Breda Team

Υπήρχε και καννη 71 εκ με τα ίδια εξωτερικα τσοκ. Δεν θυμάμαι αν ήταν και μαγκνουμ.
δεν νομιζω να ταν μαγκνουμ , μονο ισως καποιες μεταγενεστερες altair lusso , οοο ρε φιλε να χα και μια 71αρα μαζι με την 61 κομπλε θα ταν!! πρεπει να ειναι σπανιες , ολοι σχεδον 61 και 62,5 εχουν !

• Like
Reactions: jnp
οι αποψεις διιστανται , το xanthos παντως φτιαχνοταν σιγουρα στο εργοστασιο , αλλα απο οτι εχω δει το εργοστασιο της breda ειναι πολυ μεγαλο και τα οπλα επιμενουν οτι ειναι 100% ιταλιας οποτε δεν νομιζω να τιθεται θεμα ποιοτητας .
Για τα παλια ermes εχω ακουσει τα καλυτερα λογια απο πολυ κοσμο , τωρα τα καινουργια εχουν ιδια βαση , καννες πιο καινουργιες , και τα ξυλινα μερη εχουν και αυτα μια ελαφρως πιο μοντερνα γραμμη και εργονομικη , εχω επωμισει και την μαυρη και την νικελ στο καλκατζακο , καλες ηταν ..βεβαια δε ξερω καποιον που να την εχει παρει για να πω περισσοτερα .

το τελευταίο altair της breda είναι marocchi και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις παλιές altair & aries2
οι ermes και echo είναι κατασκευή benelli δεν έχουν όμως το παλιό ατσάλι breda χωρίς να υπολείπονται ποιότητας
το breda pegaso s.pose είναι Αntonio zolli columbus
οι κάννες 72,4 εξωτερικά τσοκ έβγαιναν και σε magnum έχω εγώ στην benelli

το τελευταίο altair της breda είναι marocchi και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις παλιές altair & aries2
οι ermes και echo είναι κατασκευή benelli δεν έχουν όμως το παλιό ατσάλι breda χωρίς να υπολείπονται ποιότητας
το breda pegaso s.pose είναι Αntonio zolli columbus
οι κάννες 72,4 εξωτερικά τσοκ έβγαιναν και σε magnum έχω εγώ στην benelli
Μάλλον σωστά τα λες Μάκη.

για το breda altair το χω ακουσει κ εγω αυτο , μια echo θελω να επωμισω δεν εχω επωμισει ποτε
απο το 2000 και μετα νομιζω το εχει αλλαξει τρεις φορες το altair εμφανισιακα , αλλα σιγουρα δεν εχει σχεση με τα παλια altair special/lusso & aries

Και οι benelli crio ξεφλουδιζουν και μάλιστα πολύ ο
Έτσι είναι όπως τα λες. Για αυτό μίλησα για τα 2 μόνο μοντέλα της benelli... ότι καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής στο επίπεδο βέβαια της μαζικής παραγωγής που ανήκουν.

μια echo θελω να επωμισω δεν εχω επωμισει ποτε

την echo την έχουμε στην οικογένεια , να ξέρεις είναι το πιο χοντροκομμενο όπλο,αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι που έβγαλε η Breda,τουλάχιστον στα δικά μου χέρια

από τουφεκιά όμως φοβερό

οντως χοντροκομενο? στις φωτογραφιες φαινεται οπλο με λεπτες γραμμες καθως ειναι και αδρανειας .. και μαρεσουν οι ψαθες που εχει
ποιο μοντελο εχετε?

• Like
Reactions: DrV
την nickel έχουμε

με μια έρευνα που έκανα όντως από το 2008 η marocchi και η Breda έχουν συμφωνία με την πρώτη να παράγει κάποια από τα εξαρτήματα της δέυτερης

από το about της Marocchi

"A contract of distribution of Breda goods is stipulated."

ειδικά το Marocchi Super SJ μοιάζει πολύ με την echo

Επισης οι καννες της Marocchi εχουν μεγαλους κωνους εργοστασιακους,τουλαχιστον μια si12 καραμπινα που εχω δει εχει μεγαλο κωνο και γενικα ωραια ποιοτητα κατασκευης σαν οπλο.

Η κανη ειναι μαγνουμ με εξωτερικα τσοκ παραγγελια απο αμερικη.Οταν εκλεισε η breda τα ανταλακτικα της τα πηρε η beretta.
Ειναι στανταρ η καννη χωρις τσοκ δηλαδη?? στην περιοχη μου εχουν αρκετοι αλταιρ σπεσιαλ αλλα ειναι ολες με 61 και εξωτερικα (οπως και η δικια μου) και πιστευα οτι μονο 61ρες εβγαζε..
Ερωτηση: Παλιά ξέραμε ότι την καννη την έφτιαχνε το εργοστάσιο της Breda και το σωμα φτιαχνοταν απο την Beretta στην Ιταλία. Τώρα που και από ποιον φτιάχνονται τα οπλα της Breda ;

παιδια η breda δεν νομιζω οτι εχει κλεισει.φτιαχνει ακομα οπλα για την ιταλικη αστυνομια και το στρατο και ειναι κρατικη.γι αυτο δεν εχει αγοραστει απο το gruppo beretta.νομιζω οτι αυτος ειναι ο συνδεσμος.www.bredafucili.com

Last edited:
Έχουμε πλάκα τελικά.
Για ρίξτε μια ματιά στη διεύθυνση της Marocchi στη Μπρεσια
http://marocchiguns.com/it/ είναι ίδια με αυτη στη Breda:Via Galilei, 6 - 25068 - Sarezzo (Brescia) - ITALY.
Άρα το εργοστάσιο κατασκευής καννων της Breda που ξέραμε δεν υπάρχει πλέον.
Ολόκληρα τα οπλα φτιάχνονται από τη Marocchi ή άλλους.

" It is important to emphasise that, although Marocchi shares the same manufacturing facility as Breda, the two brands are completely different in strategy, philosophy and construction.

Whereas Breda is the gun brand that many aspire to for its reputation for longevity, durability and classic design, Marocchi has a broader, fresher appeal through a subtle mix of competitive price points and manufacturing quality."

οπότε λογικό να έχουν ίδια διευθυνση

Back