Breda Team

οτι απο ξύλα έχει χειρότερη ποιότητα από την belmonte και οτι δεν είναι οπως φαίνεται και μου είπε να την δω οπωσδήποτε πρην την παραγγειλω
ποιός τα είπε αυτά φίλε μου;;;;;

Πέρασα από παρδαλακη, μου ειπε βέβαια ο άνθρωπος οτι δεν την εχει δει προσωπικά αλλά του το είπαν 2 φίλοι - πελάτες.

ναι opt+ έχει και αυτή έχω ρωτήσει Δορκά γιατί έψαχνα για σκέτη κάννη, αλλά όπως πάντα "παίρνει και benelli"

Πέρασα από παρδαλακη, μου ειπε βέβαια ο άνθρωπος οτι δεν την εχει δει προσωπικά αλλά του το είπαν 2 φίλοι - πελάτες.
δεν θα την έπαιρνα αλλα στην έκθεση που την είδα και την έπιασα μου άρεσε σε σχέση με την τιμή της :)

Παιδια σημερα περασα απο τον Γιωργο τον ψυλλακη ρε παιδια αυτος δεν την ξερει την δουλεια του χαλια μιλαμε τι με στειλατε εκει .fool. .sarcastic.

Ελα πλακα κανω σημερα πηγαμε να μας δει...εμας και την οπλαρα μας .hunter.1λοιπον εκοψε εραψε και φτασαμε στο πελμα του λεω michelin μου λεει goodyear τελικα .xm.
αποφασησα να βαλω ενα της σειρας perrezi ;) τωρα θα του βγαλει το λαδι.evil.η μαλλον θα το βαλει στο λαδι και περιμενουμε το αποτελεσμα ;) .well done.

Ωραιος Δημητρη, η καλυτερη επενδυση πανω στο οπλο σου κ στον εαυτο σου που θα μπορουσες να κανεις... Περιμενουμε εντυπωσεις οταν τελειωσετε κ απο εκει κ περα ολα θα ερθουν σιγα σιγα μεσα απο τη συνηθεια κ την εμπειρια... ;)

Μπράβο Δημήτρη, μεγάλη υπόθεση το κοντάκι, πόσο μάλιστα και από επαγγελματία και από όσα ακούω από τους καλύτερους στον χώρο.
Εγώ μια φορά θα το πω φωτογραφίες;

Παιδια σημερα περασα απο τον Γιωργο τον ψυλλακη ρε παιδια αυτος δεν την ξερει την δουλεια του χαλια μιλαμε τι με στειλατε εκει .fool. .sarcastic.

Ελα πλακα κανω σημερα πηγαμε να μας δει...εμας και την οπλαρα μας .hunter.1λοιπον εκοψε εραψε και φτασαμε στο πελμα του λεω michelin μου λεει goodyear τελικα .xm.
αποφασησα να βαλω ενα της σειρας perrezi ;) τωρα θα του βγαλει το λαδι.evil.η μαλλον θα το βαλει στο λαδι και περιμενουμε το αποτελεσμα ;) .well done.
Μπραβω φιλε ωραιος...να δω ποτε θα παω εγω..

Μερικες φωτο απο το οπλο οταν το πηρα αργοτερα θα βγαλω και μετα τον γιωργο με το καινουργιο πελμα
j8Luwrw.jpg

wE3nf9k.jpg

dwhvT9F.jpg

Και όχι μόνο αυτό, από τις φώτος βλέπω πολύ εντονο pitch για καρτέρι ή ο προκάτοχος ήταν πολύ αδύνατος ή τουφέκαγε μόνο royal :)

Δεν ξερω Γιωργο μπορει να ειναι αυτου του τυπου,ητανε αδυνατος και ψηλος το παιδι,δεν ξερω και πολλα να σου πω αν του αρεσε να ντουφεκα ρουαγιαλ

Last edited:
Και όχι μόνο αυτό, από τις φώτος βλέπω πολύ εντονο pitch για καρτέρι ή ο προκάτοχος ήταν πολύ αδύνατος ή τουφέκαγε μόνο royal :)
μόνος του είχε βάλει το πέλμα ο προηγούμενος και νόμιζε ότι το είχε κάνει σωστά
τέλος πάντων το καλό είναι ότι ήταν ψείρας και όσα όπλα του είδαμε ήταν χαρτί

Back