Breda Team

Καλημέρα συμφωνώ και εγώ οι breda Κάννες συγκεκριμένα είχαν και πιθανών έχουν καλύτερη Βλητική από τις benelli σαν κάτοχος και των δύο όπλων η benelli έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ξύλων, ο καλύτερος συνδυασμός που έχω κάνει και εγώ κατά την γνώμη μου είναι κάνη breda σε βάση από benelli.

Κατα την γνωμη μου ο καλυτερος συνδυασμος εναι κοντακι στα μετρα μας ,σωστη τεχνικη στην σκοπευση και καλο φυσιγγι Στο λεω γιατι εχω κανει στο οπλο μου ενα σκασμο μοντιφες.Εαν δεν εχεις σωστο κοντακι και σωστη τεχνικη ολα τα αλλα κανες ,κωνοι τσοκ,πορτινκ κλπ πανε περιπατο

Παιδια καλημερα νεος στο forum αν και σας παρακολουθω παρα πολυ καιρο. Αν και ημουν fun των brawning απο μικρος λογω μπαμπα(auto 5) oταν θελησα αδρανεια το 2007 αγορασα την xanthos. Απολυτα ευχαριστιμενος μεχρι τωρα. Αυτο που εχω απορια ειναι η χρησιμοτητα του μπουτον αριστερα της βασης. Επισης θα ηθελα συμβουλη για tsok. Κυνηγαω ως επιτολειστον τσιχλα με το μαμμα 4*.

Παιδια καλημερα νεος στο forum αν και σας παρακολουθω παρα πολυ καιρο. Αν και ημουν fun των brawning απο μικρος λογω μπαμπα(auto 5) oταν θελησα αδρανεια το 2007 αγορασα την xanthos. Απολυτα ευχαριστιμενος μεχρι τωρα. Αυτο που εχω απορια ειναι η χρησιμοτητα του μπουτον αριστερα της βασης. Επισης θα ηθελα συμβουλη για tsok. Κυνηγαω ως επιτολειστον τσιχλα με το μαμμα 4*.
Τα τσοκ σου ειναι briley? αν δεν κανω λαθος οταν πρωτοβγηκε εδιναν τετοια τσοκ μαζι.η ηταν στην damasco εκδοση μονο?γιατι αν εχεις briley πιστευω εισαι καλυμμένος.cut off πρεπει να ειναι το κουμπακι αριστερα.

Τα τσοκ σου ειναι briley? αν δεν κανω λαθος οταν πρωτοβγηκε εδιναν τετοια τσοκ μαζι.η ηταν στην damasco εκδοση μονο?γιατι αν εχεις briley πιστευω εισαι καλυμμένος.cut off πρεπει να ειναι το κουμπακι αριστερα.
Φ
Φιλε louk_ass καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειναι briley γραφουν breda. Μηπως να ψαχτω? Και τι?

Φ

Φιλε louk_ass καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειναι briley γραφουν breda. Μηπως να ψαχτω? Και τι?
Φιλε συνονοματε για ποιο τσοκ θα πας ας σου απαντησει καποιος κατοχος breda.Εχει πεσει στην αντιληψη σου μειωμενη απόδοση στα μαμισια τσοκ?εχεις ριξει σε πινακα π.χ?η πανω στο κυνηγι εχεις θεματα?

Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος του παραπάνω όπλου αν έχει θέμα με την λειανση της καννης.Από την αρχή που το πείρα το όπλο είχε σημάδια και δεν έχουν φηγει.Την πήγα σε οπλουργό και μου είπε ότι χρειάζεται λειναση.

έχεις καθαρίσει την κάννη,,,μήπως είναι μολυβώσεις από τα σκάγια ; η κάννη μου είναι καθρέφτης Δημήτρη
Την έχω καθαρίσει πολλές φορές Παύλο. Από την αρχή που την πείρα είχε αυτο το πρόβλημα. Την πήγα και σε οπλουργό και δεν μπορούσε να τα βγάλει και μου είπε ότι θελει λειανση.

Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος του παραπάνω όπλου αν έχει θέμα με την λειανση της καννης.Από την αρχή που το πείρα το όπλο είχε σημάδια και δεν έχουν φηγει.Την πήγα σε οπλουργό και μου είπε ότι χρειάζεται λειναση.
Σε ποιον οπλουργο πηγες μπορεις να μας πεις ?

Back