Μάκης
Banned
ποιός τα είπε αυτά φίλε μου;;;;;οτι απο ξύλα έχει χειρότερη ποιότητα από την belmonte και οτι δεν είναι οπως φαίνεται και μου είπε να την δω οπωσδήποτε πρην την παραγγειλω
ποιός τα είπε αυτά φίλε μου;;;;;οτι απο ξύλα έχει χειρότερη ποιότητα από την belmonte και οτι δεν είναι οπως φαίνεται και μου είπε να την δω οπωσδήποτε πρην την παραγγειλω
Στο site του Καλκατζακου opt+ δινει και για την astroαν θες ξύλα πας σε echo ασυζητητί με λίγα παραπάνω και opt+ τσοκάκια
δεν θα την έπαιρνα αλλα στην έκθεση που την είδα και την έπιασα μου άρεσε σε σχέση με την τιμή τηςΠέρασα από παρδαλακη, μου ειπε βέβαια ο άνθρωπος οτι δεν την εχει δει προσωπικά αλλά του το είπαν 2 φίλοι - πελάτες.
Μπραβω φιλε ωραιος...να δω ποτε θα παω εγω..Παιδια σημερα περασα απο τον Γιωργο τον ψυλλακη ρε παιδια αυτος δεν την ξερει την δουλεια του χαλια μιλαμε τι με στειλατε εκει
Ελα πλακα κανω σημερα πηγαμε να μας δει...εμας και την οπλαρα μας λοιπον εκοψε εραψε και φτασαμε στο πελμα του λεω michelin μου λεει goodyear τελικα .xm.
αποφασησα να βαλω ενα της σειρας perrezi τωρα θα του βγαλει το λαδιη μαλλον θα το βαλει στο λαδι και περιμενουμε το αποτελεσμα
Aντε να το δοκιμάσουμε.Μερικες φωτο απο το οπλο οταν το πηρα αργοτερα θα βγαλω και μετα τον γιωργο με το καινουργιο πελμα
Δημήτρη στο έκοψε το κοντάκι ο Γιώργος;
Δημητρη ποιο δικαννο ειναι;Μερικες φωτο απο το οπλο οταν το πηρα αργοτερα θα βγαλω και μετα τον γιωργο με το καινουργιο πελμα
Ηλία breda vega lusso 71 cm σε άριστη κατάσταση το βρήκε ο κωλόφαρδοςΔημητρη ποιο δικαννο ειναι;
Και όχι μόνο αυτό, από τις φώτος βλέπω πολύ εντονο pitch για καρτέρι ή ο προκάτοχος ήταν πολύ αδύνατος ή τουφέκαγε μόνο royalΝαι Γιωργο ητανε πολυ μεγαλο για τα μετρα μου
Και όχι μόνο αυτό, από τις φώτος βλέπω πολύ εντονο pitch για καρτέρι ή ο προκάτοχος ήταν πολύ αδύνατος ή τουφέκαγε μόνο royal
μόνος του είχε βάλει το πέλμα ο προηγούμενος και νόμιζε ότι το είχε κάνει σωστάΚαι όχι μόνο αυτό, από τις φώτος βλέπω πολύ εντονο pitch για καρτέρι ή ο προκάτοχος ήταν πολύ αδύνατος ή τουφέκαγε μόνο royal