουρια....και περισσοτερες...Τωρα βεβαια...
εξω απο χορό....πολλα τραγουδια λεμε ολοι...!!