καλησπερα στην ομαδα μαλλον ειμαι και εγω κατοχος ενος brenda super mpoze με vickers κανες με σταθερο τσοκαρισμα 1-3 νομιζω ( λεω μαλλον γιατι δεν πιστευω να το εχω συντομα στην κατοχη μου)
ειναι του πατερα μου 50 χρονων οπλο περιπου με σκαλισματα στις πλακες με δυο σκανδαλες και εχω αρχισει την επισκευη πρωτα στα ξυλα ,συντομα θα εχετε φωτος γραφω καθος περιμενω το remover να κανει δουλεια
τωρα που πηγα στο χωριο του το ζητησα να το φτιαξω γιατι θα μεινει για παντα στη οικογενεια πιστευω και ειπε οκ...
περυσι δεν ηθελε
Καλοριζικο το οπλο καλοτουφεκο ευχομαι να μην ειναι τπτ και να την ευχαριστηθει οσο δεν παει στα κυνηγια σου ΛεωνιδαΕίδα το όπλο στην πρόσφατη έκθεση στην Παιανία και μου άρεσε πολύ. Έχοντας μελετήσει τα σχόλια και τις παρουσιάσεις που έγιναν, ζύγισα τις διάφορες εντυπώσεις και από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος μιας 930i. Ευτυχισμένος όμως όχι ακόμη, καθώς προς το παρόν έχω ένα θέμα με το κλείστρο .xm.
Καλορίζικο και καλοτουφεκο!Είδα το όπλο στην πρόσφατη έκθεση στην Παιανία και μου άρεσε πολύ. Έχοντας μελετήσει τα σχόλια και τις παρουσιάσεις που έγιναν, ζύγισα τις διάφορες εντυπώσεις και από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος μιας 930i. Ευτυχισμένος όμως όχι ακόμη, καθώς προς το παρόν έχω ένα θέμα με το κλείστρο .xm.
Καλοριζικο. Αν αποφασιζα ποτε να παρω αδράνειας αυτο το οπλο θα διάλεγαΕίδα το όπλο στην πρόσφατη έκθεση στην Παιανία και μου άρεσε πολύ. Έχοντας μελετήσει τα σχόλια και τις παρουσιάσεις που έγιναν, ζύγισα τις διάφορες εντυπώσεις και από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος μιας 930i. Ευτυχισμένος όμως όχι ακόμη, καθώς προς το παρόν έχω ένα θέμα με το κλείστρο .xm.
Καλορίζικο και καλοτουφεκο!
Τι πρόβλημα έχεις;
Λεωνίδα, καλορίζικο και καλά κυνήγια. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με το κλείστρο;
Καλοριζικο. Αν αποφασιζα ποτε να παρω αδράνειας αυτο το οπλο θα διάλεγα