Breda Team

Ο ορος εμπλοκη αναφερεται μονο σε αστοχια υλικου? Δεν ειρωνευομαι ,ρωταω....επειδη μου εχει τυχει να πηδηξω χαντακι να ανοιγοκλεισει το κλειστρο απο την ermes και μετα{ τσακ}.... αυτο δλδ δν συγκαταλεγεται στις εμπλοκες? αφου το οπλο δεν εριξε....
Εμπλοκη εχουμε οταν δεν ολοκληρωνεται ο κυκλος λειτουργιας του οπλου η οταν αυτο,συνεχιζει να βαλει παρα τη θεληση του χειριστη του.
Πρεπει να εχει πυροδοτηθει το φυσιγγι που ειναι στη θαλαμη, ακολουθως να εξαχθει ο αδειος καλυκας απο αυτη (θαλαμη) και να εισαχθει πληρες φυσιγγι απο την αποθηκη.Στην περιπτωση σου,δεν υπηρχε....;)
Η μη πυροδοτηση,ειναι αφλογιστια.
Παλι ομως πρεπει να υπαρχει φυσιγγι...εκει που πρεπει να υπαρχει!:)

Δέκα χρόνια ermes με ελάχιστο 1000-1500 τουφεκιές το χρόνο, μια φορά κλικ γιατί είχα κλείσει το περιστροφικο κλειστρο με το χέρι και δεν κουμπωσε καλά και μια εμπλοκή φέτος από φυσίγγια με κακό παφυλα.

Δέκα χρόνια ermes με ελάχιστο 1000-1500 τουφεκιές το χρόνο, μια φορά κλικ γιατί είχα κλείσει το περιστροφικο κλειστρο με το χέρι και δεν κουμπωσε καλά και μια εμπλοκή φέτος από φυσίγγια με κακό παφυλα.
Συμφωνω μαζι σου ...εγω την εχω απο το 2001 και εχω μετρησει 4-5 κλικ με πολλα φυσιγγια και παρα πολλα κυνηγια σε βαλτο...οπως υπαρχουν πολλα οπλα απο διαφορες μαρκες που δεν εχουν προβληματα αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιο που δεν κανει εμπλοκη η οπως αλλιως ονομαζεται οταν δεν ριχνει το οπλο και εχοντας ριξει πολλες χιλιαδες φυσιγγια ανα τα χρονια οπγς λενε οι ιδιοκτητες τους ....αφου βεβαια οι περισσότεροι τα εχουν πουλησει και το μετανιωσανε.. καλο βραδυ σε ολους και ασφαλή κυνηγια σας ευχομαι

Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει γιατι η καινούργια breda astro δεν υπαρχει στο επισημο σαιτ της εταιρειας; εχει γουστο να ειναι απο Τουρκια μερια η κατασκευη της.
Υγ εστειλα μαιλ αλλα δεν ελαβα reply.

Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει γιατι η καινούργια breda astro δεν υπαρχει στο επισημο σαιτ της εταιρειας; εχει γουστο να ειναι απο Τουρκια μερια η κατασκευη της.
Υγ εστειλα μαιλ αλλα δεν ελαβα reply.
Φετος αγορασα την αστρο ειναι ιδια με την σεντρο αλαζει μονο η σκανδαλη τα αλλα ειναι ιδια.Τσοκ παντα εβαζα τα μαμισια και αυτα μου φαινονται ιδια.Εχω ομως μια αισθηση οτι η αστρο εχει καλλιτερη τουφεκια.Ο δορκας οταν του ειπα εαν ειναι τουρκικη μου απαντησε οτι δεν ξερει και οτι αυτος τα φερνει απο την ιταλια. Εγω το αγορασα απο τον ιορδανογλου και οταν τον ρωτησα περι τουρκιας μου ειπε οτι δεν εχει ακουσει κατι τετοιο. Μεχρι στιγμης το οπλο ειναι απροβληματιστο. Εχω κατα καιρους κυνηγησει με φρανκι, μπερετα 303 φαμπαρν, μπενελι νομιζω οτι αυτο το οπλο αξιζε τα λεφτα του και με το παραπανω. Κατα τη γνωμη μου ανταγωνιζεται επαξια τα οπλα των 1300-1500 ευρω. Το ειδε και ο γιωργος ο ψιλακης και εδειξε ενδιαφερον γιαυτο το οπλο σε αυτην την τιμη. Μου ειπε οτι αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω :)

Και σε ιταλικά φορουμ ανά περιόδους αναφέρουν ότι ειναι παραπληροφόρηση εσκεμμένη ότι κάποια όπλα φτιάχνονται στην Τουρκία.
γιατί όμως ακούγεται;;;;; και συνεχίζει να ακούγεται και να συζητιέται σε φόρουμ;;;;;

Παιδια γνωριζεται πως μπορω να ανοιξω την αποθηκη μιαs ermes 2000 μοντελο του 2003 ?
Σωτηρη δεν ειναι δυσκολο βαλε τον κορμο του οπλου σε μια μεγκενη με πετσετα δεξια αριστερα και στριξε την αποθηκη επειδη εχει κολλα ισως δυσκολευτεις....τοτε κανε το αντιθετο αποθηκη στην μεγκενη και στριξε το κοντακι αν δεν τα καταφερεις τοτε οπλουργο....αλλα επειδη δεν ειναι κατι τοσο εξιδεικευμενο θα σου ελεγα να το δοκιμασεις μονος σου πρωτα....τσαμπα θα παει το20ευρω ...κ εγω ermes 2000 και το εχω κανει....

Παιδια γνωριζεται πως μπορω να ανοιξω την αποθηκη μιαs ermes 2000 μοντελο του 2003 ?
Να το πας σε οπλουργο να σου το λυσει και να να κανει καθαρισμιο.Μην το κανεις μονος σου, απο οτι ξερω θελει ειδικο εργαλειο Υπαρχει περιπτωση εαν το ζορισεις να σου κοψει προσωπο την αποθηκη και μετα καηκες!!!!

Και εγώ όσο το προσπάθησα, χωρίς να το στερεωσω βέβαια δεν κατάφερα κάτι. Γενικά πάντως δε βλέπω να μαζεύει βρωμιά. Είχες κάποιο θέμα και θες να την ανοίξεις;

Ξεκίνησε και γι αυτή την χρονιά η εβδομαδιαία έκθεση στην Πενσυλβανια Harrisburg show ,εγώ δεν κατάφερα να πάω αλλά πήγε το φιλαράκι και από ότι μου είπε σε δύο συνεχόμενες μέρες που την επισκέφθηκε στα λειόκαννα το ενδιαφέρον μονοπωλησαν δύο περίπτερα της Benelli και τής Breda, ειδικά στην Breda γινόταν το αδιαχωριτο και όπως μου είπε ήθελε να μάθει περισσότερα αλλά λόγω κόσμου σχεδόν ακατόρθωτο να πλησιάσει κάποιος.

adult photo sharing

Back