Browning Team

Με τον κωνο δεν αλλαζει μονο η συγκεντρωση αλλα κ η δυναμη που βγαζει ενα οπλα...δλδ πριν μπορει να σου φευγαν τραυματισμενα κ μετα να ανατιναζονται...τουλαχιστον εγω αυτο ειδα.
Σε ποιο οπλο εκανες κωνο Ακη?

Μεγάλη απόφαση πάντως Χρήστο η επέμβαση αυτή! Για μερικές μακρινές σίγουρα δεν βόλευε ένα τσοκακι after market? Το δοκίμασες καθόλου? Ελπίζω πάντως να την καταευχαριστηθεις!!
Και άλλαξε επιτέλους το nickname σου θα βγάλει σπυριά ο άλλος με το που διαβάζει Vinci... Θα τον αρρωστήσεις .sarcastic.
Κώστα απλά θέλω την μέγιστη αποδοση από αυτό το όπλο,οντως φιλε πρέπει σιγά σιγά να το αλλαξω...

Λοιπόν παιδιά για να τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα για να καταλάβετε.....το όπλο του Χρήστου πήγε για επιμήκυνση κώνου....εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε στραβοκομμενο τον μαμά κώνο....το όπλο έριχνε καλά αλλά όχι αυτό που πραγματικά μπορούσε....ο κώνος φτιάχθηκε και έγινε επιμήκυνση στα 5.5 εκατοστά συνολικά γιατί μέχρι εκεί έδινε ανοχές η κάννη και ο ήδη υπάρχων κώνος....εμένα το browning είχε ίσιο τον κώνο.....σε ερώτηση μου γιατί ήταν στραβος ο κώνος η απάντηση που πήρα είναι ότι στο εργοστάσιο λόγω πολλών κανών το μηχάνημα μπαίνει κόβει βγαίνει και δεν δίνεται η σωστή προσοχή αν ο κώνος είναι ισιος....να μου πεις ποιος θα το καταλάβει έλα μου ντε....σε αρκετά όπλα γίνεται αυτό.....ένας σωστός οππουργος μπορεί να το καταλάβει χωρίς καν να κάνει βλητικες δοκιμές....

Και κάτι τελευταίο η επιμήκυνση δεν γίνεται για να σου δώσει έξτρα μέτρα αλλά όπως έχουν ήδη πει και άλλα παιδιά για να κερδίσεις δύναμη κρούσης,διατριση, συγκέντρωση.....όπως είπε και ο Άκης άλλο το σκότωμα και άλλο η ανατιναξη....όλα είναι θέμα γουστου

Λοιπόν παιδιά για να τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα για να καταλάβετε.....το όπλο του Χρήστου πήγε για επιμήκυνση κώνου....εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε στραβοκομμενο τον μαμά κώνο....το όπλο έριχνε καλά αλλά όχι αυτό που πραγματικά μπορούσε....ο κώνος φτιάχθηκε και έγινε επιμήκυνση στα 5.5 εκατοστά συνολικά γιατί μέχρι εκεί έδινε ανοχές η κάννη και ο ήδη υπάρχων κώνος....εμένα το browning είχε ίσιο τον κώνο.....σε ερώτηση μου γιατί ήταν στραβος ο κώνος η απάντηση που πήρα είναι ότι στο εργοστάσιο λόγω πολλών κανών το μηχάνημα μπαίνει κόβει βγαίνει και δεν δίνεται η σωστή προσοχή αν ο κώνος είναι ισιος....να μου πεις ποιος θα το καταλάβει έλα μου ντε....σε αρκετά όπλα γίνεται αυτό.....ένας σωστός οππουργος μπορεί να το καταλάβει χωρίς καν να κάνει βλητικες δοκιμές....

Πατριώτ πιασ΄ τ αυγό και κούρεφτο.......:D
Τωρα αν πω οτι έχω ενστάσεις στα πολλά που ακούω και ότι δεν πείθομαι εύκολα και χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις ,μπορεί να παρεξηγηθώ.
Οπότε πάω να γράψω για προβατίνα ....sarcastic.
Αν και τις ανατινάξεις τις γουστάρω πολύ.....

Πατριώτ πιασ΄ τ αυγό και κούρεφτο.......:D
Τωρα αν πω οτι έχω ενστάσεις στα πολλά που ακούω και ότι δεν πείθομαι εύκολα και χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις ,μπορεί να παρεξηγηθώ.
Οπότε πάω να γράψω για προβατίνα ....sarcastic.
Εννοείται δέκτες όλες οι γνώμες αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην το πιστέψω μιας και τα καινούργια όπλα είναι σαν τα αυτοκίνητα.....από περιέργεια μέτρησαμε και τον εργοστασιακό κώνο που είναι 3.5 εκ από την breda aries 3 m του πατέρα...ήταν ολόισιος....το ίδιο και στην sx2.....το ίδιο και στην phoenix.....τυχαίο ότι και τα τρία όπλα είναι δεκαετίας και βάλε?

Εννοείται δέκτες όλες οι γνώμες αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην το πιστέψω μιας και τα καινούργια όπλα είναι σαν τα αυτοκίνητα.....από περιέργεια μέτρησαμε και τον εργοστασιακό κώνο που είναι 3.5 εκ από την breda aries 3 m του πατέρα...ήταν ολόισιος....το ίδιο και στην sx2.....το ίδιο και στην phoenix.....τυχαίο ότι και τα τρία όπλα είναι δεκαετίας και βάλε?
Ασε τις επιμηκύνσεις και βρες τα πεδία των ανατινάξεων. .yel.

Διαβαζοντας φιλε μου τα λογια του μαστορα ...μου δημιουργηθηκαν 2 ερωτηματα......που μαλλον δεν εισαι εσυ σε θεση να απαντησεις...αλλα εγω θα τα εκφρασω......
Με ποιον τροπο ο μαστορας μετρησε τις ανοχες τις κανης;;;;;
Ειχε καποιο εργαλειο που μετραγε το παχος του μεταλλου;;;;;;;
Υπαρχει αλλη μεθοδος που ισως να μην γνωριζω;;;;;
Θελει να μας πει δηλαδη ο μαστορας ....οτι το μηχανημα που εχει και στοιχιζει καποια χιλιαρικα ...... κανει ποιο ισιο κωνο ...απο τους τορνους των εκατομυριων ευρω με απειροελαχιστες ανοχες ;;;;;;
Και πως μπορουμε να ξερουμε αν τελικα ο κωνος του μαστορα δεν ειναι ο στραβοκομμενος και του εργαστασιου ο ισιος;;

Κι εγω θα διαφωνησω ριζικα για το θεμα των κωνων... ειναι απλα παραμυθια μερικων δειθεν οπλουργων
που παραμυθιαζουν τους κυνηγους για να τους παιρνουν τα χρηματα.
Ειναι τελειως αδυνατον να γνωριζει ενας απλος οπλουργος το θεμα του κωνου και τι γεωμετρια του, και ολοκληρη
εταιρια παγκοσμιου φημης με τελεια μηχανηματα και με αμετρητες μελετες και δοκιμες χρονων πανω στο θεμα
να μην ξερει τι κωνο θα πρεπει να φτιαξει στα οπλα της... η πως να κατασκευαση τις κανες για το καλυτερο βλητικο αποτελεσμα.
Μην τρελαθουμε και τελειως δηλαδη μ' αυτα που ακουμε...

ΥΓ. Για εμενα απαραδεκτες απο οποιονδηποτε οπλουργο η τετοιου ειδους επεμβασεις
πανω στην κανη του οπλου.

Last edited:
Διαβαζοντας φιλε μου τα λογια του μαστορα ...μου δημιουργηθηκαν 2 ερωτηματα......που μαλλον δεν εισαι εσυ σε θεση να απαντησεις...αλλα εγω θα τα εκφρασω......
Θελει να μας πει δηλαδη ο μαστορας ....οτι το μηχανημα που εχει και στοιχιζει καποια χιλιαρικα ...... κανει ποιο ισιο κωνο ...απο τους τορνους των εκατομυριων ευρω με απειροελαχιστες ανοχες ;;;;;;
Και πως μπορουμε να ξερουμε αν τελικα ο κωνος του μαστορα δεν ειναι ο στραβοκομμενος και του εργαστασιου ο ισιος;;
Θα σου απαντήσω σε κάτι απλό που γνωρίζω μέχρι εκεί που ξέρω.....θεωρώ πως κανένας μάστορας δεν κόβει κανένα κώνο πριν μετρήσει τον εργοστασιακό....στην συγκεκριμένη περίπτωση μετρήθηκε ο εργοστασιακός όχι με μεζούρα και βρέθηκε στραβοκομμενος....έπειτα εγιναν οι διορθώσεις με αλεζουαρ και δεν ξέρω τι άλλο...με το εργαλείο μετριέται το πάχος μιας κάννης και αν το αλεζουαρ δείχνει πόσα χιλιοστά κόβει δεν το γνωρίζω.....

Κι εγω θα διαφωνησω ριζικα για το θεμα των κωνων... ειναι απλα παραμυθια μερικων δειθεν οπλουργων
που παραμυθιαζουν τους κυνηγους για να τους παιρνουν τα χρηματα.
Ειναι τελειως αδυνατον να γνωριζει ενας απλος οπλουργος το θεμα του κωνου και τι γεωμετρια του, και ολοκληρη
εταιρια παγκοσμιου φημης με τελεια μηχανηματα και με αμετρητες μελετες και δοκιμες χρονων πανω στο θεμα
να μην ξερει τι κωνο θα πρεπει να φτιαξει στα οπλα της... η πως να κατασκευαση τις κανες για το καλυτερο βλητικο αποτελεσμα.
Μην τρελαθουμε και τελειως δηλαδη μ' αυτα που ακουμε...

ΥΓ. Για εμενα απαραδεκτες απο οποιονδηποτε οπλουργο η τετοιου ειδους επεμβασεις
πανω στην κανη του οπλου.
Αγαπητέ καλά κάνεις και σεβαστή η άποψη σου...από την στιγμή που το όπλο σου είναι με εργοστασιακό κώνο δεκτό και μην το πειράζεις....τώρα το ποσό παραμύθια είναι και το τι δίνει μια βελτίωση στον κώνο άσε να το κρίνει κάποιος άλλος που το έχει κάνει και έχει δει διαφορές και σε δοκιμές και στα κυνήγια του.....μην ξεκινήσουμε την κουβέντα στο στυλ οι εταιρείες άμα ήθελαν δεν θα το έκαναν???οι περισσότερες στα σκοπευτικά τους το έχουν κάνει....το γιατί??εύκολο είναι ....

Και όπως είπε και ο Στέλιος σε προηγούμενο σχόλιο πόσες θαλαμες δεν είναι ομόκεντρες η ομοαξονικες με τον κώνο???γιατί τα προβληματακια τα βγάζουν τα όπλα σειράς και όχι τα χειροποίητα???θα μου πείτε είναι δυνατόν να κάνει λάθος το ρομπότ που κόβει στο χιλιοστό και όχι ο άνθρωπος????και όμως θα προτιμούσα τις κάννες να τις ετοιμάζει ανθρώπινο χέρι και όχι ρομποτικό....δεν επέβαλε κανένας σε κανένα να πάει να πειράξει τον κώνο του όπλου του ο κάθε απατεώνας οπλουργος που το κάνει για να πάρει χρήματα....αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα είναι η δουλειά τους και κάτι ξέρουν παραπάνω ποσό ποσό μαλλον αυτός που σου το λέει να είναι και καλός φίλος που δεν θέλει να σου φάει λεφτά γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΠΗΡΕ!!!!!!

Κώστα η απορία μου είναι πως περνάει τελικά ποιοτικό έλεγχο το όπλο. Κανονικα η εταιρεία πρέπει να έχει προβλέψει κάτι ούτως ώστε σε όπλα που η μηχανή δεν δούλεψε σωστά να βγαίνουν στην ακρη

Κώστα η απορία μου είναι πως περνάει τελικά ποιοτικό έλεγχο το όπλο. Κανονικα η εταιρεία πρέπει να έχει προβλέψει κάτι ούτως ώστε σε όπλα που η μηχανή δεν δούλεψε σωστά να βγαίνουν στην ακρη
Παύλο θεωρώ πως δεν περνάει τον έλεγχο που θα έπρεπε να περνάει η να το πω αλλιώς δεν περνάει τον έλεγχο που περνάνε τα χειροποίητα όπλα....ένας στραβος κώνος δεν θα φερει κάποιο πρόβλημα στο όπλο παρά μόνο δεν θα το αφήσει να αποδώσει τα μέγιστα βλητικα...να μου πεις ποιος θα κάτσει να το βρει και να ασχοληθεί.....

Φιλιππε παει η παπατζα συννεφο υπαρχουν καποιοι επιτηδειοι που εκμεταλευονται την καψουρα μας Στα λεω αυτα γιατι ειμαι μηχανουργος δουλευω ολοι μερα σε τριαξονικα και πενταξονικα κεντρα .Μπορω να καταλαβω αρκετα πραγματα,θελεις αρκετα ακριβα εργαλεια για να κανεις συγκεκριμενες μετρησεις πανω στην καννη που ισως τα εχουν 2-3 οπλουργοι στην ελλαδα γαματα φιλε

Back