Ισχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι είναι αντιγραφή μπερεττα αλλά με πιο προσεγμένη κατασκευή?.xm.breda vega lusso
Ισχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι είναι αντιγραφή μπερεττα αλλά με πιο προσεγμένη κατασκευή?.xm.breda vega lusso
beretta είναι και έβγαινε στην ίδια γραμμή παραγωγής με το 682 το λευκόΙσχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι είναι αντιγραφή μπερεττα αλλά με πιο προσεγμένη κατασκευή?.xm.
Πολυ ομορφο οπλο και με πολυ καλες καννες!Ηλία breda vega lusso 71 cm σε άριστη κατάσταση το βρήκε ο κωλόφαρδος
χαλάλι του όμως περίμενε 3 μήνες ψάχνοντας ώσπου πετύχαμε κατι καλό
ναι Ηλία με ατσάλι breda κάννες που άφησαν εποχήΠολυ ομορφο οπλο και με πολυ καλες καννες!
αν μπορείς να βγάλεις πιο καθαρές φωτό να φανεί κι η δουλειά του ΓιώργουΔεν ειναι πολυ καλες φωτο της εβγαλα με το κινητο και δεν ειναι πολυ καθαρες....Ευχαριστω πολυ Χρησταρα
Οπλαρα δημητρη αντε καλοντουφεκο , να παμε τωρα μια μερα σκοπευρηριο να το γλεντισεις ...Δεν ειναι πολυ καλες φωτο της εβγαλα με το κινητο και δεν ειναι πολυ καθαρες....Ευχαριστω πολυ Χρησταρα
να έρθω κι εγώ;;;;; γλέντι ακούω μεζέ μυρίζομαιΟπλαρα δημητρη αντε καλοντουφεκο , να παμε τωρα μια μερα σκοπευρηριο να το γλεντισεις ...
Ναι και εχει μεγαλη διαφορα και στην επομηση και στην επαφη με τον ωμο μου με το καινουργιο πελμα ΒαγγεληΠολύ ωραίο όπλο, εύχομαι να το χαρείς. Έστριψες το κοντάκι τελικά;
Σε ευχαριστω Αργυρη και βεβαια πρεπει να παω να το δοκιμασω και στον πινακα να το δω τι θελει και αν θελει κατι ακομα ο Γιωργος μου ειπε να το δω και θα τα ξαναπουμεΟπλαρα δημητρη αντε καλοντουφεκο , να παμε τωρα μια μερα σκοπευρηριο να το γλεντισεις ...
Μπράβο Δημήτρη! Τέλεια, σου εύχομαι να το ευχαριστηθεις όσο μπορείς!