καλορίζικο καλοτούφεκο άριστη επιλογήΧθες παρελαβα ενα 525 Sporter One 76cm. Eν αναμονη δοκιμης,Παντως περα απο τα μελλοντικα πλανα-αγορες που σκεφτομαι παντα ηθελα ενα 525 στη συλλογη.
Οταν το δοκιμασα (525) πριν το παρω επωμισα και περιεργαστηκα και το 725 Prosport με 76 εκ καννες επισης,Το οπλο ειναι ερωτας. Αν ξεκολλησει το μυαλο μου απο το συννεφο οσων ακουγονται για τα προβληματα και
που ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι ισχυει , το σκεφτομαι πολυυυυ σοβαρα.
Σε ευχαριστω πολυ Μακηκαλορίζικο καλοτούφεκο άριστη επιλογή
όπλο για τα δισέγγονα σου και βάλε![]()
Να σαι καλα Μανο. Να θα το δω σημερα γυρνωντας. Οχι δεν τρελαινομαι απλα θελω καποια εσω-εξω να χειριζονται με το χερι. Για Midas με βλεπω και εγωΆμα τον ήξερα καλύτερα θα του το είχα ανοίξει εγώ το κουτί χαχα. Πάντως έβλεπα την προσμονή στο πρόσωπό του. Σταύρο καλορίζικο κι από εδώ. Και μην τρελαίνεσαι με τσοκάκια κλπ γτ δεν θα βγάλεις άκρη. Να παίρνεις δοκιμασμένα πράγματα. Για το 525 θα σου πρότεινα τα midas εγώ πάντως. Άντε αναμένουμε και τις φώτο.
κ οχι μονο,αδηλωτο οπλο στα χερια σου;μονο για εγκληματια θα σε περασουνΝα ρωτησω επ' ευκαρειας. Αν με πιασουν χωρις οπλοκατοχη να κυνηγαω μονο με την αποδειξη του οπλου τι προβλεπεται? κατασχεση οπλου?
Σε ευχαριστω Μανωλη. οποτε αφου το δηλωσω και μεχρι να βγει η οπλοκατοχη μονο σκοπευτηριο με βλεπω.κ οχι μονο,αδηλωτο οπλο στα χερια σου;μονο για εγκληματια θα σε περασουν
αν τυχη κ σου κανουν ελεγχο στο αυτοκινητο κατα την μεταφορα παλι θα εχεις θεμα,υπομονη λιγο ακομη,γνωμη μουΣε ευχαριστω Μανωλη. οποτε αφου το δηλωσω και μεχρι να βγει η οπλοκατοχη μονο σκοπευτηριο με βλεπω.
Σε ευχαριστω πολυ εκτιμω την γνωμη σου.αν τυχη κ σου κανουν ελεγχο στο αυτοκινητο κατα την μεταφορα παλι θα εχεις θεμα,υπομονη λιγο ακομη,γνωμη μου
Καλορίζικο και καλοτούφεκο Σταύρο, με γεια να το ευχαριστηθείς !!!Μολις ανοιχτηκε τι κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Καλοριζικο κι ας ειναι χαλια ο φωτισμοςΜολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Καλορίζικο και καλοτούφεκο Σταύρο, με γεια να το ευχαριστηθείς !!!![]()
Καλοριζικο κι ας ειναι χαλια ο φωτισμος
Να το χαρείς Σταύρο !
ΕργαλείοΜολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Σταυρε, με γεια σου, με πολλες και αξεχαστες τουφεκιες!Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Εργαλείο
Να το χαρείς με υγεία! Όλα τα όπλα σκοτώνουν αλλά τα ελαφακια το κάνουν με στυλ
Θα κολησεις με τα σκοτώματα που κάνουν αυτές οι κανες.... Από πρόσφατη εμπειρία μιλάω!
Σταυρε, με γεια σου, με πολλες και αξεχαστες τουφεκιες!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....
Ευχαριστω για τις ευχες. Nα ειστε ολοι καλα και με υγεια να χαρουμε αυτη τη κυνηγετικη χρονια.Να το χαρείς Στάυρο!!!![]()