Breda Team

Επειδη ειδα ενας φιλος ρωταγε για τη xanthos , εγω κυνηγαω με μια xanthos damasco απο τον 08/2012 , καταρχας πρεπει να πω 2 πραγματα , δεν εχω επωμισει αλλο λειοκαννο με τοσο καλο ζυγισμα και τετοια ποιοτητα υλικων! ειναι απιστευτα ξεκουραστο οπλο , αυτα ειναι τα 2 μεγαλα ατου του οπλου! Βεβαια τον πρωτο χρονο που κυνηγουσα μου εβγαλε καποιες εμπλοκες διπλης τροφοδοσιας και ετσι αλλαξα μπουτον το οποιο καλυπτοτανε απο την εγγυηση (μιλαμε για το 2013 τωρα) και απο τοτε και μετα δεν εχω θεματα , ειμαι απολυτα ευχαριστημενος . Τωρα για το κλωτσημα που ειδα οτι λεγατε , εγω δεν το νιωθω ισως γιατι κυνηγαω μονο μπεκατσα και τσιχλα και ριχνω απο 30-36 γρ , αλλα οπλο αδρανειας με 2900 βαρος αναμενονμενο να κλωτσαει σε βαριες γομωσεις..

Έχω δει κυνηγούς να κρατάν παλαιότερα μοντέλα της breda (altair και Aries 2)και ήταν πολύ ευχαριστημένοι..
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα νέα μοντέλα της εταιρίας ομως πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα αυτογεμη,ωστόσο για κάποιο λόγο παραμένουν παρεξηγημένα ας πούμε από τους κυνηγούς..Συνήθως προτιμάν να αγοράσουν τα υπόλοιπα "Β"(beretta,benelli,browning) και όχι μια breda..

Έχω δει κυνηγούς να κρατάν παλαιότερα μοντέλα της breda (altair και Aries 2)και ήταν πολύ ευχαριστημένοι..
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα νέα μοντέλα της εταιρίας ομως πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα αυτογεμη,ωστόσο για κάποιο λόγο παραμένουν παρεξηγημένα ας πούμε από τους κυνηγούς..Συνήθως προτιμάν να αγοράσουν τα υπόλοιπα "Β"(beretta,benelli,browning) και όχι μια breda..
Οι 60αρες καννες της Breda με τα εξωτερικά τσοκ ήταν περιζητητες από τους Berettaκηδες.
Η δε μπασκουλα ήταν φτιαγμένη από την Beretta.

Την Κυριακή με αυτή να πας...my man.
Έχω να την πιάσω χρόνια, δεν είναι και στα μέτρα μου. Στο περίπου έχει ένα τακούνι βιδωμένο για μάκρυμα του κοντακιού αλλά ούτε κλίσεις έχει, ούτε τίποτα. Θα είμαι όρτσα τελείως :D

ρε παιδιά ποιός θα πάρει τον Δορκά να του πει ότι ακόμα περιμένω το 930i , εδώ και 2 μήνες την ίδια καραμέλα σε δύο εβδομάδες θα έχουμε την άδεια .sarcastic.
Ε,σε δύο εβδομάδες είπαν, όχι σήμερα.
Πως λέμε σε δύο τερμινα... :p

Ειμαι κατοχος 2 breda μια αλταιρ σπεσιαλ που την εχω απο 18 χρονων αεριου 71 ποντους κανη χωρις τα εξωτερικα τσοκ οπου μεχρι σημερα κυνηγαω τα μεταλα αυτα δεν υπαρχουν , οι ντουφεκιες οι χιλιαδες που εχω ριξει μακρια η κοντα και χωρις τα τσοκ παρακαλω ειναι απιστευτες ,θελω να δηλωσω οτι οσοι εχετε τετοια ντουφεκια 60,66, και ειδικα 71 ποντους εχετε θησαυρο και να κοιμαστε μαζι τους.Η αλλη breta αδρανειας η ερμης ολοκαινουργια ειναι τελεια στο περπατητο.Oσοι εχετε breta οτι οπλο και να ειναι εχετε κανει σωστη και αθανατοι επιλογη συνχαρτηρια.

εγω τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση τα breda , ειμαι κατοχος και ενος altair special του 1986 (βετερανος!!! αλλα παντα μαχιμος) απο τον παππου μου αλλα εχει ριξει μονο 1000 φυσιγγια κ αυτα απο μενα ! βεβαια απο τοτε που πηρα τη xanthos εχει γινει αναπληρωματικη..
γενικα δεν πουλανε τοσο στην αγορα γιατι δεν τα προμοταρουν αρκετα , και ο δορκας δεν φαινεται να ασχολειται οσο αλλοι αντιπροσωποι , επισης ελαχιστα μοντελα της ειναι κατω η περιπου στα 1000 ευρω οποτε δεν ειναι ευκολο να παρει τα πανω της η εταιρια στην ελλαδα , γιαυτο ολοι εχουν μ2 , βιτορια κτλ κτλ (χωρις να υποτιμω αυτα τα οπλα)

Ειμαι κατοχος 2 breda μια αλταιρ σπεσιαλ που την εχω απο 18 χρονων αεριου 71 ποντους κανη χωρις τα εξωτερικα τσοκ οπου μεχρι σημερα κυνηγαω τα μεταλα αυτα δεν υπαρχουν , οι ντουφεκιες οι χιλιαδες που εχω ριξει μακρια η κοντα και χωρις τα τσοκ παρακαλω ειναι απιστευτες ,θελω να δηλωσω οτι οσοι εχετε τετοια ντουφεκια 60,66, και ειδικα 71 ποντους εχετε θησαυρο και να κοιμαστε μαζι τους.Η αλλη breta αδρανειας η ερμης ολοκαινουργια ειναι τελεια στο περπατητο.Oσοι εχετε breta οτι οπλο και να ειναι εχετε κανει σωστη και αθανατοι επιλογη συνχαρτηρια.
Ειναι στανταρ η καννη χωρις τσοκ δηλαδη?? στην περιοχη μου εχουν αρκετοι αλταιρ σπεσιαλ αλλα ειναι ολες με 61 και εξωτερικα (οπως και η δικια μου) και πιστευα οτι μονο 61ρες εβγαζε..

Ειναι στανταρ η καννη χωρις τσοκ δηλαδη?? στην περιοχη μου εχουν αρκετοι αλταιρ σπεσιαλ αλλα ειναι ολες με 61 και εξωτερικα (οπως και η δικια μου) και πιστευα οτι μονο 61ρες εβγαζε..
Υπήρχε και καννη 71 εκ με τα ίδια εξωτερικα τσοκ. Δεν θυμάμαι αν ήταν και μαγκνουμ.

Την παλαίοτερη ermes (η καινούργια τι διαφορά έχει;) την έχει φίλος κ είχε τα κάτωθι προβλήματα
Το καπάκι της βάσης, λόγω αστοχίας στη μηχανουργική κατεργασία του, είχε γίνει σαν zebra με παράλληλες άσπρες γραμμές. Το έβαψε σε οπλουργό.
Ο μειωτήρας της αποθήκης έπεφτε μέσα στην αποθήκη κ δεν μπορούσε να τον βγάλει. Πήγε στον οπλουργό...
Εμπλοκές λόγω κάποιου ελαττωματικού ανταλακτικού. Πήγε επίσης στο οπλουργό για αντικατάσταση.
Αραιά που κ που κάνει καμία κ τώρα αλλά.... αυτό ειναι κάτι που συμβαίνει σε όλα.

Αν έχεις ´αποδεχθεί´ το κλώτσημα και την ταλάντωση στομίου δες καλύτερα κάτι σε benelli rafaello (το παλαιότερο) κ montefeltro που είναι ποιοτικά ανώτερα. Για τα νεώτερα μοντέλα δεν έχω προσωπική άποψη κ έτσι δεν στα αναφέρω.

• Like
Reactions: DrV
Εγώ έχω την παλιότερη ermes εδώ και 8 χρόνια. Δεν έχω αντιμετωπισει κανένα προβλημα έχοντας ρίξει μερικές χιλιάδες φυσιγγια. Μια εμπλοκή θυμάμαι μόνο γιατί δεν έκλεισα σωστά το περιστροφικο κλείστρο. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα όταν ήταν καινούργιο ότι ήταν πολύ σφιχτό στο να βάλεις και να βγάλεις φυσιγγι στην αποθήκη, σε σημείο που έβγαζα φουσκαλες στο δάχτυλο. Με τη χρήση μαλάκωσε και δουλεύει σωστά.

Και οι benelli crio ξεφλουδιζουν και μάλιστα πολύ

Για τον μειωτηρα σίγουρα η πατουρα του δεν ηταν αρκετά μεγάλη σε επιφάνεια ώστε να κάθεται καλά

Σε κανένα της όπλο η breda δεν έχει βάλει πέλματα τύπου comfort όπως η benelli η και άλλες εταιρείες ούτε και στο 930i που βγάζει τώρα ,δεν γνωρίζω τον λόγο

Ερωτηση: Παλιά ξέραμε ότι την καννη την έφτιαχνε το εργοστάσιο της Breda και το σωμα φτιαχνοταν απο την Beretta στην Ιταλία. Τώρα που και από ποιον φτιάχνονται τα οπλα της Breda ;

• Like
Reactions: DrV
Back