Browning Team

Οντως εκανα κιεγω μια ερευνα αγορας πριν λιγο καιρο και παρατηρησα οτι μονο κανη δυσκολο,ειδα μια δυο αλλα αν ειναι σκαρτες φοβαμαι..οποτε λεω ας ρωτησω κιεδω που υπαρχουν πολλοι κυνηγοι και γνωστες
Καλα εκανες φιλε. Ειχα διαβασει εδω κιολας καπου οτι το *** τους ειναι και πιο ανοιχτο.
Υπαρχει ποικιλια αρκει να ψαχτεις καλα.

Οχι για μενα τοτε που ειμαι απο Κω και κυνηγαω περδικα..!!!Καπου ειδα σε ενα site καποιος πουλουσε 65 ποντους δεν θυμαμαι αστρα και κακως δεν το αποθηκευσα...Θα ξαναψαξω αργοτερα μηπως και το βρω..!!!
Κράτα το όπλο όπως είναι και μάζεψε λεφτα σιγά σιγα να πάρεις ένα τουφέκι για περπατητο.

Χαχα..Καταλαβαινω τι λες..Δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μου..Εχω μια fabarm 65cm που εχω για περδικα κιεχω επισης και μοα remington 1100 του πατερα επισης το οποιο μαζι με τη browning τα εφερε απο Αμερικη το 1985..Μιλαμε για οπλα θρυλους..Την remington αν και πολυ βαρια ειναι 66 ποντους και την παιρνω στην περδικα..Φοβερες τουφεκιες..!!!Απλα η browning ειναι μακρυκαννη και δεν κανει πολυ για τα βουνα μας λογω μειωμενου οπτικου πεδιου αν με καταλαβαινεις..γιαυτο εψαχνα για μια πιο μικρη κανη..!!!!

kicks / briley / brain
η σειρά είναι τυχαία,,,όλα πέρασαν από την Α5 και όλα ήταν άριστα,,,,προτίμηση μου τα kicks
Kicks έχω αλλά είναι ic,θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω σε lf αλλά που να το βρεις...και από όσο είχα δει πολύ ωραίος κατανομές σας έδιναν και τα briley ported

Καμία γνώμη για στενό τσοκακι σε σύσφιξη light foul σε σπειρωμα invector ds που να τα πηγαίνει αρκετά καλα με τα ψηλά αλλα και με τα χοντρά;

Δημήτρη έχω παραγγείλει και αναμένω εντός μήνα το carslons' cremator long range που αντιστοιχεί σε LF. Αναλόγως της υπομονής σου μπορείς να περιμένεις τις δοκιμές μου τουλάχιστον στον πίνακα.

Ο Πάνος είναι το καλύτερο παιδί και καλό τουφέκι,πρέπει να κατεβείτε και το χειμώνα 1-2 μέρες να πάμε για τσίχλες εκτός από φάσσα...της briley το lf λέτε;

απρόσκλητος δεν πάω πουθενά,,,θέλω κάλεσμα και δεν λέω όχι .sarcastic.

θα το κανονίσουμε Δημήτρη πολύ ευχαρίστως να σας γνωρίσω και από κοντά,,,ζυγώνει ο καιρός !

Δημήτρη έχω παραγγείλει και αναμένω εντός μήνα το carslons' cremator long range που αντιστοιχεί σε LF. Αναλόγως της υπομονής σου μπορείς να περιμένεις τις δοκιμές μου τουλάχιστον στον πίνακα.
Μάνο το LF σε τι διαμετρο αντιστοιχεί; Με αυλό 18,8 ψάχνω ένα 0,4 mm και λογικά το LF πρεπει να ναι τόσο αλλά είναι; Μιλάω για inventor plus σε τελική διάμετρο 18,4. Μήπως το έψαξες;

Back