Browning Team

Μάνο ο άσσος είναι άσσος, τουλάχιστον στο δικό μου... Από εκεί κ κάτω το χάος... Ποιες αποστάσεις θέλεις να καλύψεις ?

Μπασίματα τσίχλας Άρη, οπότε καταλαβαίνεις αν καταφέρω να τα πετύχω ακόμα και 50 μέτρα.

Για το θέμα των κωνων να καταθέσω και εγώ την άποψη μου ,εάν αγόραζα όπλο με στραβό κώνο η με στραβά τοποθετημένα τσοκακια η με οποιοδήποτε ελλατωμα στην κάννη το σίγουρο είναι πως θα γινόταν τις πουτανας και θα απαιτούσα αντικατάσταση ,όταν πληρώνουμε τόσα χρήματα τα πληρώνουμε για να έχουμε ένα άρτιο όπλο και όχι για να τα ξανασκαμε για να τα διορθώσουμε ,εάν δεν έβγαζα άκρη υπάρχουν και οι δικηγόροι !
Μαζί σου αλλά στο ελάδισταν άκρη δεν βγάζεις με τις αντιπροσωπείες....

Αφού το σκέφτηκα αρκετά και με δεδομένο την έναρξη που είναι κοντά, είπα να πάρω δύο δωράκια στη μάξους σε νούμερα που χρησιμοποιώ στο 90% των κυνηγιών μου 2* και ενα 4*. Το δεύτερο αγοράστηκε για να έχω και τα δύο νούμερα σε έσω έξω για το βγάλε βάλε. Τα μαμά εννοείται ότι μου άρεσαν σε δοκιμές που έκανα και θα παίζουν μπαλαντερ όπου χρειάζονται.
IMG_20180808_191236.jpg

Αφού το σκέφτηκα αρκετά και με δεδομένο την έναρξη που είναι κοντά, είπα να πάρω δύο δωράκια στη μάξους σε νούμερα που χρησιμοποιώ στο 90% των κυνηγιών μου 2* και ενα 4*. Το δεύτερο αγοράστηκε για να έχω και τα δύο νούμερα σε έσω έξω για το βγάλε βάλε. Τα μαμά εννοείται ότι μου άρεσαν σε δοκιμές που έκανα και θα παίζουν μπαλαντερ όπου χρειάζονται.
IMG_20180808_191236.jpg
Κωστα ερωτηση απο που τα πηρες?

Κι εγω θα διαφωνησω ριζικα για το θεμα των κωνων... ειναι απλα παραμυθια μερικων δειθεν οπλουργων
που παραμυθιαζουν τους κυνηγους για να τους παιρνουν τα χρηματα.
Ειναι τελειως αδυνατον να γνωριζει ενας απλος οπλουργος το θεμα του κωνου και τι γεωμετρια του, και ολοκληρη
εταιρια παγκοσμιου φημης με τελεια μηχανηματα και με αμετρητες μελετες και δοκιμες χρονων πανω στο θεμα
να μην ξερει τι κωνο θα πρεπει να φτιαξει στα οπλα της... η πως να κατασκευαση τις κανες για το καλυτερο βλητικο αποτελεσμα.
Μην τρελαθουμε και τελειως δηλαδη μ' αυτα που ακουμε...

ΥΓ. Για εμενα απαραδεκτες απο οποιονδηποτε οπλουργο η τετοιου ειδους επεμβασεις
πανω στην κανη του οπλου.
Καλησπερα σας ! Εχω εκφράσει και εγω παλιότερα την άποψη μου σε αυτό το θέμα.θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο θέμα πείραγμα των κωνων! και θα προσθέσω πάντα κατά την γνώμη μου οτι σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις πιστευω τίθεται θέμα ασφαλειας.
Μόνο σε επίσημο performance shop εταιρίας θα εκανα τέτοια παρέμβαση η οποία θα συνοδεύεται με χαρτί για την ασφάλεια του χρήστη και οτι άλλο προβλέπει η παγκόσμια νομοθεσία των όπλων.κατα την γνώμη μου προσοχή συνάδελφοι,σε τέτοιου ειδους
οπλουργικες παρεμβασεις πάνω στο όπλο,η ασφάλεια μας ειναι πάνω από όλα.
Πιστευω λαθη των εταιριών και κακοτεχνίες μπορεί να γίνουν στο θέμα κατασκευής του όπλου! Αλλά αν το διαπιστώσουμε κατά την γνώμη μου πρέπει να ζητάμε η αλλαγή του όπλου η διόρθωση από την ίδια την εταιρία.η αν έχει λήξει η εγγύηση και το διαπιστώσουμε μετά μόνο σε επίσημο performance shop με συνοδεία όλων των πιστοποιητικών για την παρέμβαση!

Last edited:
IMG_20180808_191236.jpg
Καλες τουφεκιες Κωστα!

Το πακετάκι αυτό αξίζει ή επειδή γράφει για παπιά δεν θα μου κάνει;
https://airgunshop.gr/46.-tsokakia-...vector-ds-waterfowl-2-pack-choke-tubes-cal12/
Θα δώσεις 110 € για να πάρεις δύο τσοκ που θα σου βάλουν στην τσάντα το πολύ 3 τσίχλες παραπάνω ανά κυνήγι...άντε φτιάξε κοντάκι δικό σου ρε αδερφέ πρώτα!

Καλησπερα σε ολη την παρεα..!!!Μια ερωτηση..Εχω στην κατοχη μου μια browing auto 5 light 12 το πατερα μου οπλο που ειναι εχει δεν κανω λαθος 70-71 ποντους κανη..!!Μπορει καποιος παρακακω να μου πει που μπορω να βρω μια κανη με 65 ποντους...??Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!

Καλησπερα σε ολη την παρεα..!!!Μια ερωτηση..Εχω στην κατοχη μου μια browing auto 5 light 12 το πατερα μου οπλο που ειναι εχει δεν κανω λαθος 70-71 ποντους κανη..!!Μπορει καποιος παρακακω να μου πει που μπορω να βρω μια κανη με 65 ποντους...??Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!
Δυσκολα φιλε και μονο καννη. Τουλαχιστον εγω τοσα χρονια που κοιταω τις αγγελιες παντως ζητημα να χω δει μονο 2 με 65 καννη***

Back