Καλησπέρα,μου ήρθε από τον παππού μου που έφυγε μια Breda AltairLusso με ασημένιες πλάκες με σκαλισματα, το όπλο είναι ακόμα με τα γρασα του εργοστασίου,μήπως μπορείς κάποιος να μου πει την γνώμη του για αυτό το οπλο
βαλε γρηγορα φωτογραφιες του ιερου αυτου οπλου ΑΡΓΕΙΣΣΣΣΣΚαλησπέρα,μου ήρθε από τον παππού μου που έφυγε μια Breda AltairLusso με ασημένιες πλάκες με σκαλισματα, το όπλο είναι ακόμα με τα γρασα του εργοστασίου,μήπως μπορείς κάποιος να μου πει την γνώμη του για αυτό το οπλο
όπλο θρύλος σε ποιότητα αντοχή απόδοση βλητικής και ενώ αγοράσθηκαν παραααα πολλά πουλήθηαν ελάχισταΚαλησπέρα,μου ήρθε από τον παππού μου που έφυγε μια Breda AltairLusso με ασημένιες πλάκες με σκαλισματα, το όπλο είναι ακόμα με τα γρασα του εργοστασίου,μήπως μπορείς κάποιος να μου πει την γνώμη του για αυτό το οπλο
όπλο θρύλος σε ποιότητα αντοχή απόδοση βλητικής και ενώ αγοράσθηκαν παραααα πολλά πουλήθηαν ελάχιστα
μηχανισμός beretta 302 με κάννη breda....κάννη που την ψάχνουν πολλοί ακόμα.....για πλάκα βάλε αγγελία ότι πουλάς μόνο την κάννη να δεις τι τηλέφωνα θα δεχτείς
προσωπική γνώμη κι εφόσον μιλάμε για την παλιά breda altairlusso....βάλε φωτό όπως λέει ο Ευριπίδης
να την χαρείς με παλιές αναμνήσεις από τον παππού και νέες συγκινήσεις από σένα
Αυτό ακριβώς είναιαυτό είναι;;;;
αν είναι αυτό συμπληρώνω στα παραπάνω που έγραψα ότι έχεις μια καραμπίνα βραβείο Νομπελ
το πουλάς;;;;;Αυτό ακριβώς είναι
θα στο στείλω να το στρώσεις έχω και μια betetta 303 71 ποντους και αυτή σχεδόν καινούρια. Έχω μαζέψει δύο γιαγιάδες σε όπλατο πουλάς;;;;;
αστειεύομαι μην το δώσεις ποτέ κι από ανταλλακτικά θα βρίσκεις πάντα αν χρειαστουν που δεν νομίζω
τασο ειναι οπλο θρυλος. απιστευτο. εξωτερικα τσοκ breda και απιστευτες τουφεκιες. και αφου ειναι σε τετοια κατασταση ο φιλος ειναι πολυ τυχεροςΤόσο καλή Μάκη?
Παράξενο που δεν έχω διαβάσει κάποιο αφιέρωμα για αυτο το οπλο,
Οπως συμβαίνει με άλλα θρυλικά οπλα.
εγω να δεις πως επαθα πλακα οταν μου εδωσε ο πατερας μου την 302.40 χρονων οπλο και ειναι βιτρινας. παντως αμα θες ανταλλαζω καννες. σιγα μη θες.συμβουλη. κυνηγησε αυτο το οπλο μαλλον λαθος να χαρεις αυτο το οπλο οσο δεν παει και καθε τουφεκια που ριχνεις να κοιτας εκει ψηλα και να ευχαριστεις τον παππου για την κληρονομια που σου αφησε και να νοιωθεις ευλογημενοςΔυστυχώς είμαι βραδινος στην δουλειά και δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες, αύριο θα ανεβάσω.Από την μία μεριά έχει μπεκατσες και από την άλλη πάπιες.ήμουν 5 χρόνων όταν το είχα δει και τώρα είμαι 34,έχω πάθει πλάκα πως διατηρείται έτσι τόσα χρόνια.
Έτσι όπως τα λες είναι ,αυτος ο παππούς έκανε κυνηγό τον πατέρα μου και ο πατέρας μου εμενα,κάθε τουφεκια θα είναι για χάρη του με το όπλο που μου έδωσε. Όσο για τις καννες ταιριάζει κάποια άλλη από beretta?εγω να δεις πως επαθα πλακα οταν μου εδωσε ο πατερας μου την 302.40 χρονων οπλο και ειναι βιτρινας. παντως αμα θες ανταλλαζω καννες. σιγα μη θες.συμβουλη. κυνηγησε αυτο το οπλο μαλλον λαθος να χαρεις αυτο το οπλο οσο δεν παει και καθε τουφεκια που ριχνεις να κοιτας εκει ψηλα και να ευχαριστεις τον παππου για την κληρονομια που σου αφησε και να νοιωθεις ευλογημενος
Χαχαχαχαχαχα δεν υπάρχειςΤα ειπατε ολα ρε κ@φ@λες!!!
Αφηστε τον ανθρωπο να το πουλησει!!!Σιγα το εργαλειο!
Γι'αυτο θα επερνα δανεικα αυριο το πρωι!!!!!!
Να το χαρεις ρε μαγκα!!!
Δεν θα χρειαστει!Ααααν χρειαστει...beretta...το πουλάς;;;;;
αστειεύομαι μην το δώσεις ποτέ κι από ανταλλακτικά θα βρίσκεις πάντα αν χρειαστουν που δεν νομίζω
Πες μου πως δεν τις δοκιμασες?!?!.asking.Επιδη έχω 71 πόντους στην 303 να έπαιζα λίγο με τις καννες,πες μου ότι ταιριάζουν να τρελαθώ