Breda Team

Οχι σε μεγαλο βαθμο,κατα τη χρηση.
Αυτο που δειχνω πιο πάνω, ανοιξε απο υπερβολικό σφιξιμο της τζαβετας.
Κατι που πρεπει να προσεχουμε,ειναι ο έλεγχος του σφιξιματος,μετα απο κάποιες βολες!
Σε αγορα καινουριου οπλου,αλλαγη καινουριου κοντακιου.
Εργοστασιακου η custom...
Το πολυ σφιξιμο πως το ελεγχουμε;

Το πολυ σφιξιμο πως το ελεγχουμε;

Τερματισε τη βίδα και δωστης ακομη 1/4, το πολυ μιση στροφη....
Κατα τη διαρκεια της χρήσης, μπορουμε να κάνουμε κανενα τσεκ....
Πιασιμο απο τη βαση ,οχι απο την παπια(μπορει να εχει τζογο) και "παιξιμο" με το χερι που κραταει τη λαβη...

ο Αγιος Γιάννης για ακόμα μια φορά έπεσε μέσα

20132837_1602302003153866_1746095797_o.jpg

ραγισε μου είπαν το κοντάκι από την σκανδάλη μέχρι πίσω,,,,,,,αν αυτο ειναι ραγισμα μεχρι πίσω εγώ ειμαι @%^@%^$# ,,,,,,ξεβιδώθηκε η βίδα δεν είχε γίνει ελεγχος και με τα τουφεκίδια βρήκε το κοντάκι στην σκανδαλοθήκη και έγινε το κακό,,,,,,,,τόσο απλό ,,,,,,έτσι σπάει το κοντάκι ρε παιδιά μη τρελαθούμε

μερικοί έχουν ταλέντο τελικά να κάνουν το τοσο τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο αποδείχθηκε

το αδύνατο σημείο της benelli στο μοντέλο rafaello 1ης σειράς...μου είχε συμβεί σε special lusso όπως και σε special ενός φίλου
οι μετέπειτα σειρά μέχρι και σήμερα το κοντάκι είναι ίσιο στην ένωση με την βάση χωρίς την ημικυκλική υποδοχή που χώνευε κομμάτι της σκανδαλοθήκης
κάτι έφταιγε κάτι είδαν....το διόρθωσαν
θεωρώ(όπως λέει κι ο Γιάννης)ότι ανάλογα με την γραμμή που έχουν τα νερά των ξύλων μπορεί να συμβεί :)

Γεια σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε δυο θέματα.

1. Έχω μια Bredaastroluxαπό το 1992 και τώρα σκέφτομαι να πάρω μια damasco. Αξίζει;

2. Ξέρει κανείς ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της marocchi si 12 στην Ελλάδα;

1. Έχω μια Bredaastroluxαπό το 1992 και τώρα σκέφτομαι να πάρω μια damasco. Αξίζει;

μια xanthos με πλουμια ειναι. σαν οπλο καλη ειναι αλλα να πληρωσεις τοσα για τα πλουμια δεν ξερω. εκτος αν σ αρεσει τοσο πολυ οποτε δεν πεφτει λογος σε κανενα. εγω στη θεση σου θα κοιταγα και την titano l., αφου σ αρεσουν τα στολιδια. και οι δυο πανεμορφες

μια xanthos με πλουμια ειναι. σαν οπλο καλη ειναι αλλα να πληρωσεις τοσα για τα πλουμια δεν ξερω. εκτος αν σ αρεσει τοσο πολυ οποτε δεν πεφτει λογος σε κανενα. εγω στη θεση σου θα κοιταγα και την titano l., αφου σ αρεσουν τα στολιδια. και οι δυο πανεμορφες
titano.....πολυ ομορφη για εμενα.ειμαι κι εγω του σκαλισματος γιατι αυτο κραταει την αξια του οπλου για τα επομενα χρονια.πηρα και καραμπινα χωρις τιποτα αλλα εκτος απο την καλη τουφεκια της την ουσια περναει απαρατηρητη.δεν την βλεπεις και να την χαιρεσαι.ποιος δεν φουσκωνει σαν παγωνι αν καποιος του πει τι οπλαρα εχει τι ομορφο κλπ....

titano.....πολυ ομορφη για εμενα.ειμαι κι εγω του σκαλισματος γιατι αυτο κραταει την αξια του οπλου για τα επομενα χρονια.πηρα και καραμπινα χωρις τιποτα αλλα εκτος απο την καλη τουφεκια της την ουσια περναει απαρατηρητη.δεν την βλεπεις και να την χαιρεσαι.ποιος δεν φουσκωνει σαν παγωνι αν καποιος του πει τι οπλαρα εχει τι ομορφο κλπ....
μαζι σου κι εγω.αν μ αρεσει κι εχω το μπικικινι γιατι οχι?? μια ζωη την εχουμε

1. Κράτα την astrolux και ξέχνα την damasco!! ;)
2. Ο Παπαδάκης η ο Μηλιδώνης,δεν εισάγεται πλέον το si 12.

Καλησπερα εχω μια απορία δεν γνωρίζει κανείς για αυτο το οπλο ?Το ξαναβγαζει παλι? Οποιος συναδερφος μπορεί να απαντηση παρακαλώ γιατι ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ
Το πηρα περσυ το κυνηγισα ολη την χρονια προβληματα μηδεν, επειδη ειχα την σεντρο ειναι ιδια, μου φαινεται ομως οτι εχει καλλιτερη τουφεκια με τα μαμισια τσοκ παντα:)

Το πηρα περσυ το κυνηγισα ολη την χρονια προβληματα μηδεν, επειδη ειχα την σεντρο ειναι ιδια, μου φαινεται ομως οτι εχει καλλιτερη τουφεκια με τα μαμισια τσοκ παντα:)
Φίλε John επειδη κανω περπατητο κυνηγι μπεκατσα και λίγο τσιχλα απο θέμα βάρους τι γινεται οταν πηγα να την δω δεν την είχε κανένα μαγαζι μου είπαν περιμενει εισαγωγη η dorkas και ετσι ειναι στα εκατοστα που θέλω 66cm . Τι αυλό εχει η δικία σου? γιατι πολλα ακουγονται στα λεω ολα αυτα γιατι δεν εχω αλλο οπλο και θα ειναι το κυριο, θελω να ξερω πανω κατω τι γίνεται.
Ευχαριστω.

Last edited:
Back