καλοτουφεκη να ειναι και να την χαρείς ,!Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου...Οντως φαινεται πολυ ομορφο και ποιοτικο οπλο..Σ την αρχη ηθελα την benelli Vinci αλλα με κερδισε η breda...Exω παραγγηλει ακρηβως σαν τη δικη σου..Στην αρχη ηθελα με το μαυρο χρωμα αλλα δεν μου αρεσαν τα ξυλα...Δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα στο κυνηγι??? Σε ευχαριστω πολυ
Να σαι καλα φιλε μου!!!καλοτουφεκη να ειναι και να την χαρείς ,!
Να σαι καλα φιλε μου σ ευχαριστω πολυ...Το μονο λαθος ειναι οτι την πειρα 71 εκ δεν το ηξερα οτι βγαινει και σε 66 εκ,
Ενταξε φιλε μου κανενα προβλημα!!!γράψε λάθος φίλε μου εκ παραδρομής δικό μου το λάθος - αποκλειστικά 71 76 κάννη και η 76αρα όπως λέω πιο πάνω
Σ ευχαριστω πολυ!!!Το δοκίμασα στην έκθεση και για τα γούστα τα δικά μου ήταν ότι καλύτερο έπιασα στα χέρια μου. Στα θετικά του ότι παίρνεις ένα όπλο και δεν θα χρειαστεί να του βάλεις τίποτα από aftermarket. Με πολύ καλή σκοπευτικη γραμμή
Φιλε μου μηπως γνωριζεις τι aftermarket choke ταιριαζουν σε αυτην την καραμπινα???καλορίζικη με το καλό να την έχεις στα χέρια σου !!!
με τα breda ποτέ δεν θα έχεις θέματα
Αυτα βλεπω και εγω τωρα τα (KICKS) δλδ αυτη η καραμπινα παιρνει optima chokes???πολύ καλά μου έκατσαν τα kicks smoke
πέρα από αυτά δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά ίσως τον επόμενο μήνα μπει ένα Muller επάνω για δοκιμή
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την ενημερωση να σαι καλα!!!!optima plus
Πρέπει να σου έκατσε εκείνη η τουφέκια στα 50 μέτρα που έκανε εκείνον τον κυριουλη να ψάχνει τον υπεύθυνο ...ίσως τον επόμενο μήνα μπει ένα Muller επάνω για δοκιμή