Καλα εκανες φιλε. Ειχα διαβασει εδω κιολας καπου οτι το *** τους ειναι και πιο ανοιχτο.Οντως εκανα κιεγω μια ερευνα αγορας πριν λιγο καιρο και παρατηρησα οτι μονο κανη δυσκολο,ειδα μια δυο αλλα αν ειναι σκαρτες φοβαμαι..οποτε λεω ας ρωτησω κιεδω που υπαρχουν πολλοι κυνηγοι και γνωστες
Κράτα το όπλο όπως είναι και μάζεψε λεφτα σιγά σιγα να πάρεις ένα τουφέκι για περπατητο.Οχι για μενα τοτε που ειμαι απο Κω και κυνηγαω περδικα..!!!Καπου ειδα σε ενα site καποιος πουλουσε 65 ποντους δεν θυμαμαι αστρα και κακως δεν το αποθηκευσα...Θα ξαναψαξω αργοτερα μηπως και το βρω..!!!
η καλύτερη λύση και για μέναΚράτα το όπλο όπως είναι και μάζεψε λεφτα σιγά σιγα να πάρεις ένα τουφέκι για περπατητο.
Kicks έχω αλλά είναι ic,θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω σε lf αλλά που να το βρεις...και από όσο είχα δει πολύ ωραίος κατανομές σας έδιναν και τα briley portedkicks / briley / brain
η σειρά είναι τυχαία,,,όλα πέρασαν από την Α5 και όλα ήταν άριστα,,,,προτίμηση μου τα kicks
Καμία γνώμη για στενό τσοκακι σε σύσφιξη light foul σε σπειρωμα invector ds που να τα πηγαίνει αρκετά καλα με τα ψηλά αλλα και με τα χοντρά;
Kiks και anacondaΚαμία γνώμη για στενό τσοκακι σε σύσφιξη light foul σε σπειρωμα invector ds που να τα πηγαίνει αρκετά καλα με τα ψηλά αλλα και με τα χοντρά;
Ο Πάνος είναι το καλύτερο παιδί και καλό τουφέκι,πρέπει να κατεβείτε και το χειμώνα 1-2 μέρες να πάμε για τσίχλες εκτός από φάσσα...της briley το lf λέτε;
Χεχε καλώς τότε θα το κανωνιστε...απρόσκλητος δεν πάω πουθενά,,,θέλω κάλεσμα και δεν λέω όχι
θα το κανονίσουμε Δημήτρη πολύ ευχαρίστως να σας γνωρίσω και από κοντά,,,ζυγώνει ο καιρός !
Μάνο το LF σε τι διαμετρο αντιστοιχεί; Με αυλό 18,8 ψάχνω ένα 0,4 mm και λογικά το LF πρεπει να ναι τόσο αλλά είναι; Μιλάω για inventor plus σε τελική διάμετρο 18,4. Μήπως το έψαξες;Δημήτρη έχω παραγγείλει και αναμένω εντός μήνα το carslons' cremator long range που αντιστοιχεί σε LF. Αναλόγως της υπομονής σου μπορείς να περιμένεις τις δοκιμές μου τουλάχιστον στον πίνακα.