Breda Team

Φίλε John επειδη κανω περπατητο κυνηγι μπεκατσα και λίγο τσιχλα απο θέμα βάρους τι γινεται οταν πηγα να την δω δεν την είχε κανένα μαγαζι μου είπαν περιμενει εισαγωγη η dorkas και ετσι ειναι στα εκατοστα που θέλω 66cm . Τι αυλό εχει η δικία σου? γιατι πολλα ακουγονται στα λεω ολα αυτα γιατι δεν εχω αλλο οπλο και θα ειναι το κυριο, θελω να ξερω πανω κατω τι γίνεται.
Ευχαριστω.
2960 βαρος 18,4 αυλος 66 ποντους ειναι και η δικια μου:)

Φίλε John επειδη κανω περπατητο κυνηγι μπεκατσα και λίγο τσιχλα απο θέμα βάρους τι γινεται οταν πηγα να την δω δεν την είχε κανένα μαγαζι μου είπαν περιμενει εισαγωγη η dorkas και ετσι ειναι στα εκατοστα που θέλω 66cm . Τι αυλό εχει η δικία σου? γιατι πολλα ακουγονται στα λεω ολα αυτα γιατι δεν εχω αλλο οπλο και θα ειναι το κυριο, θελω να ξερω πανω κατω τι γίνεται.
Ευχαριστω.
2960 βαρος 18,4 αυλος 66ποντους και σκοτωνει μονη της εσυ καθεσαι και πινεις καφε.my man..big smile..big smile.

ένα όπλο benelli πρσφοράς είναι κι αυτό....άριστη επιλογή για την σχέση τιμής κι αυτού που προσφέρει
για περπατητό είναι ότι πρέπει βολεύει λόγω της εργονομίας και βάρους,στην τσίχλα δε λίγο η πολύ κυνηγάς είναι ακούραστο :)

Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Breda δεν υπάρχει στα προϊόντα... .xm.
Συμφωνω απολυτα γιατρε. Ο φιλος μας μπορει να κοιταξει στα ιδια λεφτα την bellmonte που εχει και φλαντζες αλλαγης κλισης. Επισης ειναι καραδοκιμασμενη αφου ειναι αντιγραφη της sl80 και ειναι στην αγορα ως es100πανω απο 14 ετη.
Στην ιδια χρηματικη κατηγορια παιζει και η franchi affinnity ειδικα η rib παει 750 με μηχανισμο και αυτη benelli η οποια εχει φοβερο ζυγισμα...

αν θες μπορώ να σου μετρήσω και Pitch μικρή μεγάλη κλίση

20170803_150458.jpg

20170803_150553.jpg

Last edited:
Παυλο ειμαι Αυστραλια ρε φιλε ...και το οπλο Ελλαδα ....λιγο δυσκολο αχαχαχα. Παντως σαν σκοπευτικο ειχε τελειως διαφορετικη γραμμη απο τα κυνηγετικα ...πολυ ορθιο καθοταν. σκεψου το 1/4 περιπου απο το πελμα , μου εβγαινε πανω απο τον ωμο στην επωμιση ...παροτι βαραγα κεντρο ομως!

αν θες μπορώ να σου μετρήσω και Pitch μικρή μεγάλη κλίση

20170803_150458.jpg

20170803_150553.jpg

37,5 ηταν το δικο μου Παυλο .... επεσε κοψιμο κ αλλαγη πελματος με perazzi κ πηγε στους 35 σαν το vinci μου. Επισης ειχε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ψιλο Pitch και το εφερε ο μαστρο Γιωργης ακριβως σαν το vinci (χαμηλωσε αρκετα)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Άρα και αυτό μεγάλο μου είναι....
οπότε τα μόνα που μου κάθονται καλά είναι η sx4, η m2, mp155, η a400 lite

αν σου αρέσει σαν όπλο πάντως είνια κρίμα να μη το πάρεις επειδή είναι μακρύ το κοντάκι ,,,εφόσον διορθώνεται

τι μήκος ψάχνεις ;
Παύλο το όπλο το έχω επωμίσει αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο για τα μέτρα μου, αλλά το άτιμο είναι τρελό εργαλείο. Μετρημένος σε κατάστημα είμαι στα 35.5 και δεν θέλω να μπω στη λογική πάω σε οπλουργό.
Εκτός απο τα παραπάνω όπλα που έγραψα μου κάθεται και η affinnity η οποία βγαίνει στα 35,8.

υπάρχει cervellati ( σίγουρα και αλλα πέλματα ) 1.5 πάχος και μπορεις να το βάλει χωρίς τον αποστάτη ....δεν χρειάζεσαι οπλουργό για κάτι τέτοιο μονο λιγο τρίψιμο στο σφουγγάρι του πέλματος εσυ θα το κάνεις

ότι σου αρέσει και ταιριάζει ;)

Παύλο το όπλο το έχω επωμίσει αλλά μου φαίνεται πολύ μεγάλο για τα μέτρα μου, αλλά το άτιμο είναι τρελό εργαλείο. Μετρημένος σε κατάστημα είμαι στα 35.5 και δεν θέλω να μπω στη λογική πάω σε οπλουργό.
Εκτός απο τα παραπάνω όπλα που έγραψα μου κάθεται και η affinnity η οποία βγαίνει στα 35,8.
Παρτε το οπλο που γουσταρετε κ βαλτε κ τον οπλουργο στο προγραμμα... Το μηκος ειναι πολυ ευκολη μετρατροπη απο τη στιγμη μαλιστα που κ το κοντακι ειναι ρυθμιζομενο κ θα φτιαξεις σχετικα ανωδυνα οικονομικα τις αλλες κλισεις...
Αλλωστε δεν σου εγγυαται κανενας οτι κ ενα κοντο οπλο, πχ 36, δεν θα χρειαστει αλλες μετατροπες για να σε βολεψει...
Το κοστος μιας μικροεπεμβασης στο κοντακι ειναι αστειο μπροστα σε αυτα που θα σου προσφερει στο κυνηγι ενα οπλο στα μετρα σου... ;)

Back