Δεν πρόλαβα εχθές το πήρα το Breda
ασε ρε γατακι. βρες αλλη δικαιολογια για να προσπαθησεις να τη παρειςΤο μονο μειον,το μαυρισμα της βασης ενιοτε.Αλοιφουλα...
ασε ρε γατακι. βρες αλλη δικαιολογια για να προσπαθησεις να τη παρεις
εσυ δεν εχεις γι αυτο αμε για χοχλιουςMε πολυ ενδιαφερον σας διαβαζω
Οποιος δεν εχει,μπορει να θελει!εσυ δεν εχεις γι αυτο αμε για χοχλιους
Γι'αυτο σου λεω!!Το μόνο μου με χαλάει είναι που είναι 61 η καννη,και το αστείο είναι ότι τα γράσα είχαν γίνει πέτρα, έβγαλα την πάπια και τραβουσα την καννη να το λύσω και τίποτα,τράβηξα καμία δεκαριά φορές το κλείστρο και το άφηνα απότομα και βγήκε σιγά σιγά, 18,4 είναι και γράφει ACCIAIO BREDA
Οχι 61 cm,62,5 cm εβγαιναν αυτες οι καννες,61 εβγαιναν με εξωτερικα οι benelli.Εχεις ενα καλο οπλο αντιγραφη του Α303,αλλα με πολυ καλη καννη καλυτερη του Α303.Το μόνο μου με χαλάει είναι που είναι 61 η καννη,και το αστείο είναι ότι τα γράσα είχαν γίνει πέτρα, έβγαλα την πάπια και τραβουσα την καννη να το λύσω και τίποτα,τράβηξα καμία δεκαριά φορές το κλείστρο και το άφηνα απότομα και βγήκε σιγά σιγά, 18,4 είναι και γράφει ACCIAIO BREDA
Που θα πάει θα βρω καμία να σου στείλω, ολοκληρη Ρόδος δε θα ξετρυπωσω καμίαΓι'αυτο σου λεω!!
Χαλι μαυρο!Που να καθαριζεις γρασα τωρα!Ειναι και κοντη η καννη και δεν θα σκοτωνει καθολου!
Εχεις κοντα σου καμια courier?
Γι'αυτο σου λεω!!
Χαλι μαυρο!Που να καθαριζεις γρασα τωρα!Ειναι και κοντη η καννη και δεν θα σκοτωνει καθολου!
Εχεις κοντα σου καμια courier?
Τι εννοεις??εργοστασιακα εχουν ιδια παπια!!Με το που ήρθα σπίτι δοκίμασα την 71 της 303 και κανει,άσε που ταιριάζει ακόμα και η πάπια στην 303 που δεν θέλω να την βλεπω καθόλου
Δεν είναι ακριβώς η ίδια αλλά από ότι βλέπω ταιριάζει ακριβως.Πιο λεπτή από την 303 και δεν έχει και το σκαλίΤι εννοεις??εργοστασιακα εχουν ιδια παπια!!
Οποτε μπορεις βαλε φωτο να τις δουμε!!Δεν είναι ακριβώς η ίδια αλλά από ότι βλέπω ταιριάζει ακριβως.Πιο λεπτή από την 303 και δεν έχει και το σκαλί
ασε ρε γατακι. βρες αλλη δικαιολογια για να προσπαθησεις να τη παρεις
αχ να μην σε ξερω τοτεΠραγματι φοβερο οπλο και ηταν αυτο που ειχα και εδωσα οταν πηρα τη rafaello!!! Εγω η αληθεια ειναι οτι παρα τις φοβερες ντουφεκιες που εκανε ποτε δεν το συμπαθησα δεν ξερω ισως επειδη δενμου ερχοταν καλα δεν μπηκα σε διαδικασια τοτε να το φερω στα μετρα μου...Το εδωσα το 1996 140 χιλιαδες δρχ