Εφοσον το οπλο εχει εγγυηση, ποιος ο λογος να μην το πας πισω και να ζητησεις ανταλλαγη. Οπως περιγραφεται εδω μεσα φαινεται οτι υπαρχει λαθος στη κατασκευη του. Δεν νομιζω η Breda να μην συμφωνουσε σε αυτο και να ρισκαριζε το ονομα της για κατι που ειναι οφθαλμοφανες
Λοιπόν, για να σας ενημερώσω, σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ με το θέμα.Καλοντουφεκο, κοιταξες και καποιο αλλο να δεις αν ειναι ετσι το κλειστρο?
Καλοριζικο και καλοτουφεκο φιλε μου...πετυχες ωραια ξυλα...οσο για αυτο που λες οτι ειναι πολλα εξαρτηματα παρομοια με benelli δεν εχεις και αδικο...εγω σε μια special lousso που δοκιμασα κανουν ολα τα πραγματα οπως:καννη,κλειστρο,σκανδαλη παπια.offΑν και το όπλο το έχω ακόμη με τα εργοστασιακά λάδια και κάπνα, μπορώ να μοιραστώ κάποιες πρώτες εντυπώσεις.
Η γενική ποιότητα κατασκευής του όπλου είναι πολύ καλή, συμπεριλαμβανομένης και της ποιότητας των ξύλων που επιλέχθηκαν.
Η αρμογή των εξαρτημάτων είναι επίσης πολύ καλή, αν και κάποια σημεία είναι λίγο σφιχτά και μάλλον όχι από πρόθεση.
Οι ευκολίες που παρέχει (ρυθμιζόμενο κοντάκι, αντίβαρα, άνετη σκανδάλη κ.α.) είναι καλοδεχούμενες, αλλά θα ήθελα να υπήρχε και ένας εύκολος τρόπος για να εξετάσω κάποιες εναλλακτικές λύσεις για το πολύ καλό σκόπευτρο της LPA ή και ολόκληρης της ρίγας.
Ο μηχανισμός λειτουργίας του όπλου είναι Benelli. Στην ουσία, από ότι μέχρι στιγμής παρατήρησα, η Breda 930i έχει ίδια ή σχεδόν ίδια, πολλά από τα μέρη της με αυτά της Benelli Raffaello. Σε αυτά περιλαμβάνονται η ουρά της κάνης, το κλείστρο, η βάση, το καπάκι της βάσης, ο μηχανισμός της σκανδάλης και η αποθήκη. Και επειδή τυγχάνει να έχω μια Raffaello, καταλάβατε τι θα κάνω....what.
Αν και δεν νομίζω να δείτε κάτι καινούριο, έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να σας παρουσιάσω.
Τέλος καλό, όλα καλά!Λοιπόν, για να σας ενημερώσω, σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ με το θέμα.
Πήγα στο κατάστημα το οποίο είχε ένα ακόμη όπλο στη βιτρίνα, με κάποιο μικρό όμως σημάδι στο πάνω μέρος του κλείστρου. Μου προτάθηκε να γίνει άμεση ανταλλαγή αλλά δεν το πήρα.
Προθυμοποιήθηκαν επίσης, είτε να μου κλείσουν ραντεβού με τον Δορκά στο κατάστημα στις επόμενες ημέρες, είτε να επικοινωνήσουν μαζί του για να πάω ο ίδιος στην αντιπροσωπεία.
Έτσι για να γλιτώσω άλλη ταλαιπωρία, πήγα ο ίδιος στα Σπάτα όπου και έγινε άμεση αντικατάσταση του κλείστρου
Ο απολογισμός λοιπόν της παράλειψής μου κατά την αγορά ήταν: 15 λεπτά στο κατάστημα, 15 λεπτά στον αντιπροσωπεία και 3 ώρες σε μετακινήσεις...
Το ελαττωματικό κλείστρο που αντικαταστάθηκε
Αν δεν σε κουράζω και έχεις χρόνο βγάλε μια φωτογραφία την ρίγα να δω πως ειναι τα 10mm πάνω στην κάνη.
Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνωΑν δεν σε κουράζω και έχεις χρόνο βγάλε μια φωτογραφία την ρίγα να δω πως ειναι τα 10mm πάνω στην κάνη.
Εγώ να δεις τι είχα πάθει. Δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μουΛεωνίδα καλοτούφεκο το εργαλείο.
Η κίνηση της αντιπροσωπίας πολύ καλή και επαγγελματική.
Τώρα για το όπλο τι να πούμε...νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτογεμές αυτήν την στιγμή.
Την γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρό τώρα.Από την στιγμή δε που το είδα από και από κοντά στο σκοπευτήριο έδεσε το γλυκό...
Σε μπλέ πάντως υπάρχει Smurfκαλοριζικο φιλε μου, ειναι οπλαρα.. αν και θα την προτιμουσα πρασινη
Από ότι πρόσεξα, δεν έχουν όλες οι 930 τα ίδια ξύλα... Ακόμη και οι ίδιου τύπου (nickel) διαφέρουν μεταξύ τους.Καλοριζικο και καλοτουφεκο φιλε μου...πετυχες ωραια ξυλα...οσο για αυτο που λες οτι ειναι πολλα εξαρτηματα παρομοια με benelli δεν εχεις και αδικο...εγω σε μια special lousso που δοκιμασα κανουν ολα τα πραγματα οπως:καννη,κλειστρο,σκανδαλη παπια
Η μπλέ που εννοούσα, είναι αυτή με τα μπλέ ξύλα. Αυτή που ήταν όλη μπλέ, μέσα στην προθήκη μπροστά στην είσοδο του περιπτέρου του Δορκά. Ιδιαίτερο όπλο και πιο ακριβό.Απο συζητηση που ειχα με δορκα στην εκθεση οι μπλε και οι κοκκινες ερχονται με καλυτερα ξυλα