Τίποτα κωστη...ούτε εγώ το ήξερα μέχρι πριν λίγες μερεςΕυχαριστώ Κωστή για την απάντηση!
Τίποτα κωστη...ούτε εγώ το ήξερα μέχρι πριν λίγες μερες
Θα ανέβω Γιάννενα αλλά άμα είναι να φέρεις το benelli να μην έρθω....χαχαχααΑν τα καταφέρω θα κοιτάξω να βρεθούμε στην εναρξη των κουακ κουακ κάτω στα δικά μας μέρη να δούμε τι κάνει της δικιά μου ο κωνος, υπόσχομαι να μη φέρω τη benelli
Πάντως να ξέρεις αν το στείλεις Αθήνα το Browning μετά δεν θα ξαναπιάσεις το benelli...χαχαχαχαχΑν τα καταφέρω θα κοιτάξω να βρεθούμε στην εναρξη των κουακ κουακ κάτω στα δικά μας μέρη να δούμε τι κάνει της δικιά μου ο κωνος, υπόσχομαι να μη φέρω τη benelli
Πάντως να ξέρεις αν το στείλεις Αθήνα το Browning μετά δεν θα ξαναπιάσεις το benelli...χαχαχαχαχ
Τότε θα κάνουμε καλή παρέα άμα έχεις το browning...χαχαχααχΟύτως ή άλλως δεν θα ξαναπάρω τη benelli, νέα γκομενα νέα γούστα
Τον βάλαμε στο clubΤότε θα κάνουμε καλή παρέα άμα έχεις το browning...χαχαχααχ
Ναι Νικολα έτσι είναι....welcome to the long range club....χαχαχαχαχαχαΤον βάλαμε στο club
Δεν ξεκινησε από τα βλητικα στοιχεία αλλά από το αλεζουαρ που μπήκε στις σωστές μοίρες για να γίνει επιμήκυνση και ήταν εν τέλει αλλού για αλλουΝα ρωτήσω πως έγινε η διάγνωση του στραβού κώνου; Με τι στοιχεία έφτασε σε αυτο το συμπέρασμα.
Θα ασπρίσουν κι άλλο τα μαλλιά μου πατριώτ μ αυτα που διαβάζω.Δεν ξεκινησε από τα βλητικα στοιχεία αλλά από το αλεζουαρ που μπήκε στις σωστές μοίρες για να γίνει επιμήκυνση και ήταν εν τέλει αλλού για αλλου
Όπως είπε και ο φίλος Κώστας (Grieko 13) η δικιά μου η κάννη από την maxus πήγε για κωνο και μας είπε ο μάστορας πριν λιγες μερες ότι ήταν στραβωκομενος κωνος,αλλά να αναφέρω ότι το όπλο βλητικα μαμουσε δεν ειχε κανενα πρόβλημα απλά τον εκανα για κάτι μπλε ξεκολια που περνουν λίγο ψιλωμενα τώρα στα μπασιματα...
Ερωτηση εαν τα ξ......λα περνουν χαμηλα πχ 20 μετρα τι κανεις τοτε?Όπως είπε και ο φίλος Κώστας (Grieko 13) η δικιά μου η κάννη από την maxus πήγε για κωνο και μας είπε ο μάστορας πριν λιγες μερες ότι ήταν στραβωκομενος κωνος,αλλά να αναφέρω ότι το όπλο βλητικα μαμουσε δεν ειχε κανενα πρόβλημα απλά τον εκανα για κάτι μπλε ξεκολια που περνουν λίγο ψιλωμενα τώρα στα μπασιματα...