Καποιοι εχουν αλλη αποψη
χωρίς να έχουν συγκρίνει και τα δύο όπλα ,,,,,,,έτσι και εγώ μπορώ να λέω διάφορα Ηλία
Καποιοι εχουν αλλη αποψη
Εσυ οτι και να παρεις τις ιδιες κηδειες θα κανεις.....χωρίς να έχουν συγκρίνει και τα δύο όπλα ,,,,,,,έτσι και εγώ μπορώ να λέω διάφορα Ηλία
4300!!!.shoot.Αυτα ειναι γλεντια .τολη τετοιο τεσταρισμα σε οπλο ουτε η BREDA δεν εκανε ειμαι σιγουρος Παντα τετοια φιλε. βαλε καμια φωτο να δουμε και εμεις οι πτωχοιΈπειτα από 4300 φυσίγγια με το 930i το τελευταίο 15ημερο ήλθε η ώρα να γράψω τα υπέρ κ κατά.
Πρώτα απ όλα έχει τρομερή σκοπευτική γραμμή, όσοι το έριξαν από την παρέα ηταν κατενθουσιασμένοι, με 4αρα αποθήκη 5 σύνολο δεν χρειαζομουν κάποιο αντίβαρο. Σε λάκτισμα μπορώ να πω ότι είχε το ίδιο με το vinci. Άψογη ποιότητα βολής σε συνδιασμό με τα brain με τα μαμά δεν έριξα με όλα μόνο λίγο με το 3* αλλά το ΜR ήταν σαφώς καλύτερο. Από ελάττωματα τώρα.
Την Τρίτη ημέρα μου έφυγε η μπίλια από την ρίγα , ξεβιδωθηκαν μάλλον από τις βολές. Επίσης έπαιζε λίγο η πάπια αλλά μετά από σφηξιμο έφτιαξε ..Με τις πολλές όμως ξελασκαρε ελάχιστα πάλι και εσφιγα μισή βόλτα.
Άψογο grip πραγματικα μου άρεσε.
Φιλε μια ερωτησει γιατη σε βλεπωΈπειτα από 4300 φυσίγγια με το 930i το τελευταίο 15ημερο ήλθε η ώρα να γράψω τα υπέρ κ κατά.
Πρώτα απ όλα έχει τρομερή σκοπευτική γραμμή, όσοι το έριξαν από την παρέα ηταν κατενθουσιασμένοι, με 4αρα αποθήκη 5 σύνολο δεν χρειαζομουν κάποιο αντίβαρο. Σε λάκτισμα μπορώ να πω ότι είχε το ίδιο με το vinci. Άψογη ποιότητα βολής σε συνδιασμό με τα brain με τα μαμά δεν έριξα με όλα μόνο λίγο με το 3* αλλά το ΜR ήταν σαφώς καλύτερο. Από ελάττωματα τώρα.
Την Τρίτη ημέρα μου έφυγε η μπίλια από την ρίγα , ξεβιδωθηκαν μάλλον από τις βολές. Επίσης έπαιζε λίγο η πάπια αλλά μετά από σφηξιμο έφτιαξε ..Με τις πολλές όμως ξελασκαρε ελάχιστα πάλι και εσφιγα μισή βόλτα.
Άψογο grip πραγματικα μου άρεσε.
δεν εχω ακομη , μιας κ δεν εχω ριξει κανενα. Ο Παυλος ισως σε βοηθησει παραπανωφίλε μία ερώτηση γιατί σε βλέπω πολύ ψαγμένο στο θέμα.με βαριά φυσίγγια τη εντύπωσης έχεις από το όπλο.
αν έχει εσωτερικά τσοκ είναι τα mobile και οι επιλογές είναι πολλέςΚαλησπέρα παιδιά ένας φίλος εχει μια Breda Aries 2 και θέλει να αλλάξει τα τσοκ του,τι after market τσοκ υπάρχουν για αυτο το μοντέλο;;
Οχι εχει εξωτερικά τσοκαν έχει εσωτερικά τσοκ είναι τα mobile και οι επιλογές είναι πολλές
brain,briley,carlsons,colonial,gemini,kicks,muller
η σειρά αναφοράς προσπάθησα να είναι αλφαβητική και όχι αξιολόγησης
Να παρει του ηφαιστου ειναι εξερετικαΚαλησπέρα παιδιά ένας φίλος εχει μια Breda Aries 2 και θέλει να αλλάξει τα τσοκ του,τι after market τσοκ υπάρχουν για αυτο το μοντέλο;;
Οχι εχει εξωτερικά τσοκ
εξωτερικά;;;;; τότε η πρόταση του Ηλία είναι η καλύτερηΝα παρει του ηφαιστου ειναι εξερετικα
ναι τέλος εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστονΣτον καταλογο Δορκα 2017 στην εκθεση ελειπαν οι xanthos...ρωτησα και μου ειπαν τελος.....