Θυμαμαι αυτος που το πηρε μου ελεγε μετα απο καιρο, καλα εδωσες αυτο το οπλο ,ειχε παθει με τις ντουφεκιες του, παντως τοτε δεν με πειραξε καθολου, με το καιρο καταλαβα οτι εκανα λαθος αλλα ...αχ να μην σε ξερω τοτε
Θυμαμαι αυτος που το πηρε μου ελεγε μετα απο καιρο, καλα εδωσες αυτο το οπλο ,ειχε παθει με τις ντουφεκιες του, παντως τοτε δεν με πειραξε καθολου, με το καιρο καταλαβα οτι εκανα λαθος αλλα ...αχ να μην σε ξερω τοτε
Εγω Πετρο το 1992 την ειχα παρει καινουργια απο τον Σταματη στον Αγιο Δημητριο(Μπραχαμι),210.000 χιλιαδες δραχμες,για benelli ειχα ξεκινησει και κατεληξα στην breda altair lusso και ο λογος,η benelli raffaello lusso που ηθελα να παρω εκανε 350.000!!!Πραγματι φοβερο οπλο και ηταν αυτο που ειχα και εδωσα οταν πηρα τη rafaello!!! Εγω η αληθεια ειναι οτι παρα τις φοβερες ντουφεκιες που εκανε ποτε δεν το συμπαθησα δεν ξερω ισως επειδη δενμου ερχοταν καλα δεν μπηκα σε διαδικασια τοτε να το φερω στα μετρα μου...Το εδωσα το 1996 140 χιλιαδες δρχ
Με το κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω και δεν ξέρω γιατιΟποτε μπορεις βαλε φωτο να τις δουμε!!
........θελεις να το ξανακανεις!!Θυμαμαι αυτος που το πηρε μου ελεγε μετα απο καιρο, καλα εδωσες αυτο το οπλο ,ειχε παθει με τις ντουφεκιες του, παντως τοτε δεν με πειραξε καθολου, με το καιρο καταλαβα οτι εκανα λαθος αλλα ...
Στείλε σε εμένα τις φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω εγώ φίλε... vebarbar@yahoo.grΜε το κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω και δεν ξέρω γιατι
Απο τον Σταματη στον Αγιο Δημητριο ειχε παρει κι ο πατερας μου την 303, με εστελνε πιτσιρικα και επαιρνα φυσιγγια ηταν τοτε καλο μαγαζι ειδικα οταν ηταν επανω στην Αγιου Δημητριου. Μετα που πηγε πισω στο στενο ηταν και η αρχη του τελους.Εγω Πετρο το 1992 την ειχα παρει καινουργια απο τον Σταματη στον Αγιο Δημητριο(Μπραχαμι),210.000 χιλιαδες δραχμες,για benelli ειχα ξεκινησει και κατεληξα στην breda altair lusso και ο λογος,η benelli raffaello lusso που ηθελα να παρω εκανε 350.000!!!
Όντως μόλις αγοράσαμε το 0,25 δεν ξαναβγηκε από πάνω. Μόνο η μουφα έμπαινε στα ορτυκια.Βιδωμενο το 0,25!Τελειωμα 17,90,ακριβως 0,5 στον αυλο.Αλλαζει με τη μουφα στο πρωινο και το 0,75 σε καμια φασσουλα.
Σε τι αυλο?Όντως μόλις αγοράσαμε το 0,25 δεν ξαναβγηκε από πάνω. Μόνο η μουφα έμπαινε στα ορτυκια.
Ηταν μαγαζαρα ρε συ για τα τοτε δεδομενα...Ειχε ολα τα φυσιγγια κατ αρχην και ειχε και ικανο στοκ απο οπλα. Καπου 150000 κατι τετοιο θυμαμαι εκανε και η 303 που ειχε παρει ο πατερας μου χωρις τσοκ με σταθερο ** και 71 καννη. Αλλα η altair lusso ηταν τοτε πολυ ομορφη.Τι στο καλό, όλοι από τον Σταμάτη τις αγοράσαμε; Πρέπει να ήταν το 1991 όταν μου την αγόρασε ο πατέρας μου. Αν θυμάμαι 161.000δρχ. Μου έδινε κάθε Σάββατο ένα πεντοχιλιαρο και το φυλαγα μέσα σε ένα κουτί από φυσίγγια Artemis Pyrkal, μου είχε φανεί αιώνας μέχρι να μαζευτούν τα λεφτά. Το δε πεντοχιλιαρο το έπιανα τότε στα χέρια μου και μου φαινόταν πεντακοσαεύρο με τα σημερινά δεδομένα. Το όπλο είχε μόνο ένα τσοκ μαζί το λεγόμενο 0,75 της Breda.
Πραγματι Γιωργο και εγω το 0,25 ειχα επανω μονιμα,πολυ καλα σκοτωματα και σε οριακες για την συσφιξη του αποστασεις!!Όντως μόλις αγοράσαμε το 0,25 δεν ξαναβγηκε από πάνω. Μόνο η μουφα έμπαινε στα ορτυκια.
Λοιπον,καθησα και τα ξαναμετρησα:
0,25----17,90
0,50----17,75
0,75----17,50
Το 1,00 το κουρεψα,γιατι παραηταν και δε μου προσφερε κατι!
Τωρα εχει γινει 18,05.
Εξωτερικα quick choke brenda.