Mafia Calabria
Moderator
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Σταύρο.
Καλημέρα Σταύρο! Καλοριζικο και καλοτουφεκο, να εισαι γερός να το χαρείς!Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Καλορίζικο!Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Προπαντων αν εχει και benelli πριν,το καταλαβαίνεις καλύτερα!!Θα κολησεις με τα σκοτώματα που κάνουν αυτές οι κανες.... Από πρόσφατη εμπειρία μιλάω!
Προπαντων αν εχει και benelli πριν,το καταλαβαίνεις καλύτερα!!![]()
Κάλο ντουφεκο Σταύρο να το ευχαριστηθείς!Πολύ ωραίο όπλο με σημαντικές πωλήσεις ακόμα παρόλο που βγήκε το 725 έμενα με κέρδισε το ετεροφαλι αδερφάκι του από άλλο πάτεραΜολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Σταύρο.
Kκαλορίζικο πάντα κυνηγετικές χαρές να σου δίνει!
Μεγεια Σταυρο,καλοριχτο!
Καλημέρα Σταύρο! Καλοριζικο και καλοτουφεκο, να εισαι γερός να το χαρείς!
Καλορίζικο!
Καλές τουφεκιες!
χαχαχαχα καλό!!! Από τον πατριώτη τον Κώστα το περίμενα το σχόλιο ...από αλλού μου ήρθε![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε ολοι καλα.Κάλο ντουφεκο Σταύρο να το ευχαριστηθείς!Πολύ ωραίο όπλο με σημαντικές πωλήσεις ακόμα παρόλο που βγήκε το 725 έμενα με κέρδισε το ετεροφαλι αδερφάκι του από άλλο πάτερατου τα ειχα επωμιση σε καταστημα
Σε ευχαριστω πολυ ΤασοKαλοριζικο Σταυρο,καλά κυνήγια!
Καλοντουφεκο σταυρο..Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Nα σαι καλα σε ευχαριστω πολυ Ηλια.Καλοντουφεκο σταυρο..![]()
Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Καλορίζικο Σταύρο!!!Μολις ανοιχτηκε το κουτι.Δυστυχως ο φωτισμος χαλια
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Σπυρο, ελπιζω να μου κανει τα γουσταΚαλορίζικο Σταύρο!!!
Να το χαρείς με υγεία!!!
Όπλο all time classic και best value for money...που λένε και οι φίλοι μας Αμερικάνοι...
Να σαι καλα Πετρο απο την ομορφη Πρεβεζα που εχω ζησει ωραιες στιγμεςΚαλοντουφεκο το κανόνι...