Breda Team

στο 6.17 αναφέρει ότι η breda δίνει τεράστια σημασία στις κάννες της και σε πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία και το εργοστάσιο το διαπίστωσε κι ο ίδιος
ποιό εργοστάσιο εννοεί και ποιές κάννες breda πια.......δεν ξέρω αν κατάλαβα κάτι λάθος αλλά δεν με έπεισε :)

Last edited:
στο 6.17 αναφέρει ότι η breda δίνει τεράστια σημασία στις κάννες της και σε πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία και το εργοστάσιο το διαπίστωσε κι ο ίδιος
ποιό εργοστάσιο εννοεί και ποιές κάννες breda πια.......δεν ξέρω αν κατάλαβα κάτι λάθος αλλά δεν με έπεισε :)
Μακη υπαρχουν βιντεο στην πρωσοπικη σελιδα του που ειναι στο εργοστασιο τις breda-marocghi που διχνει πως φτιαχνουν τις κανες τωρα αν ειναι ιδιες οπως παλια αυτο δε το ξερω

Ε να μην βάλει και την δική του πινελιά ο πωλητής ;

Να βγω οφ τοπικ λιγο και να πω ενα tip.
Οταν μπω σε ενα μαγαζι και δω οτι ο μαγαζατορας αρχιζει τα δικα του μυθια, πεταω κατι για σκοπευτηριο, μετρα κοντακιου, ή λιγα γραμμαρια και αμέσως αλλαζει το τροπαριο του;)
Τις παπατζες τους να τις λενε εκει που τους παίρνει.

Η χημική σύσταση των καννών ειναι η παρακάτω
  • Άνθρακας (C) = περίπου 0,40%
  • Χρώμιο (Cr) = 0,90 - 1,40%
  • Νίκελ (Ni) = 1,40 - 1,70%
  • Μολυβδαίνιο (Mo) = circa 0,30%
  • Ατσάλι το υπόλοιπο.
Πέρα τούτου η κάθε εταιρία επιλέγει τι είδους επεξεργασία θα γίνει για να βελτίωση την βλητική της ικανότητα.

Την ίδια συνταγή στην κάνες ακολουθούν ολα τα ευρωπαϊκά βιομηχανικά λειόκαννα και η browning. Από τα λεγόμενα των Ιταλών μηχανικών πίσω απο αυτό ειναι μια εταιρία που πουλά το ατσάλι (κράμα).
Η Remington, η baikal και η Merkel διαφέρουν στην σύσταση εφόσον υπάρχει περιθώριο ποσοστιαίο.

Γιατί η παρουσίαση έγινε με slug κάννη;
Μάνο να υποθέσω αυτό είχε διαθέσιμο προς το παρόν? Η παίζει πολύ γουρούνι και το οπλοπωλειο είναι βόρεια και ίσως τέτοια όπλα κάνουν καλές πωλήσεις.

Σωστά Νικόλα στην διαφήμιση επιτρέπονται και οι υπερβολές.

Να βγω οφ τοπικ λιγο και να πω ενα tip.
Οταν μπω σε ενα μαγαζι και δω οτι ο μαγαζατορας αρχιζει τα δικα του μυθια, πεταω κατι για σκοπευτηριο, μετρα κοντακιου, ή λιγα γραμμαρια και αμέσως αλλαζει το τροπαριο του;)
Τις παπατζες τους να τις λενε εκει που τους παίρνει.
Χαααααα.Εμενα να δεις δεν με θελουν στα μαγαζιατους να περναω ουτε απο εξω.sarcastic..pop.

καλησπερα στην ομαδα μαλλον ειμαι και εγω κατοχος ενος brenda super mpoze με vickers κανες με σταθερο τσοκαρισμα 1-3 νομιζω ( λεω μαλλον γιατι δεν πιστευω να το εχω συντομα στην κατοχη μου)
ειναι του πατερα μου 50 χρονων οπλο περιπου με σκαλισματα στις πλακες με δυο σκανδαλες και εχω αρχισει την επισκευη πρωτα στα ξυλα ,συντομα θα εχετε φωτος γραφω καθος περιμενω το remover να κανει δουλεια
τωρα που πηγα στο χωριο του το ζητησα να το φτιαξω γιατι θα μεινει για παντα στη οικογενεια πιστευω και ειπε οκ...
περυσι δεν ηθελε :)

Back