Σίγουρο;Antonio Zoli
Σίγουρο;Antonio Zoli
δεν νομιζω να ταν μαγκνουμ , μονο ισως καποιες μεταγενεστερες altair lusso , οοο ρε φιλε να χα και μια 71αρα μαζι με την 61 κομπλε θα ταν!! πρεπει να ειναι σπανιες , ολοι σχεδον 61 και 62,5 εχουν !Υπήρχε και καννη 71 εκ με τα ίδια εξωτερικα τσοκ. Δεν θυμάμαι αν ήταν και μαγκνουμ.
Μάλλον σωστά τα λες Μάκη.το τελευταίο altair της breda είναι marocchi και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις παλιές altair & aries2
οι ermes και echo είναι κατασκευή benelli δεν έχουν όμως το παλιό ατσάλι breda χωρίς να υπολείπονται ποιότητας
το breda pegaso s.pose είναι Αntonio zolli columbus
οι κάννες 72,4 εξωτερικά τσοκ έβγαιναν και σε magnum έχω εγώ στην benelli
Έτσι είναι όπως τα λες. Για αυτό μίλησα για τα 2 μόνο μοντέλα της benelli... ότι καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής στο επίπεδο βέβαια της μαζικής παραγωγής που ανήκουν.Και οι benelli crio ξεφλουδιζουν και μάλιστα πολύ ο
μια echo θελω να επωμισω δεν εχω επωμισει ποτε
Ειναι στανταρ η καννη χωρις τσοκ δηλαδη?? στην περιοχη μου εχουν αρκετοι αλταιρ σπεσιαλ αλλα ειναι ολες με 61 και εξωτερικα (οπως και η δικια μου) και πιστευα οτι μονο 61ρες εβγαζε..
Ερωτηση: Παλιά ξέραμε ότι την καννη την έφτιαχνε το εργοστάσιο της Breda και το σωμα φτιαχνοταν απο την Beretta στην Ιταλία. Τώρα που και από ποιον φτιάχνονται τα οπλα της Breda ;
Λεωνιδα τι εννοεις με αυτο;Η κανη ειναι μαγνουμ με εξωτερικα τσοκ παραγγελια απο αμερικη.