Breda Team

Έχω δει κυνηγούς να κρατάν παλαιότερα μοντέλα της breda (altair και Aries 2)και ήταν πολύ ευχαριστημένοι..
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα νέα μοντέλα της εταιρίας ομως πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα αυτογεμη,ωστόσο για κάποιο λόγο παραμένουν παρεξηγημένα ας πούμε από τους κυνηγούς..Συνήθως προτιμάν να αγοράσουν τα υπόλοιπα "Β"(beretta,benelli,browning) και όχι μια breda..
Altair και aries 2 παρα πολλες εμπλοκες....ειμαι κατοχος ermes και κυνηγαω με φιλους που εχουν τα προαναφερθεντα οπλα....τα εχω δει στο κυνηγι ,πολυ καλες τουφεκιες αλλα πολλες εμπλοκες.αλλαξανε οπλα αλλα παραμεινανε σε breda ...ermes και xanthos.πιστευω πως οποιος κυνηγαει με breda αδρανειας και δεν θελει να παρει οπλο με αερια δυσκολα αλλαζει....

Altair και aries 2 παρα πολλες εμπλοκες....
Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω..
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι ακόμα κ ίδια όπλα διαφέρουν κατασκευαστικά μεταξύ τους..
Μου ειναι αδύνατον να δώσω άλλη εξήγηση...xm.
Υπάρχουν πολλα παραδείγματα σε Ιταλικά κ Αμερικανικα όπλα,
Κάτοχοι δυο ΙΔΙΩΝ όπλων να ορκίζονται οτι δεν τους έκανε ποτε εμπλοκη και άλλοι να λένε οτι τους εχει τρελανει στις εμπλοκες.
Και να είσαι σίγουρος οτι δεν εχει να κάνει με την συντήρηση η όχι των όπλων.

Last edited:
Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω..
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι ακόμα κ ίδια όπλα διαφέρουν κατασκευαστικά μεταξύ τους..
Μου ειναι αδύνατον να δώσω άλλη εξήγηση...xm.
Υπάρχουν πολλα παραδείγματα σε Ιταλικά κ Αμερικανικα όπλα,
Κάτοχοι δυο ΙΔΙΩΝ όπλων να ορκίζονται οτι δεν τους έκανε ποτε εμπλοκη και άλλοι να λένε οτι τους εχει τρελανει στις εμπλοκες.
Και να είσαι σίγουρος οτι δεν εχει να κάνει με την συντήρηση η όχι των όπλων.
Συμφωνω....απλα σου παραθετω την δικια μου εμπειρια....επεισης πολλοι λενε οτι δεν εχει παθει ποτε εμπλοκη το οπλο τους αλλα εγω πιστευω πως δεν υπαρχει οπλο που να χρησιμοποιητε αρκετα και να μην εχει παθει ποτε εμπλοκη γιατι εκτος απο την λειτουργικοτητα του οπλου εμπλοκη μπορει να παθει και απο το καψηλιο , απο τον καλυκα ,ενα κλαδι και αν ειναι αδρανεια απο κακη επωμηση

Συμφωνω....απλα σου παραθετω την δικια μου εμπειρια....επεισης πολλοι λενε οτι δεν εχει παθει ποτε εμπλοκη το οπλο τους αλλα εγω πιστευω πως δεν υπαρχει οπλο που να χρησιμοποιητε αρκετα και να μην εχει παθει ποτε εμπλοκη γιατι εκτος απο την λειτουργικοτητα του οπλου εμπλοκη μπορει να παθει και απο το καψηλιο , απο τον καλυκα ,ενα κλαδι και αν ειναι αδρανεια απο κακη επωμηση
πριν 10 χρονια πηγα σ ενα κυνηγομαγαζο μια beretta urica gold για πουλημα.πριν απ αυτο τ οπλο του ειχα αλλαξει τα φωτα στη τσιχλα για μια 4ετια περιπου.τελικα το πηρε καποιος που μετα απο χρονια βρεθηκαμε να γινουμε γνωστοι και τωρα παμε και στο χωριο του για τσιχλα.τ οπλο ακομα δεν εχει κανει εμπλοκη και πριν 2 χρονια με φωναξε να το καθαρισουμε μαζι γιατι ειχε να το καθαρισει 3 χρονια περιπου.ουτε ελετηρια εχουν αλαχτει ουτε τιποτα και ακομα να κανει εμπλοκη.και ο λαλακας το πουλησα

καλά η καραμέλα με την κακή επώμιση και αδράνεια παίζει πολύ τελευταία,,,θα με κάνετε να βγάλω βίντεο να είναι στον αέρα το όπλο και να ρίχνει απροβλημάτιστα

για εμένα ο όρος εμπλοκή για ένα όπλο αφορά το όπλο και την λειτουργικότητα του,την αστοχία σε κάποιο υλικό από εργοστάσιο/κακή ποιότητα ή γκαντεμιά - τώρα αν η εμπλοκή γίνει από ελαττωματικό φυσίγγι ( καψούλι,πάφυλα κλπ ) από πετραδάκι,κλαδάκι,από υπερβολικό "πάστωμα" και κυνήγι σε παγετό ή σε μέρος με αρκετή σκόνη που θα κολλήσει πάνω στο "πάστωμα" και από καθάρισμα ειδικά στα όπλα αερίων δεν το θεωρώ εμπλοκή όπλου αλλά παράλειψη στα στοιχειώδη του χειριστή

υπάρχουν πολλοί που αυτά δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν και τα βάζουν στο ίδιο καζάνι δυστυχώς

καλά η καραμέλα με την κακή επώμιση και αδράνεια παίζει πολύ τελευταία,,,θα με κάνετε να βγάλω βίντεο να είναι στον αέρα το όπλο και να ρίχνει απροβλημάτιστα

Ήθελα να το γράψω και εγώ Παυλο. και χωρίς να την επωμισεις ρίχνει άνετα στον αέρα. δοκιμασμένο πολλάκις σε γλέντια .sarcastic..sarcastic.

για εμένα ο όρος εμπλοκή για ένα όπλο αφορά το όπλο και την λειτουργικότητα του,την αστοχία σε κάποιο υλικό από εργοστάσιο/κακή ποιότητα ή γκαντεμιά - τώρα αν η εμπλοκή γίνει από ελαττωματικό φυσίγγι ( καψούλι,πάφυλα κλπ ) από πετραδάκι,κλαδάκι,από υπερβολικό "πάστωμα" και κυνήγι σε παγετό ή σε μέρος με αρκετή σκόνη που θα κολλήσει πάνω στο "πάστωμα" και από καθάρισμα ειδικά στα όπλα αερίων δεν το θεωρώ εμπλοκή όπλου αλλά παράλειψη στα στοιχειώδη του χειριστή

υπάρχουν πολλοί που αυτά δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν και τα βάζουν στο ίδιο καζάνι δυστυχώς
Ο ορος εμπλοκη αναφερεται μονο σε αστοχια υλικου? Δεν ειρωνευομαι ,ρωταω....επειδη μου εχει τυχει να πηδηξω χαντακι να ανοιγοκλεισει το κλειστρο απο την ermes και μετα{ τσακ}.... αυτο δλδ δν συγκαταλεγεται στις εμπλοκες? αφου το οπλο δεν εριξε....

Back