Breda Team

παράκληση λέμε την γνώμη μας για να βοηθήσουμε κάποιον η κάποιους συναδέλφους οι πιό ήπιοι και αόριστοι χαρακτηρισμοί μπορεί να φέρουν αντιδράσεις καλό είναι να τους αποφεύγουμε

Last edited:
Μαλλον δεν διαβασες σωστα το μηνυμα μου, το τονισα και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ "ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ" πιστευω να το διαβασες. Επισης ειμαι και εγω κατοχος του οπλου και με ενδιαφερει αμεσα, απλα διαβαζω οτι "πονοκεφαλιαζεις" κλπ κλπ χωρις λογο! Αν φας κοκκινο απο τον αντιπροσωπο τοτε και εγω μαζι σου πρωτος θα τον βριζω μιας και τα εχω περασει 4 χρονια τα ιδια με τον Κυργια.
Αλλα εσυ δεν εχεις λογο αν στεναχωριεσαι τσαμπα ...αφου ακομη δεν εχεις μιλησει με την kalco.
Πιστευω να εγινα πιο κατανοητος τωρα.

Υ.Γ. ΔΕΝ χρειαζεται να εισαι Ελλαδα , το στελνεις καποιος δικο σου. Το χω κανει 2-3 φορες , απλα να σου πει η kalco με ποιον μεταφορεα συνεργαζεται.
Τόλη μάλλον λάθος αναφέρεσαι στην kalco αν εννοείς αντιπρόσωπο της breda,εκτός αν ειπώθηκε κάτι άλλο στην συζήτηση και δεν το είδα οπότε ζητώ συγγνώμη :)

από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα με χιλιάδες φυσίγγια σε κυνήγι και σκοπευτήριο χωρίς καμία εμπλοκή από σκανδάλη η κλείστρο,,χωρίς κανέναν τζόγο με τέλειες εφαρμογές παντού

άλλοι δύο φίλοι χθες το πήραν σε νικελ μπλε,,,τελικά ήταν να μη κάνω την αρχή μιας και έχω το πρώτο 930 που αγοράστηκε στην Ελλάδα,,,,τώρα οι όλοι μαζί θα με κυνηγάνε και θα μου ζητάνε τα ρέστα ή θα πίνουν νερό στο όνομα μου για πολλά χρόνια αχαχα

Παυλο εχεις κανει κωννο στην 930;

δεν ανάφεραμε κάτι σχετικά με την ποιότητα του γυαλίσματος ,,,απλά μου είπε αν θέλω τον γυαλίζω ή τον αφήνω έτσι και θα στρώσει
Οκ....μαλλον το παιδι εχει δικιο που λεει για μολυβδοσεις στην καννη.μαλλον θελει γυαλισμα ο κωννος συναρμογης,απαραδεχτο για ενα ντουφεκι με το ονομα breta οσο καλες ντουφεκιες και να βγαζει...κατα τη γνωμη μου παντα.

δεν μπορώ να απαντήσω δυστυχώς,δεν έχω τέτοια θέματα με την κάννη μου και αν δεν δω με τα μάτια μου την κάννη του Δημήτρη δεν μπορώ να ξέρω τί συμβαίνει

το πρώτο πράμα που είχα παρατηρήσει όταν είχα αγοράσει το όπλο πριν καν το τουφεκίσω ήταν ο κώνος,,,,αλλά πίστεψε με ακόμα και με γυαλισμένο κώνο 6.5εκ που έχω στο Α5,το μπρεντάκι το γλεντάει κανονικά που να γυαλιστεί κιόλας ;)

ναι συμφωνοι ολοι οτι πρεπει να παει το οπλο αντιπροσωπεια.
αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το τι θα πετυχει γιατι δεν νομίζω να αλλάζουν τουφεκια ετσι απλα για μια γρατζουνια.
αν το κανει ο συμπαθεστατος Δορκας,τοτε πάω αμεσως να παραγγειλω την τιτανο να ησυχασω κι εγω με την δικια μου ιστορια που εχω φαει φρικη απο την εναρξη κι ακομα την εχω στον οπλοβαστο.

δεν μπορώ να απαντήσω δυστυχώς,δεν έχω τέτοια θέματα με την κάννη μου και αν δεν δω με τα μάτια μου την κάννη του Δημήτρη δεν μπορώ να ξέρω τί συμβαίνει

το πρώτο πράμα που είχα παρατηρήσει όταν είχα αγοράσει το όπλο πριν καν το τουφεκίσω ήταν ο κώνος,,,,αλλά πίστεψε με ακόμα και με γυαλισμένο κώνο 6.5εκ που έχω στο Α5,το μπρεντάκι το γλεντάει κανονικά που να γυαλιστεί κιόλας ;)
Καποιοι εχουν αλλη αποψη;)

.... η ερωτηση λοιπον ειναι ... αφου εκαναν τοσο κοπο να φτιαξουν μια καννη αστερι ..γιατι δεν γιαλιζαν και τους κωνους και να ειχαν αριστο αποτελεσμα? Παυλο εσυ που μιλας μαζι του τι σ εχει γραψει? Ισως περα απο οπτικο, δεν προσφερει κατι παραπανω γιαλισμενος ή μη?

.... η ερωτηση λοιπον ειναι ... αφου εκαναν τοσο κοπο να φτιαξουν μια καννη αστερι ..γιατι δεν γιαλιζαν και τους κωνους και να ειχαν αριστο αποτελεσμα? Παυλο εσυ που μιλας μαζι του τι σ εχει γραψει? Ισως περα απο οπτικο, δεν προσφερει κατι παραπανω γιαλισμενος ή μη?
Προσφερη και ποιο ευκολη οξειδωση....

Προσφερη και ποιο ευκολη οξειδωση....
αφου στο σημειο που ειναι , λογο βολης τα καιει ολα , γιατι να βγει οξειδωση, και στα δικα μου που τον εχω "μακρυνει" τον κωνο :p ειναι πια αχρωμιωτο , δεν βλεπω καποια οξειδωση παραπανω εκει

Κ δικη μου απορία επισης

Σίγουρα θα έχει μικρότερη αντίσταση στα σκάγια , μειωμένο λάκτισμα και λιγότερες παραμορφώσεις , το θέμα είναι αν οντως ύπαρχει οφελος ή απλα ειναι ελαχιστο. Σιγουρα το εξτρα γιαλισμα θελέι +$ ... αλλα να θες να εχεις κατι αριστο .... εεε πρεπει να φαινεται και αριστο.

Σίγουρα θα έχει μικρότερη αντίσταση στα σκάγια , μειωμένο λάκτισμα και λιγότερες παραμορφώσεις , το θέμα είναι αν οντως ύπαρχει οφελος ή απλα ειναι ελαχιστο. Σιγουρα το εξτρα γιαλισμα θελέι +$ ... αλλα να θες να εχεις κατι αριστο .... εεε πρεπει να φαινεται και αριστο.
Τολι τα 1750 ευροπουλακια δηλαδη σχεδον 3μισθους δεν τα λες και λιγα....εχει δεν εχει οφελος στην ντουφεκια πιστευω ολοι περιμενουν κατι καλυτερο με το ονομα breta.οσο για την οξειδωση μην το δενεις κομπο ειδικα με διβασικες πυριτιδες σε αχρωμιωτο κωννο.

Back