Browning Team

Τίποτα κωστη...ούτε εγώ το ήξερα μέχρι πριν λίγες μερες

Αν τα καταφέρω θα κοιτάξω να βρεθούμε στην εναρξη των κουακ κουακ κάτω στα δικά μας μέρη να δούμε τι κάνει της δικιά μου ο κωνος;), υπόσχομαι να μη φέρω τη benelli :D

Αν τα καταφέρω θα κοιτάξω να βρεθούμε στην εναρξη των κουακ κουακ κάτω στα δικά μας μέρη να δούμε τι κάνει της δικιά μου ο κωνος;), υπόσχομαι να μη φέρω τη benelli :D
Θα ανέβω Γιάννενα αλλά άμα είναι να φέρεις το benelli να μην έρθω....χαχαχαα

Πάντως να ξέρεις αν το στείλεις Αθήνα το Browning μετά δεν θα ξαναπιάσεις το benelli...χαχαχαχαχ

Να ρωτήσω πως έγινε η διάγνωση του στραβού κώνου; Με τι στοιχεία έφτασε σε αυτο το συμπέρασμα.
Δεν ξεκινησε από τα βλητικα στοιχεία αλλά από το αλεζουαρ που μπήκε στις σωστές μοίρες για να γίνει επιμήκυνση και ήταν εν τέλει αλλού για αλλου

Last edited by a moderator:
Δεν ξεκινησε από τα βλητικα στοιχεία αλλά από το αλεζουαρ που μπήκε στις σωστές μοίρες για να γίνει επιμήκυνση και ήταν εν τέλει αλλού για αλλου
Θα ασπρίσουν κι άλλο τα μαλλιά μου πατριώτ μ αυτα που διαβάζω.
Βλητικά το όπλο ειχε αποτέλεσμα που δεν άρεσε ; έδειχνε κατι ασχημο στο αποτύπωμα ή οχι και η αποφαση για κώνο ήταν άσχετη.
Εγινε καποια σύγκριση του πριν και μετά σε κάποιες βολές ;

Last edited:
Σας φαίνεται παράξενο που ακούσατε για στραβοκομμένο κώνο ;;; Δεν ξέρω για τα Browning, αλλά γενικά ναι, υπάρχουν όπλα με στραβό κώνο, περισσότερα από όσα φαντάζεστε ... Δεν είναι "δύσκολο" ούτε και απίθανο να συμβεί. Συνήθως συνοδεύεται και από θαλάμη που δεν είναι απόλυτα ομόκεντρη - ομοαξονική με τον αυλό. Ή μάλλον αυτό είναι και μια αιτία που κόβεται κι ο κώνος στραβά.
Όπως επίσης υπάρχουν πολλά όπλα με στραβοκομμένες (παράκεντρες - μη απόλυτα ομοαξονικές) φωλιές των τσοκ.
Θεωρώ ότι ο "στραβός" κώνος δεν επηρεάζει το βλητικό αποτέλεσμα αφού η γόμωση "ευθυγραμμίζεται" μετά στον αυλό ...
(Η επιμήκυνση του κώνου όταν γίνει σωστά επιφέρει βελτίωση ούτως ή άλλως, άσχετα αν ο κώνος πριν ήταν στραβός ή ίσιος).
Απεναντίας τα "στραβά" τσοκ, οι στραβοκομμένες φωλιές των τσοκ, προκαλούν μια μικρή εκτροπή - μετατόπιση της τουφεκιάς από το σημείο σκόπευσης ... οπότε είναι χειρότερο ελάττωμα (και μόνιμο).

Όπως είπε και ο φίλος Κώστας (Grieko 13) η δικιά μου η κάννη από την maxus πήγε για κωνο και μας είπε ο μάστορας πριν λιγες μερες ότι ήταν στραβωκομενος κωνος,αλλά να αναφέρω ότι το όπλο βλητικα μαμουσε δεν ειχε κανενα πρόβλημα απλά τον εκανα για κάτι μπλε ξεκολια που περνουν λίγο ψιλωμενα τώρα στα μπασιματα...

Όπως είπε και ο φίλος Κώστας (Grieko 13) η δικιά μου η κάννη από την maxus πήγε για κωνο και μας είπε ο μάστορας πριν λιγες μερες ότι ήταν στραβωκομενος κωνος,αλλά να αναφέρω ότι το όπλο βλητικα μαμουσε δεν ειχε κανενα πρόβλημα απλά τον εκανα για κάτι μπλε ξεκολια που περνουν λίγο ψιλωμενα τώρα στα μπασιματα...

Μεγάλη απόφαση πάντως Χρήστο η επέμβαση αυτή! Για μερικές μακρινές σίγουρα δεν βόλευε ένα τσοκακι after market? Το δοκίμασες καθόλου? Ελπίζω πάντως να την καταευχαριστηθεις!!
Και άλλαξε επιτέλους το nickname σου θα βγάλει σπυριά ο άλλος με το που διαβάζει Vinci... Θα τον αρρωστήσεις .sarcastic.

Ερωτηση εαν τα ξ......λα περνουν χαμηλα πχ 20 μετρα τι κανεις τοτε?

Με τον κωνο δεν αλλαζει μονο η συγκεντρωση αλλα κ η δυναμη που βγαζει ενα οπλα...δλδ πριν μπορει να σου φευγαν τραυματισμενα κ μετα να ανατιναζονται...τουλαχιστον εγω αυτο ειδα.

Back