Breda Team

Kαλησπερα σε ολους!!!
Εχθες παρελαβα το οπλο και ειμαι ενθουσιασμενος ειναι πολυ ομορφο οπλο σε ολα του...
Με χαλασε λιγο που δεν εχει οδηγιες στα ελληνικα και οτι δεν εχει αορτιριουχους..Επισης μεσα στην κανη ειχε γραμμωσεις απο σκαγια και πολυ καπνα.
Παυλο να σε ρωτησω σου εδωσαν κανενα βιβλιαρακι για την εγγυηση??
Καλορίζικο και καλοντούφεκο φίλε!!!

Βλέποντας την παρουσίαση της titano, o Michelle Marochi λέει ότι έχει αυλό 18.3 ή 18,4 έχουν διαλέξει εσκεμμένα στενό αυλό για το κυνήγι.
Νικόλα τα περισσότερα ιταλικά έρχονται με τέτοιους αυλούς άλλοι το θεωρούν πλεονέκτημα και άλλοι μείον.

Νικόλα τα περισσότερα ιταλικά έρχονται με τέτοιους αυλούς άλλοι το θεωρούν πλεονέκτημα και άλλοι μείον.
προσωπικα θεωρω τον 18,4 και τον 18,5μιση της rem τους τελειους αυλους για κυνηγι στην ελλαδα και το διευκρινιζω αυτο. τα σκοτωματα που εχω δει ειναι απιστευτα. τωρα 18,7 και 18,8 για αλλες χωρες και αλλα κυνηγια. αντε να βρεις εδω φυσιγγια με την καταλληλη εμφραξη γι αυτους τους αυλους

Βλέποντας την παρουσίαση της titano, o Michelle Marochi λέει ότι έχει αυλό 18.3 ή 18,4 έχουν διαλέξει εσκεμμένα στενό αυλό για το κυνήγι.
Φυσικα!Για να ξεστοκαρει της αποθηκες του!Και μετα εσκεμμενα θα σου παρουσιασει την αληθεια...εως τοτε...θα σου πουλαει το φοβερο αυτο αυλο τον ''κυνηγετικο'',Μπρεντα ειναι κατι ξερουν παραπανω.

προσωπικα θεωρω τον 18,4 και τον 18,5μιση της rem τους τελειους αυλους για κυνηγι στην ελλαδα και το διευκρινιζω αυτο. τα σκοτωματα που εχω δει ειναι απιστευτα. τωρα 18,7 και 18,8 για αλλες χωρες και αλλα κυνηγια. αντε να βρεις εδω φυσιγγια με την καταλληλη εμφραξη γι αυτους τους αυλους
O 18.5 αυλος πιστοποιω και εγω οτι ειναι αρκετος,για να σου δωσει τα μεγιστα οτιδηποτε αλλο φαρδυτερο δεν παρουσιαζει καμμια βελτιωσει ουσιατικη,αφου το προβλημα των πιεσεων και τα επακολουθα του δεν τα λυνει.Σε καμμια περιπτωση ομως σε μετρησεις δεν εδειξε να υστερη απεναντη σε στενοτερους αυλους σε διατρηση-συγκεντρωση-κατανομη,οι αριθμοι που βγαινουν χωρις να παρουσιαζουν καποιο ουσιαστικο εργο ειναι Υπερ τους.

Back