Breda Team

Παύλο το όπλο το έχω επωμίσει αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο για τα μέτρα μου, αλλά το άτιμο είναι τρελό εργαλείο. Μετρημένος σε κατάστημα είμαι στα 35.5 και δεν θέλω να μπω στη λογική πάω σε οπλουργό.
Εκτός απο τα παραπάνω όπλα που έγραψα μου κάθεται και η affinnity η οποία βγαίνει στα 35,8.
Πανο,αν το οπλο σου ειναι ευχαριστο,σε "γεμιζει" οταν το πιανεις,χτυπα το!!
Οι παρεμβάσεις, που λες πως χρειαζεται,ειναι παρα πολυ εύκολες!!

Ενα πραμα δεν καταλαβαινω με τα κοντακια. Ολες σχεδον οι εταιρειες βγαζουν κοντακια που θελουν διορθωση για να κατσουν καλα στον κατοχο του οπλου.
Καπου μεγαλη και καπου μικρη. Γιατι δεν μπορουν να αντιγραψουν τα κοντακια της Ρεμινγκτον που καθονται σε 99% απο τους σωματοτυπους?
Τοσο δυσκολο ειναι?

Ενα πραμα δεν καταλαβαινω με τα κοντακια. Ολες σχεδον οι εταιρειες βγαζουν κοντακια που θελουν διορθωση για να κατσουν καλα στον κατοχο του οπλου.
Καπου μεγαλη και καπου μικρη. Γιατι δεν μπορουν να αντιγραψουν τα κοντακια της Ρεμινγκτον που καθονται σε 99% απο τους σωματοτυπους?
Τοσο δυσκολο ειναι?
Αμαν ρε φιλε με την Ρεμινγκτον. ΕΓΩ , ΕΣΥ κ ο Μανος , αγορασαμε την V3 , και οι 3 πηγαμε στον Γιωργο να μας φτιαξει τα μετρα και το οπλο ...τι στο διαολο ...στο 1% ειμαστε κ οι 3 , παρολο που ειμαστε ολοι εντελως διαφορετικοι σε σωματοτυπο?

Τοσο δυσκολο ειναι?
Παύλο, τα κοντακια αυτα (πχ 1100)ειναι τα πιο φιλικα....
Κοντουτσικα,χωρις cust,και με παρα πολυ λεπτο χτένι...
ΔΕΝ σημαινει πως ειναι σωστα!
Ξεχωρα,απο τις οποιες επιτυχιες μπορει να εχει ο χρηστης των.
Απλα,Ειναι ευκολο να τοποθετηθεί το κυριαρχο ματι σε καλη θέση, για να υπαρξει η επιθυμητή εικόνα.
Έχουμε γερσιμο του κεφαλιου,μάτια που δεν ειναι στην οριζόντιο κλπ λεπτομέρειες...
Μικρες συνηθειες,που φαίνονται οταν περναμε σε ενα άλλο οπλο.

Αμαν ρε φιλε με την Ρεμινγκτον. ΕΓΩ , ΕΣΥ κ ο Μανος , αγορασαμε την V3 , και οι 3 πηγαμε στον Γιωργο να μας φτιαξει τα μετρα και το οπλο ...τι στο διαολο ...στο 1% ειμαστε κ οι 3 , παρολο που ειμαστε ολοι εντελως διαφορετικοι σε σωματοτυπο?

Τολι για μικροδιορθωσεις και τελειοτητες μιλαμε εδω. Στο κοντακι τησ Μπενελλι μου ηθελα 1.5 εκ κοψιμο πλην τις κλισεις. Το ιδιο διαβαζω και με σενα με τη Μπρεντα. Το ιδιο ακουγω απο ολες τις μαρκες πλην Ρεμι. Γιαυτο και η απορια μου. Το οτι το κοντακι στη Ρεμι ταιριασζει σε ολους τους σωματοτυπους εχει γραφτει και απο παρα πολλα ατομα εδω μεσα που δεν ριχνουν Ρεμι και επιασαν Ρεμι στα χερια τους. Ισωσ ωα θελεις και εκει μικροδιορθωσεις αλλα οχι το κοβε και λιμαριζε που θελεις στα υπολοιπα. Γιαυτο συζηταω

Απλα,Ειναι ευκολο να τοποθετηθεί το κυριαρχο ματι σε καλη θέση, για να υπαρξει η επιθυμητή εικόνα.
Έχουμε γερσιμο του κεφαλιου,μάτια που δεν ειναι στην οριζόντιο κλπ λεπτομέρειες...

Γιαννη δεν μιλαμε για τελειοτητα. Απλα γιοα καποιο τυπο κοντακιου γενικα αποδεκτο που να χρειαζεται οσο το δυνατον λιγοτερες επεμβασεις. Σαν βαση για ολα τα μοντελα

Παυλαρα αν θες το τελειο ειτε λιγο ειτε πολυ φιλε θα πας σε οπλουργο .... τη διαφορα θα κανε ιαν σου κοψει 1 ποντο ή 2 ??? Δλδ αν σε κυνηγαγε στην Αφρικη ενας μαυρος με 25 ποντους ψωλη ... θα ειχε διαφορα απο το να την ειχε 22! .very funny.

Τοσο δυσκολο ειναι?

1100 και 1187 που είχα για λίγο καιρό σίγουρα πιο φιλικές στην επώμιση αλλά ήθελαν το cust off τους ;)

Tυχεροι οσοι παιρνετε οπλα που σας ψιλο-ταιριαζουν, η θελουν απλα ενα μικρο-κοψιμο, η μονο ενα πελμα για αυξηση λιγου μηκους κοντακιου....
Εμεις οι καψεροί, η ψηλοί, θελουμε κοντακι 40εκ, και για να φτιαξουμε καινουγιο(πλεον δεν..) θελουμε (για το Grulla) 350 ευρω μόνο εργατικά + κοστος κοντακιου:(
Γι'αυτό προς το παρων, κατα τον Σεπτεμβρη-Οκτωβριο ( οπως κυνηγησα και λιγο φετος προς τα τελη κυνηγετικης περιοδου) παπουτσάκι παχους 2.5 εκ. με ενα σφουγγαράκι, ή πανάκι στην ράχη του και καλυμα κοντακιου απο πανω για να μην φενεται ασχημο;) και εχει ο...θεός..

Τωρα ειδα για πρωτη φορα λεπτομεριες για το οπλο.Παρα πολυ ομορφο το νικελ και πολλα υποσχομενο!!Αν και μοιαζει με αντιγραφη της μπενελι + καποια καλουδια μου αρεσε πολυ!!Αν βαζαν και μια υπερυψωμενη ριγα σαν της μπενελι...
Συνηθως τα σκοπευτικα ψηλοτουφεκανε λιγο.Να υποθεσω με το ρυθμιζομενο κοντακι διορθωνετε ευκολα αυτο ετσι?
Και μια ερωτηση για τον Τολη.Σε συγγριση με την "φτιαγμενη" vinci τι εχεις παρατηρησει??

Τωρα ειδα για πρωτη φορα λεπτομεριες για το οπλο.Παρα πολυ ομορφο το νικελ και πολλα υποσχομενο!!Αν και μοιαζει με αντιγραφη της μπενελι + καποια καλουδια μου αρεσε πολυ!!Αν βαζαν και μια υπερυψωμενη ριγα σαν της μπενελι...
Συνηθως τα σκοπευτικα ψηλοτουφεκανε λιγο.Να υποθεσω με το ρυθμιζομενο κοντακι διορθωνετε ευκολα αυτο ετσι?
Και μια ερωτηση για τον Τολη.Σε συγγριση με την "φτιαγμενη" vinci τι εχεις παρατηρησει??
Δημητρη με 1350 τρυγονια μονο δεν μπορω να βγαλω σωστο πορισμα .very funny. η Αληθεια ειναι οτι πηγα Αφρικη με οπλο 80% πανω μου , λογο ελαχιστου χρονου που ειχα επο επιστροφη μου στην Ελλαδα μεχρι την αναχωρηση για Αφρικη. Το Vinci εχει καλυτερο ζυγισμα για εμενα ...αλλα μετα την Αφρικη ...εφτιαξα κ το 930 σαν το Vinci σε pitch και μηκος κοντακιου. Επισης αν κ πιο βαρη το 930 κ με 18,55 αυλο + μεγαλο κωνο ..το Vinci μου φανηκε πιο μαλακο σε ανακρουση ... μιλαμε για 750+ βολες ανα ημερα , αλλα κ παλι ισως αδικω το 930 μιας κ δεν ειχε σωστο κοντακι (ηταν κ μακρι). Απο θεμα καννης , δεν εχω κανει καποιο αμμεσο συγκριτιοκο μεταξυ τους στο Σχιστο ετσι ωστε να δουμε διαφορες ... σαν μεμονομενα ομως και τα δυο βγαζουν πολυ καλη ποιοτητα βολης , ενα τεστ διατρησης θα με ενδιαφερε ομως .... που θα γινει μολις γυρισω Ελλαδα τον Νοεμβριο.

Καλημερα γνωριζει κανεις τι γινεται με της εισαγωγες οπλων εχω παραγγείλη την BREDA ASTRO εδω και ενα μήνα και μου λεει ο οπλοπωλης οτι η DORKAS εχει το προβλημα με την εισαγωγη και δε του εδωσαν ξεκαθαρες απαντησεις.

Δημητρη με 1350 τρυγονια μονο δεν μπορω να βγαλω σωστο πορισμα .very funny. η Αληθεια ειναι οτι πηγα Αφρικη με οπλο 80% πανω μου , λογο ελαχιστου χρονου που ειχα επο επιστροφη μου στην Ελλαδα μεχρι την αναχωρηση για Αφρικη. Το Vinci εχει καλυτερο ζυγισμα για εμενα ...αλλα μετα την Αφρικη ...εφτιαξα κ το 930 σαν το Vinci σε pitch και μηκος κοντακιου. Επισης αν κ πιο βαρη το 930 κ με 18,55 αυλο + μεγαλο κωνο ..το Vinci μου φανηκε πιο μαλακο σε ανακρουση ... μιλαμε για 750+ βολες ανα ημερα , αλλα κ παλι ισως αδικω το 930 μιας κ δεν ειχε σωστο κοντακι (ηταν κ μακρι). Απο θεμα καννης , δεν εχω κανει καποιο αμμεσο συγκριτιοκο μεταξυ τους στο Σχιστο ετσι ωστε να δουμε διαφορες ... σαν μεμονομενα ομως και τα δυο βγαζουν πολυ καλη ποιοτητα βολης , ενα τεστ διατρησης θα με ενδιαφερε ομως .... που θα γινει μολις γυρισω Ελλαδα τον Νοεμβριο.
Εξαιρετικα ωραιος!!!Ευχαριστω!!!.well done.

Δημήτρη το όπλο ένα benelli είναι στην ουσία ;)

Δημήτρη το όπλο ένα benelli είναι στην ουσία ;)
Στην ουσια δηλ εχουμε το performance shop σε..εργοστασιακη παραγωγη και λιγο καλυτερη τιμη!!!Και τα 1750 λιγα δεν τα λες..
Οσο το κοιταζω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει!!...το φανταζομαι και με κανενα σετακι comfort...sarcastic.

Στην ουσια δηλ εχουμε το performance shop σε..εργοστασιακη παραγωγη και λιγο καλυτερη τιμη!!!Και τα 1750 λιγα δεν τα λες..
Οσο το κοιταζω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει!!...το φανταζομαι και με κανενα σετακι comfort...sarcastic.
Δημητρη κοντακι comfort μαλλον δεν πρεπει να παιρνει λογο σκανδαλοθηκης

Καλημέρα μια ερώτηση μια BREDA ASTRO επειδή δεν υπάρχουν πολλα για αυτό το οπλό μήπως εχουμε εικονα να μου πει κανείς συναδελφος.
Θέλω να την παραγγείλω μου θυμίζει πολύ την BENELLI αξίζει τα λεφτά της?
Το φιλαρακι που παμε παρεα αγορασε μια το καλοκαιρι,και δεν εχει μεινει ευχαριστημενος . ι προχτες στον Μπραλο που ειχαμε παει για φασσες του ανοιξε το κοντακι στην λαβη.fiurius.Μαλλον μπορει να ετυχε ,Απο δευτερα το οπλο παει για αντπεια .Η πλακα ειναι οτι του ελεγα να παρει την winchester sx4 .RESPECT. και μου την ελεγε νεροσωληνα .hair.Τωρα θα πεσει κλαμα

Το φιλαρακι που παμε παρεα αγορασε μια το καλοκαιρι,και δεν εχει μεινει ευχαριστημενος . ι προχτες στον Μπραλο που ειχαμε παει για φασσες του ανοιξε το κοντακι στην λαβη.fiurius.Μαλλον μπορει να ετυχε ,Απο δευτερα το οπλο παει για αντπεια .Η πλακα ειναι οτι του ελεγα να παρει την winchester sx4 .RESPECT. και μου την ελεγε νεροσωληνα .hair.Τωρα θα πεσει κλαμα
Για την παλια η την νεα αστρο μιλαμε? Καινουργια την πηρε η μεταχειρισμενη?

Back