Browning Team

Δυστυχως,το θεμα δεν ειναι το ΤΙ γνωριζουν οι εταιριες!
Ειναι το ΤΙ θελουν να ριξουν στην αγορα και ΠΩΣ,θελουν να το πασαρουν!
Δεν ειναι η τεχνογνωσια το ζητουμενο....
Την κατεχουν!
Αν ,αν ηθελαν,να παραξουν το πααααρα πολυ καλο,θα το ειχαν κανει!
Το "καινουριο",ειναι γοητευτικο!:)
Μπορει να ειναι παλιο,βέβαια,ωστοσο σημασια εχει το τι πιστευει ή γιατι και με τι,πειθεται το αγοραστικο κοινο!;)

Ενας οπλουργος σιγουρα μπορει να επιφερει βελτιωτικες αλλαγες σε ενα οπλο, ειναι η δουλεια του, ας την σεβαστουμε. Πανω απο ολα ομως ειναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του χρηστη.
Μπορειτε να μου πειτε σε τι περιπου ποσοστο ανερχεται η βλητικη βελτιωση του οπλου μετα την επεμβαση στον κωνο; Αξιζει τον κοπο και το ρισκο(;), μηπως η προσωπικη μας σκοπευτικη βελτιωση μας δωσει καλυτερα αποτελεσματα;
Ειναι ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν πριν την οποια επεμβαση...

Ενας οπλουργος σιγουρα μπορει να επιφερει βελτιωτικες αλλαγες σε ενα οπλο, ειναι η δουλεια του, ας την σεβαστουμε. Πανω απο ολα ομως ειναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του χρηστη.
Μπορειτε να μου πειτε σε τι περιπου ποσοστο ανερχεται η βλητικη βελτιωση του οπλου μετα την επεμβαση στον κωνο; Αξιζει τον κοπο και το ρισκο(;), μηπως η προσωπικη μας σκοπευτικη βελτιωση μας δωσει καλυτερα αποτελεσματα;
Ειναι ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν πριν την οποια επεμβαση...
Σταύρο κανείς μα κανείς στην Ελλάδα δε σου δίνει εγγύηση για οποιαδήποτε παρέμβαση κάνεις απάνω στο όπλο είτε κώνος λέγετε είτε porting είτε οτιδήποτε άλλο.το ρίσκο είναι δικό σου και αν τη φας έχεις πετάξει και τα λεφτά που έδωσες για τ όπλο.γι αυτό καλό θα είναι όσο γίνεται να μην πειράζουμε πράγματα που δε μας ενοχλούν.υπαρχουν αρκετοί που την έχουν φάει από τέτοιες εργασίες.αλλοι το λένε άλλοι πάλι οχι.οποιος λοιπόν θέλει να ρισκάρει καλά θα το κανει

Κι εγω παρατηρω οτι ως συνηθως, ετσι και σ´ αυτην την περιπτωση το νομισμα εχει δυο οψεις. Παρατηρησα λοιπον οτι υπαρχουν ευχαριστημενοι και ενθουσμενοι συναδελφοι που επιχειρησαν παρεμβασεις στην καννη, αλλα απο την αλλη παρατηρω οτι δεν ειναι και λιγοι αυτοι που πουλανε τα οπλα τους μετα απο τις παρεμβασεις, και μαλιστα δεν γνωριζω ποσοι ειναι αυτοι που το αποκρυπτουν κι ολας...

Κι εγω παρατηρω οτι ως συνηθως, ετσι και σ´ αυτην την περιπτωση το νομισμα εχει δυο οψεις. Παρατηρησα λοιπον οτι υπαρχουν ευχαριστημενοι και ενθουσμενοι συναδελφοι που επιχειρησαν παρεμβασεις στην καννη, αλλα απο την αλλη παρατηρω οτι δεν ειναι και λιγοι αυτοι που πουλανε τα οπλα τους μετα απο τις παρεμβασεις, και μαλιστα δεν γνωριζω ποσοι ειναι αυτοι που το αποκρυπτουν κι ολας...

Οι περισσότεροι θα έλεγα Χρήστο.

Για να επανέλθω στο θέμα, τι τσοκ προτείνει κάποιος για το 725; Θέλω κάποια για μπασίματα τσίχλας. Δεν θέλω κάτι αυστηρό γτ δεν είμαι τόσο καλός σκοπευτικά (το παλεύω αυτό :))

Οι περισσότεροι θα έλεγα Χρήστο.

Για να επανέλθω στο θέμα, τι τσοκ προτείνει κάποιος για το 725; Θέλω κάποια για μπασίματα τσίχλας. Δεν θέλω κάτι αυστηρό γτ δεν είμαι τόσο καλός σκοπευτικά (το παλεύω αυτό :))
Καλημέρα Μανό . Επειδή έχω αγοράσει παρά παρά πολλά τσοκ , δούλεψε λίγο τα δικά του γιατί θα σε καλύψουν πιστεύω . Σε κυνηγετική χρήση δεν θα δεις κι πολύ σημαντικά πράγματα με τα εμπορίου . Αν θες όμως όπως είπαν κι τα αλλά παιδιά τα Carlson πιστεύω κι εγώ είναι τίμια τσοκ .

Ρίχνοντας ξανά και ξανά την Maxus στο σκοπευτήριο,όσο παράξενο και να σας φαίνεται τα περισσότερα σπασίματα τα είχα με το μαμά τριάρι παρά με τα έξω-εργοστασιακά τσοκάκια που πήρα!Απλά με τα δεύτερα τα σπασίματα γίνονται πιο εντυπωσιακά!
Το Anaconta mid δείχνει κάθε φορά τα φιδίσια δόντια του επάνω στο πιατάκι που το διαλύει χωρίς έλεος αλλά το ταπεινό μαμά τριάρι έχει τα μεγαλύτερα σκορ!

Ρίχνοντας ξανά και ξανά την Maxus στο σκοπευτήριο,όσο παράξενο και να σας φαίνεται τα περισσότερα σπασίματα τα είχα με το μαμά τριάρι παρά με τα έξω-εργοστασιακά τσοκάκια που πήρα!Απλά με τα δεύτερα τα σπασίματα γίνονται πιο εντυπωσιακά!
Το Anaconta mid δείχνει κάθε φορά τα φιδίσια δόντια του επάνω στο πιατάκι που το διαλύει χωρίς έλεος αλλά το ταπεινό μαμά τριάρι έχει τα μεγαλύτερα σκορ!
επειδή 3.5/10 κ όχι 5 ίσως!

επειδή 3.5/10 κ όχι 5 ίσως!
Με αφορμή το σχόλιο του johnyp, φαντάζομαι για το mid της Browning, και λογω πολλών σχολίων και παρατηρήσεων για τα τσοκ της Browning και της Winchester (οτι ειναι πιο ανοιχτά απο οτι γράφουν) θεωρώ οτι θα ήταν πολύ χρήσιμο για οσους απο εμάς έχουμε τέτοια όπλα και χωρις πολλές εμπειρίες, να ξέρουμε σε τι αντιστοιχούν τα εργοστασιακά/ "μαμά" Invector Plus.
Όσοι φίλοι έχετε μετρησεις ειτε της σύσφιξης σε οπλουργο ειτε αποτελέσματα με βολές σε πίνακα, παρακαλούμε να μας φωτίσετε.
Τελος, υπάρχουν συγκρίσεις των "μαμά" Invector Plus με τα Midas;

Και οι 3 έχετε βάλει οπότε θα κοιτάξω αυτά αρχικά. Στη benelli έχω το Briley LM και είναι φοβερό τσοκάκι!
Μάνο τα carlson's και για μένα θα ήταν σίγουρα μια άριστη επιλογή , χωρίς να χρειάζεται να ξοδευτείς και πολύ !
Μια άλλη επιλογή που αν κρίνω απο τα midas μου είναι το παρακάτω εργοστασιακό που πιθανόν να τα κάνει η Briley και αυτά όπως τα midas .
https://www.avalon-guns.com/browning-12g-invector-ds-extended-choke
*Η τιμή αν κανείς εγγραφή είναι £45.83 και τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά 9€

Χρήστο τα συγκεκριμένα τα έχει η έκδοση Black S3 που είχε πάρει ο φίλος μου και είναι ίδια με τα εσωτερικά σε αποτύπωση στον πίνακα δηλ. πιο ανοιχτά από τα αναγραφόμενα οπότε μια η άλλη

Χρήστο τα συγκεκριμένα τα έχει η έκδοση Black S3 που είχε πάρει ο φίλος μου και είναι ίδια με τα εσωτερικά σε αποτύπωση στον πίνακα δηλ. πιο ανοιχτά από τα αναγραφόμενα οπότε μια η άλλη
ααα ΟΚ , δεν το γνώριζα Παύλο,
οπότε όντος δεν έχει νόημα , μόνο βάρος θα βάλουν ..

Για το θέμα των κωνων να καταθέσω και εγώ την άποψη μου ,εάν αγόραζα όπλο με στραβό κώνο η με στραβά τοποθετημένα τσοκακια η με οποιοδήποτε ελλατωμα στην κάννη το σίγουρο είναι πως θα γινόταν τις πουτανας και θα απαιτούσα αντικατάσταση ,όταν πληρώνουμε τόσα χρήματα τα πληρώνουμε για να έχουμε ένα άρτιο όπλο και όχι για να τα ξανασκαμε για να τα διορθώσουμε ,εάν δεν έβγαζα άκρη υπάρχουν και οι δικηγόροι !

Back