Breda Team

Εφοσον το οπλο εχει εγγυηση, ποιος ο λογος να μην το πας πισω και να ζητησεις ανταλλαγη. Οπως περιγραφεται εδω μεσα φαινεται οτι υπαρχει λαθος στη κατασκευη του. Δεν νομιζω η Breda να μην συμφωνουσε σε αυτο και να ρισκαριζε το ονομα της για κατι που ειναι οφθαλμοφανες

Εφοσον το οπλο εχει εγγυηση, ποιος ο λογος να μην το πας πισω και να ζητησεις ανταλλαγη. Οπως περιγραφεται εδω μεσα φαινεται οτι υπαρχει λαθος στη κατασκευη του. Δεν νομιζω η Breda να μην συμφωνουσε σε αυτο και να ρισκαριζε το ονομα της για κατι που ειναι οφθαλμοφανες
Καλοντουφεκο, κοιταξες και καποιο αλλο να δεις αν ειναι ετσι το κλειστρο?
Λοιπόν, για να σας ενημερώσω, σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ με το θέμα.
Πήγα στο κατάστημα το οποίο είχε ένα ακόμη όπλο στη βιτρίνα, με κάποιο μικρό όμως σημάδι στο πάνω μέρος του κλείστρου. Μου προτάθηκε να γίνει άμεση ανταλλαγή αλλά δεν το πήρα.
Προθυμοποιήθηκαν επίσης, είτε να μου κλείσουν ραντεβού με τον Δορκά στο κατάστημα στις επόμενες ημέρες, είτε να επικοινωνήσουν μαζί του για να πάω ο ίδιος στην αντιπροσωπεία.
Έτσι για να γλιτώσω άλλη ταλαιπωρία, πήγα ο ίδιος στα Σπάτα όπου και έγινε άμεση αντικατάσταση του κλείστρου:)
Ο απολογισμός λοιπόν της παράλειψής μου κατά την αγορά ήταν: 15 λεπτά στο κατάστημα, 15 λεπτά στον αντιπροσωπεία και 3 ώρες σε μετακινήσεις...

Το ελαττωματικό κλείστρο που αντικαταστάθηκε
Y3qi0ri.jpg

Αν και το όπλο το έχω ακόμη με τα εργοστασιακά λάδια και κάπνα, μπορώ να μοιραστώ κάποιες πρώτες εντυπώσεις.
Η γενική ποιότητα κατασκευής του όπλου είναι πολύ καλή, συμπεριλαμβανομένης και της ποιότητας των ξύλων που επιλέχθηκαν.
Η αρμογή των εξαρτημάτων είναι επίσης πολύ καλή, αν και κάποια σημεία είναι λίγο σφιχτά και μάλλον όχι από πρόθεση.
Οι ευκολίες που παρέχει (ρυθμιζόμενο κοντάκι, αντίβαρα, άνετη σκανδάλη κ.α.) είναι καλοδεχούμενες, αλλά θα ήθελα να υπήρχε και ένας εύκολος τρόπος για να εξετάσω κάποιες εναλλακτικές λύσεις για το πολύ καλό σκόπευτρο της LPA ή και ολόκληρης της ρίγας.
Ο μηχανισμός λειτουργίας του όπλου είναι Benelli. Στην ουσία, από ότι μέχρι στιγμής παρατήρησα, η Breda 930i έχει ίδια ή σχεδόν ίδια, πολλά από τα μέρη της με αυτά της Benelli Raffaello. Σε αυτά περιλαμβάνονται η ουρά της κάνης, το κλείστρο, η βάση, το καπάκι της βάσης, ο μηχανισμός της σκανδάλης και η αποθήκη. Και επειδή τυγχάνει να έχω μια Raffaello, καταλάβατε τι θα κάνω....what.
Αν και δεν νομίζω να δείτε κάτι καινούριο, έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να σας παρουσιάσω.
DpC12Ib.jpg

Xlr3FDu.jpg

olxnjjv.jpg

LmDT0Hz.jpg

Αν και το όπλο το έχω ακόμη με τα εργοστασιακά λάδια και κάπνα, μπορώ να μοιραστώ κάποιες πρώτες εντυπώσεις.
Η γενική ποιότητα κατασκευής του όπλου είναι πολύ καλή, συμπεριλαμβανομένης και της ποιότητας των ξύλων που επιλέχθηκαν.
Η αρμογή των εξαρτημάτων είναι επίσης πολύ καλή, αν και κάποια σημεία είναι λίγο σφιχτά και μάλλον όχι από πρόθεση.
Οι ευκολίες που παρέχει (ρυθμιζόμενο κοντάκι, αντίβαρα, άνετη σκανδάλη κ.α.) είναι καλοδεχούμενες, αλλά θα ήθελα να υπήρχε και ένας εύκολος τρόπος για να εξετάσω κάποιες εναλλακτικές λύσεις για το πολύ καλό σκόπευτρο της LPA ή και ολόκληρης της ρίγας.
Ο μηχανισμός λειτουργίας του όπλου είναι Benelli. Στην ουσία, από ότι μέχρι στιγμής παρατήρησα, η Breda 930i έχει ίδια ή σχεδόν ίδια, πολλά από τα μέρη της με αυτά της Benelli Raffaello. Σε αυτά περιλαμβάνονται η ουρά της κάνης, το κλείστρο, η βάση, το καπάκι της βάσης, ο μηχανισμός της σκανδάλης και η αποθήκη. Και επειδή τυγχάνει να έχω μια Raffaello, καταλάβατε τι θα κάνω....what.
Αν και δεν νομίζω να δείτε κάτι καινούριο, έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να σας παρουσιάσω.
DpC12Ib.jpg

Xlr3FDu.jpg

olxnjjv.jpg

LmDT0Hz.jpg
Καλοριζικο και καλοτουφεκο φιλε μου...πετυχες ωραια ξυλα...οσο για αυτο που λες οτι ειναι πολλα εξαρτηματα παρομοια με benelli δεν εχεις και αδικο...εγω σε μια special lousso που δοκιμασα κανουν ολα τα πραγματα οπως:καννη,κλειστρο,σκανδαλη παπια.off topic.

Λοιπόν, για να σας ενημερώσω, σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ με το θέμα.
Πήγα στο κατάστημα το οποίο είχε ένα ακόμη όπλο στη βιτρίνα, με κάποιο μικρό όμως σημάδι στο πάνω μέρος του κλείστρου. Μου προτάθηκε να γίνει άμεση ανταλλαγή αλλά δεν το πήρα.
Προθυμοποιήθηκαν επίσης, είτε να μου κλείσουν ραντεβού με τον Δορκά στο κατάστημα στις επόμενες ημέρες, είτε να επικοινωνήσουν μαζί του για να πάω ο ίδιος στην αντιπροσωπεία.
Έτσι για να γλιτώσω άλλη ταλαιπωρία, πήγα ο ίδιος στα Σπάτα όπου και έγινε άμεση αντικατάσταση του κλείστρου:)
Ο απολογισμός λοιπόν της παράλειψής μου κατά την αγορά ήταν: 15 λεπτά στο κατάστημα, 15 λεπτά στον αντιπροσωπεία και 3 ώρες σε μετακινήσεις...

Το ελαττωματικό κλείστρο που αντικαταστάθηκε
Y3qi0ri.jpg
Τέλος καλό, όλα καλά!

Λεωνίδα καλοτούφεκο το εργαλείο..well done.
Η κίνηση της αντιπροσωπίας πολύ καλή και επαγγελματική.
Τώρα για το όπλο τι να πούμε...νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτογεμές αυτήν την στιγμή.
Την γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρό τώρα.Από την στιγμή δε που το είδα από και από κοντά στο σκοπευτήριο έδεσε το γλυκό...

Λεωνίδα καλοτούφεκο το εργαλείο..well done.
Η κίνηση της αντιπροσωπίας πολύ καλή και επαγγελματική.
Τώρα για το όπλο τι να πούμε...νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτογεμές αυτήν την στιγμή.
Την γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρό τώρα.Από την στιγμή δε που το είδα από και από κοντά στο σκοπευτήριο έδεσε το γλυκό...
Εγώ να δεις τι είχα πάθει. Δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου :p

Καλοριζικο και καλοτουφεκο φιλε μου...πετυχες ωραια ξυλα...οσο για αυτο που λες οτι ειναι πολλα εξαρτηματα παρομοια με benelli δεν εχεις και αδικο...εγω σε μια special lousso που δοκιμασα κανουν ολα τα πραγματα οπως:καννη,κλειστρο,σκανδαλη παπια
Από ότι πρόσεξα, δεν έχουν όλες οι 930 τα ίδια ξύλα... Ακόμη και οι ίδιου τύπου (nickel) διαφέρουν μεταξύ τους.

Απο συζητηση που ειχα με δορκα στην εκθεση οι μπλε και οι κοκκινες ερχονται με καλυτερα ξυλα
Η μπλέ που εννοούσα, είναι αυτή με τα μπλέ ξύλα. Αυτή που ήταν όλη μπλέ, μέσα στην προθήκη μπροστά στην είσοδο του περιπτέρου του Δορκά. Ιδιαίτερο όπλο και πιο ακριβό.
Η άλλη κόκκινη που υπήρχε στο κατάστημα δεν είχε πάντως τα ίδια ξύλα με αυτή που πήρα τελικά .xm.

Γενικα το θεμα ξυλα θελει τυχη και να κοιτας παραλαβές. Οταν ειχα παρει το ταπεινο baikal ο οπλοπωλης μου λεγε ποτε εχει παραλαβές και πηγαινα και τσεκαρα ποτε θα βρω κατι αποδεκτο....
Αυτο που πρεπει να μας προβληματιζει ειναι οτι σε εργαστασιο με μικρη γραμμη παραγωγης Βγαινουν οπλα με τετοιες αστοχιες υλικου.
Μια απλη ερωτηση στην συναρμολογηση και στα τσεκ που κανουν δεν το ειδαν?
Μαλλον ακολουθουν την κλασσικη μεθοδο της τυχαιας δειγματοληψιας.....
Σε καθε περιπτωση ο αντιπροσωπος για δεδομενα ελλαδας λειτουργησε καλα....

Back