Breda Team

Καλησπέρα bredaκιδες,
Εχει κανείς εντυπώσεις απο την νεα breda astro;
Την εχει επωμίσει κανείς; Γνωρίζετε αν έχει φλάτζες αλλαγής των κλίσεων;
Τα τσοκάκια της είναι mobile ή optima μιας και εχω βρει και τα δυο ειδη να αναφέρονται στο internet..ha ha ha.
Δεν υπάρχει για καποιο λόγο στο σαιτ της breda.xm.
Εδώ είσαι

Το εχω δει το βιντεο.. Ειναι το μονο που υπαρχει στο διαδικτυο μιας και δεν βρισκω καποια περισσοτερο αναλυτικη παρουσιαση.

Το εχω δει το βιντεο.. Ειναι το μονο που υπαρχει στο διαδικτυο μιας και δεν βρισκω καποια περισσοτερο αναλυτικη παρουσιαση.
Αποστόλη δεν νομίζω ότι θέλει πιο αναλυτική παρουσίαση
ένα benelli montefeltro είναι και η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή,άριστη επιλογή αν σ ενδιαφέρει,κατά την γνώμη μου,
η benelli όπως έχω ξαναγράψει μάλλον αλλάζει το montefeltro και οι βάσεις που είναι στοκ πρέπει να πουληθούν
η ίδια έβγαλε το colombo και η breda την astro
τα ξύλα μπορεί να μην είναι τόσο όμορφα,μην κοιτάς το βίντεο μπορεί να σου έρθει όπλο με ξύλα άσπρα π.χ.,αλλά αυτό φιάχνεται μ ένα νέο φινίρισμα :)

τα ίδια είναι Μάκη νομίζω σε βάρος και αρκετά πιο καλά ξύλα η echo ,,,έχω κάτι ενδοιασμούς για την κάννη της astro χωρίς να είμαι σίγουρος 100%

αν δεν είναι πρόβλημα πάντως τα €250 παραπάνω εκεί θα πήγαινα

Ξεκινησα να ψαχνομαι για κατι οικονομικο, ελαφρυ, που θα βολευει στο περηπατητο.. Δεν το εχω σιγουρεψει και επισης δεν το βιαζομαι.. Ελεγα για του χρονου να ειμαστε καλα, αν δεν με ικανοποιησει φετος το δικαννο να το σπρωξω σε καλη τιμή να βαλω και κατι ακομα και να παρω κατι αλλο. Θα δειξει ομως μιας και έχω αλλες προτεραιοτητες.
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..
Αυτο που θελω να σιγουρεψω ειναι αν παιρνει φλατζες μιας και στο κουτι του δεν περιέχονται απο οτι ειδα.

τα ίδια είναι Μάκη νομίζω σε βάρος και αρκετά πιο καλά ξύλα η echo ,,,έχω κάτι ενδοιασμούς για την κάννη της astro χωρίς να είμαι σίγουρος 100%
αν δεν είναι πρόβλημα πάντως τα €250 παραπάνω εκεί θα πήγαινα
η κάννη τι ενδοιασμό να έχεις;;;; ότι είναι στα μοντέλα προσφοράς της benelli το ίδιο θα είναι πιστεύω
στο φινίρισμα θα έλεγα έχω ενδοιασμούς και στην κάννη και στο κλείστρο(η παγκόσμια αναγνώριση της benelli);)
μια ερώτηση:
είχες και τα 2,ποιό ήταν πιο στιβαρό στα χέρια σου κατά την εκτίμηση σου.....προσωπικά η astro,astrolux:)

το έχω φίλε μου

- ζυγίζει 3,4 κιλά με 71εκ κάννη ( βγαίνει και σε 76 επίσης με την 76 κάννη μόνο για την αμερικάνικη αγορά ) αλλά έχει τόσο καλή κατανομή βάρους που το κάνεις περίπου 3 κιλά - με τα βαρύδια που έχει μέσα ρυθμίζεις το βάρος όπου και όπως θες
- έχει ωραία σκανδάλη,άμεση η οποία σπάει κάπου στα 2 κιλά που το είχαμε μετρήσει
- φοβερή σκοπευτική γραμμή
- ωραίες τουφεκιές χωρίς λάκτισμα ακόμα και στα 34/36γρ που έριξα πριν λίγες μέρες με ζέστη
- το κοντάκι έχει ωραίο πιάσιμο ( παιδικό για μεγάλα χέρια θα έλεγα,ακολουθεί γραμμή benelli ) δεν γλυστράει ακόμα και με ιδρωμένα χέρια
- για τον μηχανισμό δεν έχω να σου πω κάτι δεν σπάει δεν χαλάει δεν λερώνει
- κάννη με 9εκ κώνο και 18.65 αυλό

για αυτά που προσφέρει και στην τιμή που παίζει τώρα μη το σκέφτεσαι καθόλου - αν είσαι Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να το δεις από κοντά και να το ρίξεις

σου βάζω και μερικές φώτο

Last edited:
Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου...Οντως φαινεται πολυ ομορφο και ποιοτικο οπλο..Σ την αρχη ηθελα την benelli Vinci αλλα με κερδισε η breda...Exω παραγγηλει ακρηβως σαν τη δικη σου..Στην αρχη ηθελα με το μαυρο χρωμα αλλα δεν μου αρεσαν τα ξυλα...Δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα στο κυνηγι??? Σε ευχαριστω πολυ

Back