Βασικά το πήρα να φύγω αλλά μου είπε ότι ξέρει που μένω
![pray to God .pray to God. .pray to God.](/forums/data/assets/smilies/prayer.gif)
![pray to God .pray to God. .pray to God.](/forums/data/assets/smilies/prayer.gif)
καλησπερα στην ομαδα του ελαφιου.σημερα θα σας παρουσιασω το καλυτερο για μενα σκοπευτικο δικανο στη μεσαια κατηγορια των τελευταιων χρονων που εχω πιασει στα χερια μου και δεν ειναι αλλο απο το 725 prosport
![]()
τ οπλο το πηρε φιλος σε 81 ποντους μηκος κανων και ειναι πραγματικα εντυπωσιακο.ποιοτητα browning στα καλυτερα της.ερχεται σε πλαστικη βαλιτσα με συνδυασμο 8 τσοκ 3 σκανδαλες ρυθμιζομενες μια αριστερη μια δεξια και μια ευθεια.διαθετει ολα τα βαρη ζυγισματος ρυθμιζομενο κοντακι και ζυγιζει 3.8 κιλα.πολυ καλα ξυλα λιτη σχεδιαση χωρις σκαλισματα και περιτα φρου φρου κι αρωματα και το πιστολε του ειναι πραγματικο στολιδι.παρολο οτι εχει 81 ποντους κανες νομιζεις οτι κρατας οπλο 3 κιλων.οι κανες ειναι ματ κι εχει απιστευτο swing.το ριξαμε με φυσιγγια απο 28 εως 32 γραμμαριων και δεν ειχε ουτε ανακρουση ουτε αναπηδηση κανης.ο αυλος ειναι 18.7 χιλιοστα και οι τουφεκιες με οσα τσοκ μαμα δοκιμαστηκαν απο ic μεχρι im.mod. πραγματικα εντυπωσιακες.ακομα ενα στοιχειο που αναδυκνυει την ποιοτητα του ειναι οτι τ οπλο ειναι made in japan και φυσικα εχει 10 χρονια εγγυηση.πραγματικο στολιδι browning στα 3500 χιλιαδες ευρω.κριμα που η εταιρεια δεν εχει κανει τη διαφημιση που χρειαζεται.οσοι σκεφτονται δικανο για σκοπευτηριο και καρτερι δεν μπορουν να κανουν καλυτερη επιλογη,ειναι πραγματικα εντυπωσιακο οπλο για τα λεφτα του την ποιοτητα του κι αυτα που προσφερει
Δε μπορείς να φανταστείς.αααααλλο φρουτο
Άκρως ερωτεύσιμο οπτικά....φαντάζομαι να το ρίξεις κιόλας.....
αντε ρε κοπελι τι μας κανεις ευτυχος το ειδα τωρα το πρωι κ δε το δα το βραδυ γιατι δε θα κοιμομουνακαλησπερα στην ομαδα του ελαφιου.σημερα θα σας παρουσιασω το καλυτερο για μενα σκοπευτικο δικανο στη μεσαια κατηγορια των τελευταιων χρονων που εχω πιασει στα χερια μου και δεν ειναι αλλο απο το 725 prosport
![]()
τ οπλο το πηρε φιλος σε 81 ποντους μηκος κανων και ειναι πραγματικα εντυπωσιακο.ποιοτητα browning στα καλυτερα της.ερχεται σε πλαστικη βαλιτσα με συνδυασμο 8 τσοκ 3 σκανδαλες ρυθμιζομενες μια αριστερη μια δεξια και μια ευθεια.διαθετει ολα τα βαρη ζυγισματος ρυθμιζομενο κοντακι και ζυγιζει 3.8 κιλα.πολυ καλα ξυλα λιτη σχεδιαση χωρις σκαλισματα και περιτα φρου φρου κι αρωματα και το πιστολε του ειναι πραγματικο στολιδι.παρολο οτι εχει 81 ποντους κανες νομιζεις οτι κρατας οπλο 3 κιλων.οι κανες ειναι ματ κι εχει απιστευτο swing.το ριξαμε με φυσιγγια απο 28 εως 32 γραμμαριων και δεν ειχε ουτε ανακρουση ουτε αναπηδηση κανης.ο αυλος ειναι 18.7 χιλιοστα και οι τουφεκιες με οσα τσοκ μαμα δοκιμαστηκαν απο ic μεχρι im.mod. πραγματικα εντυπωσιακες.ακομα ενα στοιχειο που αναδυκνυει την ποιοτητα του ειναι οτι τ οπλο ειναι made in japan και φυσικα εχει 10 χρονια εγγυηση.πραγματικο στολιδι browning στα 3500 χιλιαδες ευρω.κριμα που η εταιρεια δεν εχει κανει τη διαφημιση που χρειαζεται.οσοι σκεφτονται δικανο για σκοπευτηριο και καρτερι δεν μπορουν να κανουν καλυτερη επιλογη,ειναι πραγματικα εντυπωσιακο οπλο για τα λεφτα του την ποιοτητα του κι αυτα που προσφερει
Τουφεκος φιλαράκι!!καλησπερα στην ομαδα του ελαφιου.σημερα θα σας παρουσιασω το καλυτερο για μενα σκοπευτικο δικανο στη μεσαια κατηγορια των τελευταιων χρονων που εχω πιασει στα χερια μου και δεν ειναι αλλο απο το 725 prosport
![]()
Αν μπορουσα θα παταγε 2 φορες το like.Καλοριζικο και καλοριχτο.καλησπερα στην ομαδα του ελαφιου.σημερα θα σας παρουσιασω το καλυτερο για μενα σκοπευτικο δικανο στη μεσαια κατηγορια των τελευταιων χρονων που εχω πιασει στα χερια μου και δεν ειναι αλλο απο το 725 prosport
![]()
Και που είναι η φωτο των καλοριζικων?Χθες παρελαβα ενα 525 Sporter One 76cm. Eν αναμονη δοκιμης,Παντως περα απο τα μελλοντικα πλανα-αγορες που σκεφτομαι παντα ηθελα ενα 525 στη συλλογη.
Οταν το δοκιμασα (525) πριν το παρω επωμισα και περιεργαστηκα και το 725 Prosport με 76 εκ καννες επισης,Το οπλο ειναι ερωτας. Αν ξεκολλησει το μυαλο μου απο το συννεφο οσων ακουγονται για τα προβληματα και
που ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι ισχυει , το σκεφτομαι πολυυυυ σοβαρα.
Θα μας το δείξεις?Χθες παρελαβα ενα 525 Sporter One 76cm. Eν αναμονη δοκιμης,Παντως περα απο τα μελλοντικα πλανα-αγορες που σκεφτομαι παντα ηθελα ενα 525 στη συλλογη.
Οταν το δοκιμασα (525) πριν το παρω επωμισα και περιεργαστηκα και το 725 Prosport με 76 εκ καννες επισης,Το οπλο ειναι ερωτας. Αν ξεκολλησει το μυαλο μου απο το συννεφο οσων ακουγονται για τα προβληματα και
που ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι ισχυει , το σκεφτομαι πολυυυυ σοβαρα.
Καλημερα.Πως σου φανηκαν σε αποδοση? Με ενδιαφερουν και μενα.Αφού το σκέφτηκα αρκετά και με δεδομένο την έναρξη που είναι κοντά, είπα να πάρω δύο δωράκια στη μάξους σε νούμερα που χρησιμοποιώ στο 90% των κυνηγιών μου 2* και ενα 4*. Το δεύτερο αγοράστηκε για να έχω και τα δύο νούμερα σε έσω έξω για το βγάλε βάλε. Τα μαμά εννοείται ότι μου άρεσαν σε δοκιμές που έκανα και θα παίζουν μπαλαντερ όπου χρειάζονται.
![]()
Θα μας το δείξεις?
Ευχαριστω παιδια. Αν σας πω οτι το παρελαβα χθες 20:00 μετα την δουλεια και οτι ειναι ακομα στο κουτι του θα με πιστεψετε?Και που είναι η φωτο των καλοριζικων?
Έχεις αργήσει
![]()
Όχι!!!Ευχαριστω παιδια. Αν σας πω οτι το παρελαβα χθες 20:00 μετα την δουλεια και οτι ειναι ακομα στο κουτι του θα με πιστεψετε?
Xaxaxaxaxa και ομως. ο Μανος με ειδε 23:30 με την κουτα οπως πηγα σπιτι την εβγαλα απο πορτμπαγκαζ ξεραθηκα στον υπνο , πρωι τρεχαλα δουλεια.Όχι!!!![]()
αργεις ακομα στο κουτι εγω δεν θα κοιμομουνα το βραδυΕυχαριστω παιδια. Αν σας πω οτι το παρελαβα χθες 20:00 μετα την δουλεια και οτι ειναι ακομα στο κουτι του θα με πιστεψετε?
Βλέπω εσείς με τα ελαφάκια είστε κλίκα,όλο κρυφές συναντήσεις μου ειστεXaxaxaxaxa και ομως. ο Μανος με ειδε 23:30 με την κουτα οπως πηγα σπιτι την εβγαλα απο πορτμπαγκαζ ξεραθηκα στον υπνο , πρωι τρεχαλα δουλεια.
Για αλλο ξεκινησε αλλα ηταν χαρα μου που γνωρισα τον Μανο που ειναι φοβερος τυπος. Και BrownακιαςΒλέπω εσείς με τα ελαφάκια είστε κλίκα,όλο κρυφές συναντήσεις μου ειστε![]()
Καλός είναι μωρέ,τα όπλα του δεν είναι καλαΓια αλλο ξεκινησε αλλα ηταν χαρα μου που γνωρισα τον Μανο που ειναι φοβερος τυπος. Και Brownακιας
Αν μας δείξεις το όπλο θα σου πωΚαλημερα.Πως σου φανηκαν σε αποδοση? Με ενδιαφερουν και μενα.