Browning Team

Για μένα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει λίγο αργότερα ( ίσως 2-3 μήνες αργότερα ), για να δούμε…:)
Δεν είναι τυχαίο ότι γράφω σε αυτό το θέμα. .well done.

.exciting.

Για το 525 το Hunter σκέφτομαι.:)

Αφού μπουζούκι πήρες, τι την θέλεις την κιθάρα; :D Σε πειράζω Κωστάκη, με το καλό ... .well done.

Κώστα με το καλο οτι οπλο και αν επιλέξεις.well done.
Τα ποζε της browning είναι πολύ ποιοτικά όπλα..
Είχα την τύχει καποτε να πιάσω στα χέρια μου ένα ιαπωνικο citori..
Και έπαθα την πλάκα μου παρόλο που αντιπαθώ τα ποζε(χάριν γούστου)
Όσο τίποτε άλλο..
Ποσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα 525 η 725...

Σας ευχαριστώ παιδιά.
Καινούρια προφυλακτικά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .sarcastic.
Με το καλό Κώστα! .well done.
Αν σου έχει μπει στο μυαλό το 725 μήπως είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμη ώστε να μπορείς να βγαίνεις οικονομικά και να το πάρεις; .xm.

Χρήστο δεν ξέρω σίγουρα ακόμα, μιας και έχω περιθώριο ακόμα 2-3 μήνες ώστε να έχω όλα τα χρήματα στα χέρια. Αλλά 90% το 525 θα πάρω.

Εντάξει θα το μαρτυρησω δεν μπορώ.
Για το 525 το Hunter σκέφτομαι.:)
Στην αρχή ξεκίνησα για 725 αλλά δεν βγαίνω οικονομικά τελικά.
Κώστα εξαιρετική επιλογή και τα δύο !! με το καλό
Εγώ εχω το 525 και ειναι περισσότερο απο πολύ ευχαριστημένος ! Η αίσθηση τησ στιβαρότητας που αφήνει ειναι μοναδική.. οτι και απο τα δύο πάρεις τελικά ειμαι σίγουρος οτι θα το ευχαριστηθείς!

Χθές έκανα το πρώτο μου περπατητό με το Citori...
Το ευχαριστήθηκα... Χρειάζεται ακόμα συνήθεια αλλά τολμώ να πώ πως δεν με κούρασε καθόλου στο "κουβάλημα"
Βλητικά είχα και στις κάννες μου σύσφιξη SKEET (4 1/2*) seminole και Briley.
Αν και είμαι καραμπινάκιας το δίκαννο είναι τελικά κάτι το διαφορετικό ... άλλη αίσθηση...

John Moses και τα μυαλά στα κάγκελα

Να το χαρεις Πανο, κ εγω το εχω παρει αρκετες φορες στο περπατητο της τσιχλας αλλα στο καρτερι θα δεις οτι θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο...

Χθές έκανα το πρώτο μου περπατητό με το Citori...
Το ευχαριστήθηκα... Χρειάζεται ακόμα συνήθεια αλλά τολμώ να πώ πως δεν με κούρασε καθόλου στο "κουβάλημα"
Βλητικά είχα και στις κάννες μου σύσφιξη SKEET (4 1/2*) seminole και Briley.
Αν και είμαι καραμπινάκιας το δίκαννο είναι τελικά κάτι το διαφορετικό ... άλλη αίσθηση...

John Moses και τα μυαλά στα κάγκελα

Πάνο το κοντάκι σου ερχόταν καλά όπως το πήρες ή το έχεις πειράξει?

Ντουφεκια Πευκο????? Εγω πως δεν το ξερω αυτο??? .xm..xm..xm..xm. Ειναι σαν αυτο που λεμε "θα σε κανω λαμπαδα"? .sarcastic.
Σπυρο ωραια πουλιαστρα... Τσιχλες κ τρυγονια, Οκτωβρη μηνα...;)
Πανο σε βλεπω το "γλυκοσκανταλιαζεις" το 725... .love.
Η αληθεια ειναι οτι εψαχνα αρκετα μοντελα σκοπευτικων οπλων για κυνηγετικη κυριως χρηση κ ενω μου αρεσαν διαφορα δεν τα ειχα ερωτευτει με την πρωτη ματια που λεμε... Η λυση δοθηκε τοτε απο την προταση του Λωνιδα Μητσιαλη, που τον ευχαριστω για το προξενειο του το οποιο οδηγησε σε ερωτα κ γαμο... Απο την πρωτη στιγμη που το επιασα ειπα...εδω ειμαι...
Χαμηλοτερο προφιλ απο τα προυπαρχοντα Browning, υψηλοτερο απο τα Beretta που ηταν ο κυριος αντγωνιστης στις επιλογες μου, εκπληκτικη λαβη εξαιρετικα σπανιο για εργοστασιακο οπλο και πολυ ομορφη κινηση... Ηταν τοσο οσο που λεμε...
Αυτες οι πρωτες εντυπωσεις...
Η επομενη εκπληξη ηρθε με την πρωτη τουφεκιεα... Το οπλο δεν ειχε ανακρουση, οχι δεν ειχε πολυ ανακρουση, δεν ειχε καθολου...Ακομα κ με 34-36-38 γραμμαρια εχει ενα γλυκο σπρωξιμο... Μπορει αν ωφειλεται στην γεωμετρια της καννης του, στο βαρος του, στην αισθηση της σκανδαλης, μπορει κ στο παντρεμα ολων μαζι... Επιπλεον ειχε φοβερη αισθηση σκανδαλης, ταχυτατη... Ειναι τρομερα μεγαλη η διαφορα στο χρονο που φτανουν τα σκαγια στον στοχο μετα το πατημα της... Κ αλλα σκοπευτικα της ιδιας κατρηγοριας ειναι πολυ αμεσοτερα απο την καραμπινα αλλα αυτο παραειναι... Τελος,ι πολυ ομρφη κ ομαλη κινηση προς το στοχο ακομα κ για μενα που γενικα ειμαι νευρικος στις κινησεις μου...
Οι τουφεκιες του ειναι πολυ καλες, λιγο ανοιχτες για τα δικα μου δεδομενα με τα τσοκ που το συνοδευουν, αλλα φονικοτατες, πραγμα που διορθωνεται ευκολα με λιγο πιο σφιχτα τσοκ...
Ειλικρινα, ειναι η δευτερη χρονια που το κυνηγησα κ αν θα χρειαζοταν να ξαναπαρω οπλο σην χρηματικη κατηγορια εως 3000 ευρω παλι αυτο θα επελεγα... Νομιζω οτι αυτα που προσφερει βαση της τιμης του ειναι εξαιρετικα... Δεν χορταινω να το ριχνω...
Εγω βεβαια εχω την εκδοση Sporting με 76 εκατοστα καννες, ισως θα μπορουσε κ ο Μανος να μας πεις δυο λογια που εχει την κυνηγετικη εκδοση με την οποια δεν εχω ριξει ποτε...

Όντως τα τσοκ της browning ειναι ένα βαθμό πιο ανοιχτά.με αυλο 18.8 το δικό μου φουλ έχει 18.1 κ όχι 17.8 όπως θα έπρεπε...το γιατί ειναι το θέμα!

Όντως τα τσοκ της browning ειναι ένα βαθμό πιο ανοιχτά.με αυλο 18.8 το δικό μου φουλ έχει 18.1 κ όχι 17.8 όπως θα έπρεπε...το γιατί ειναι το θέμα!
σε μιά συζήτηση που βρέθηκα πριν 6-7 χρόνια σε εγκαίνια καταστήματος που ήταν άνθρωποι της Ελληνικής αντιπροσωπείας η εξήγηση ήταν ότι μετά τα ατσάλινα σκάγια και λόγω του ότι οι κανόνες ασφαλείας στην Αμερική είναι πολύ αυστηροί σε περίπτωση ατυχήματος όπλου η browning κρατάει χαμηλά τον πήχυ και φυλάει λίγο΄τα νώτα της
αυτό άκουσα αυτό λέω Γιάννη :)

σε μιά συζήτηση που βρέθηκα πριν 6-7 χρόνια σε εγκαίνια καταστήματος που ήταν άνθρωποι της Ελληνικής αντιπροσωπείας η εξήγηση ήταν ότι μετά τα ατσάλινα σκάγια και λόγω του ότι οι κανόνες ασφαλείας στην Αμερική είναι πολύ αυστηροί σε περίπτωση ατυχήματος όπλου η browning κρατάει χαμηλά τον πήχυ και φυλάει λίγο΄τα νώτα της
αυτό άκουσα αυτό λέω Γιάννη :)
Έχει μια βάση!μιας κ τα ατσάλινα διορθώνουν το σκηνικό....αποδιδουν ένα τσοκ πανω

Στην έκθεση έπαθα πλάκα με την maxus sporting πανέμορφο όπλο και καλοζυγισμένο με 30αρα κάνη, εκει που ειπα δεν ξαναπαιρνω όπλο θα με βάλει στα έξοδα η άτιμη .sarcastic.. Βάση διχρωμη ανθακονηματα (καλυμενο όλο το όπλο κάνη,πλαστικά ) και τριμενο ασημί, κοντάκι μικρό ,βολικό και όπως μου είπε ο υπεύθυνος ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το μοντέλο.

adult image hosting

screen shot

uploading pictures

free screen capture

uploading images

Back