Το οπλο αυτό κατασκευαζόταν στην Πορτογαλία?το 1ο μου όπλο με κάννη 67 πόντους 4* ατσάλινη βάση
προιόν beretta όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω με μηχανισμό αερίων ίδιο 302 και breda altair![]()
Το οπλο αυτό κατασκευαζόταν στην Πορτογαλία?το 1ο μου όπλο με κάννη 67 πόντους 4* ατσάλινη βάση
προιόν beretta όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω με μηχανισμό αερίων ίδιο 302 και breda altair![]()
Ναι τα έχει όλα τα παραπάνω αλλά την κάνη πως θα δω αν ειναι αχρωμιωτη;δεν τα έχω ψάξει αυτά γενικός.ποια τα υπέρ και τα κατά αχρωμιωτης και χρωμιομενης;Πείτε μου ότι έχει τον μηχανισμό αερίων της Beretta και αχρωμίωτη κάννη Browning με σταθερό τσοκάρισμα 2* .... .asking. .llk.![]()
εκεί γινόταν η συναρμολόγηση με τα μέρη του όπλου από Ιταλία και ΒέλγιοΤο οπλο αυτό κατασκευαζόταν στην Πορτογαλία?
δεν νομίζω ότι ήταν αχρωμίωτες δεν παίρνω και όρκο όμωςΝαι τα έχει όλα τα παραπάνω αλλά την κάνη πως θα δω αν ειναι αχρωμιωτη;δεν τα έχω ψάξει αυτά γενικός.ποια τα υπέρ και τα κατά αχρωμιωτης και χρωμιομενης;
Είθισται να λέγεται ότι οι αχρωμίωτες κάννες επιτυγχάνουν καλύτερη καύση κάποιων πυρίτιδων και παρουσιάζουν μεγαλύτερη βλητική σταθερότητα σε απότομες μεταβολές θερμοκρασίας.Ναι τα έχει όλα τα παραπάνω αλλά την κάνη πως θα δω αν ειναι αχρωμιωτη;δεν τα έχω ψάξει αυτά γενικός.ποια τα υπέρ και τα κατά αχρωμιωτης και χρωμιομενης;
Τι να κοιτάξω για να δω αν ειναι χρωμιομενη η αχρωμιωτη;οι καινούργιες καραμπίνες έχουν όλες χρωμιομενες φαντάζομαι έτσι ειναι;η κάνω λάθος;εκεί γινόταν η συναρμολόγηση με τα μέρη του όπλου από Ιταλία και Βέλγιο
οι κάννες πρέπει να ήταν Βέλγικες γιατί πρίν 2 χρόνια έφερε κάποιες εισαγωγή από Βέλγιο γνωστός οπλουργός στις οποίες μάλιστα είχαν περαστεί εσωτερικά τσοκ γιατί αυτές από μαμά ήταν όλες σταθερες απ΄όσο θυμάμαι εγώ και από όσες είχα δει
δεν νομίζω ότι ήταν αχρωμίωτες δεν παίρνω και όρκο όμως
η αχρωμίωτη κάννη δεν μεταβάλεται στην υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται από τις συνεχόμενες τουφεκιές ούτε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες,επίσης λέγεται ότι δεν διαλέγει και φυσίγγια
προσωπικά και χωρις να θέλω να σε πείσω αυτά συνέβαιναν ίσως παλαιότερα που τα φυσίγγια δεν ήταν τόσο ποιοτικά
εδώ και αρκετά χρόνια τα φυσίγγια είναι πάρα πολύ καλά και με λίγο ψάξιμο και κάποιες δοκιμές βγαίνουν άριστα βλητικά αποτελέσματα
δεν θα το καταλάβεις Μύρο αν κοιτάξεις μέσα στην κάννη,δύσκολο έως αδύνατο,εγώ δεν το καταλαβαίνω,κάποιος οπλουργός μπορεί να στο πείΤι να κοιτάξω για να δω αν ειναι χρωμιομενη η αχρωμιωτη;οι καινούργιες καραμπίνες έχουν όλες χρωμιομενες φαντάζομαι έτσι ειναι;η κάνω λάθος;
Τι να κοιτάξω για να δω αν ειναι χρωμιομενη η αχρωμιωτη;
ωχ θα ανάψουνε τα τηλ. πάλι.....Για μένα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει λίγο αργότερα ( ίσως 2-3 μήνες αργότερα ), για να δούμε…
Δεν είναι τυχαίο ότι γράφω σε αυτό το θέμα.
![]()
Με το καλό Κώστα. Κοίτα να κάνεις σωστή επιλογή.Για μένα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει λίγο αργότερα ( ίσως 2-3 μήνες αργότερα ), για να δούμε…
Δεν είναι τυχαίο ότι γράφω σε αυτό το θέμα.
![]()
Με το καλό Κώστα. Κοίτα να κάνεις σωστή επιλογή.
Γιάννη ο Μάκης απ ότι φαίνεται θα κάνει την επιλογή, εγώ τα χρήματα θα βάλω και 4 μεγάλες σούβλες για πάρτη του.![]()
Browning B-***Με το καλο Κωστη, για ριξε καμια πληροφορια ομως,.. .xm.
Και δεν στο είχα..Λέω όπλο με μία κάννη θα πάρει..Browning B-***
![]()