Browning Team

Καλησπερα σε ολους!προσφατα αποκτησα ενα 525 hunter advance με ημιπιστολε λαβη και 71 εκ!το μοντελο αυτο ηταν μια κατηγορια πανω απο το classic!μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο το μοντελο?
το όπλο είναι νόμπελ .well done.
κάτι χαζές αναβολές και δεν μπόρεσα να το πάρω τότε που κυκλοφόρησε
το κοντάκι με το ημιπιστολέ τέλειο και ανεβαίνει το ίδιο σε όλες τις κυνηγετικές κινήσεις
βλητικά είναι πολύ καλό αλλά 2 τσοκάκια εξωεργοστασιακά θα το ανεβάσουν περισσότερο
σαν μηχανισμός.....απλά είναι browning .RESPECT.
καλορίζικο καλοτούφεκο

Το έχω από το 2009 και είμαι ενθουσιασμένος.:)
Απίστευτο όπλο τόσο σε εμφάνιση όσο και βλητικά..love.
Του έβαλα και έξω εργοστασιακά τσόκ που το πήγαν ένα σκαλί επάνω από άποψη κατανομών.;)
Καλορίζικο και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς....;)

Το οπλο ειναι πραγματικα ομορφο!οπως και το δικο σου!προσπαθω να ανεβασω φωτο αλλα δε ξερω τον τροπο!μηπως γνωριζεις το λουστρο που εχει στα ξυλα τι ακριβως ειναι?

Καλησπερα σε ολους!προσφατα αποκτησα ενα 525 hunter advance με ημιπιστολε λαβη και 71 εκ!το μοντελο αυτο ηταν μια κατηγορια πανω απο το classic!μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο το μοντελο?
Δημήτρη καλορίζικο!

http://imgur.com/PFemiwx
To browning 525 που λεγαμε!
μπράβο Δημήτρη πολύ όμορφο δείχνει!
κρίνοντας απο τα ξύλα , όντος να είναι κάποια ποιο πλούσια έκδοση απο το classic που έχω εγώ . μου αρέσει πολύ το ντεμι πιστολέ που έχει !
είμαι σίγουρος πώς θα το χαρείς !!
Βάλε καμιά ακόμα φωτό να το καμαρώσουμε!

θεωρώ απίθανο αν ειναι λούστρο (βερνικι) , σίγουρα ειναι κάποια επεξεργασία με λάδι!
Και όμως, είναι βερνίκι αλλά είναι το λεγόμενο satin varnice και μοιάζει πολύ οπτικά στο φινίρισμα λαδιού.
http://imgur.com/PFemiwx
To browning 525 που λεγαμε!
Πολύ όμορφο τουφέκι, μπορείς να μας γράψεις την πλήρης ονομασία του μοντέλου; Σαν b525 hunter advance δεν το βρίσκω στα μοντέλα της Bro. Υπάρχουν το light advance, to trap advance, to sporter advance, to hunter clasic, elite κτλ

Και όμως, είναι βερνίκι αλλά είναι το λεγόμενο satin varnice και μοιάζει πολύ οπτικά στο φινίρισμα λαδιού.

Πολύ όμορφο τουφέκι, μπορείς να μας γράψεις την πλήρης ονομασία του μοντέλου; Σαν b525 hunter advance δεν το βρίσκω στα μοντέλα της Bro. Υπάρχουν το light advance, to trap advance, to sporter advance, to hunter clasic, elite κτλ
Το μοντελο δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ!δε ξερω γιατι!το εχω ψαξει και εγω!ειδα και επαθα να καταλαβω πιο μοντελο ειναι!ειναι το μονο με ημιπιστολε 525!και το heritage βγαινει με ημιπιστολε αλλα κανει 5η 6 χιλιαρικα

Χθές καθάρισα πλήρως τη maxus του πατέρα μου τα έβγαλα όλα σκανδάλη -κλείστρα κλπ. Μου έβγαλε την πίστη όμως για να βγάλω την κάννη της- αναγκάστικα να ανοιγοκλείνω το κλείστρο να πέφτει με δύναμη για να ξεκολλήσει λίγο-λίγο απ τη βάση...Τελικά την έβγαλα αλλα παρόλο που την καθάρισα καλά και λάδωσα τα σημεία άυτά που πρέπει η κάννη πάλι μαγκώνει. ¨Εχει κανεί ίδιο όπλο να μου πεί αν του κάνει το ίδιο?

Τώρα το είδα Δημήτρη. Καλορίζικο να το χαρείς !!! Για αυτό μου έλεγες προ ημερών που μιλήσαμε στο τηλέφωνο; Ώστε το χτύπησες τελικά!!! Πολύ ωραίο όπλο ... και αθάνατο - τι να λέμε τώρα! το όνομα Browning τα λέει όλα! Θα βρεθούμε πιστεύω σύντομα στο σκοπευτήριο, να το δω κι από κοντά ... και να ρίξω καμιά τουφεκιά ;)
.well done.

Ευχαριστω στελιο!εχθες πηγα σκοπευτηριο δευτερη φορα με το μπραουνινγ !23/25 πολυ καλα!ειχε αρκετο κοσμο!ωραια ηταν!θα τα λεμε πανω!ποτε λες να πας?QUOTE="ΣΤΕΛΙΟΣ, post: 71736, member: 163"]Τώρα το είδα Δημήτρη. Καλορίζικο να το χαρείς !!! Για αυτό μου έλεγες προ ημερών που μιλήσαμε στο τηλέφωνο; Ώστε το χτύπησες τελικά!!! Πολύ ωραίο όπλο ... και αθάνατο - τι να λέμε τώρα! το όνομα
Browning τα λέει όλα! Θα βρεθούμε πιστεύω σύντομα στο σκοπευτήριο, να το δω κι από κοντά ... και να ρίξω καμιάτουφεκιά ;)
.well done.[/QUOTE]

Χθές καθάρισα πλήρως τη maxus του πατέρα μου τα έβγαλα όλα σκανδάλη -κλείστρα κλπ. Μου έβγαλε την πίστη όμως για να βγάλω την κάννη της- αναγκάστικα να ανοιγοκλείνω το κλείστρο να πέφτει με δύναμη για να ξεκολλήσει λίγο-λίγο απ τη βάση...Τελικά την έβγαλα αλλα παρόλο που την καθάρισα καλά και λάδωσα τα σημεία άυτά που πρέπει η κάννη πάλι μαγκώνει. ¨Εχει κανεί ίδιο όπλο να μου πεί αν του κάνει το ίδιο?
Εγω εχω φιλε μου βαλε Λάδι απο την μεσα μερια τησ βάσης και στην ουρα τησ κανησ και εμενα με δυσκολια βγαίνει.

Δημήτρη πολυ καλο σκορ με το browning 525!! Αλλα και με το beretta 686 με τις 76 άρες κανες εκανες απο 19-23,σε οχι και τοσο ευκολα σχήματα..εχεις βρει και το φυσιγγι σου εσυ στο sporting..πήρα σημερα τα nsi due sporting(βυσματωση piston skeet) 6.2ευρω.και τα nsi uno prima sporting 5,8 ευρω..θα ριχτούν με πρωτη ευκαιρια με την beretta a 304..

Last edited:
Back