Browning Team

Μπιλ σε ευχαριστώ. Ξέρεις αν μπορώ να αλλάξω το V και να βάλω σπειροειδές?
Χμμ... θα σε γελάσω... δεν νομίζω, γιατί θα είναι θέμα σχεδιασμού του μηχανισμού και χωροταξίας των εξαρτημάτων ας πούμε, ΑΝ γίνεται μπορεί να μην συμφέρει να γίνει από άποψη δυσκολίας πατέντας και τιμής... Έχεις κάποιο θέμα με τα ελατήρια; Ή προληπτικά το σκέφτεσαι;
Δε γίνεται παιδιά για τους λόγους που αναφέρει ο Βασίλης, μιλάμε για άλλο μηχανισμό, εξάλλου αν προσέξεις τα ελατήρια του SKB δεν είναι τα κλασσικά τύπου V αλλά τύπου U που είναι ανθεκτικότερα από τα κλασσικά λόγω της απουσίας της γωνίας.
Το όπλο έχει από τα στιβαρότερα κλειδώματα και από τους πιο αξιόπιστους μηχανισμούς, ΜΗΝ το πειράξεις.
Για ψυχολογικούς και μόνο λόγους προσπάθησε να βρεις από τις εταιρίες που εισήγαγαν όπλα SKB ένα δεύτερο ζευγάρι ελατήρια.

Χμμ... θα σε γελάσω... δεν νομίζω, γιατί θα είναι θέμα σχεδιασμού του μηχανισμού και χωροταξίας των εξαρτημάτων ας πούμε, ΑΝ γίνεται μπορεί να μην συμφέρει να γίνει από άποψη δυσκολίας πατέντας και τιμής... Έχεις κάποιο θέμα με τα ελατήρια; Ή προληπτικά το σκέφτεσαι;
Προληπτικά γιατί θέλω να αγοράσω ένα ποζέ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά τα SKB.
Βασίλη η BROWING κατασκευάζει όπλα στην Ιαπωνία, στο εργοστασιο της MIROCU και όχι της SKB που νομίζω έχει κλείσει κιόλας, και τα σημερινά SKB κατασκευαζονται στην Τουρκία από αμερικάνικων συμφερόντων εταιρία που έχει εξαγοράσει τo brαnd name της SKB.
Πάντως τα γνήσια Ιαπωνικά SKB, αλλά και τα όπλα Φασόν που κατασκεύαζε η εταιρία, κυρίως για αμερικάνικες φίρμες, χαρακτηρίζονται ώς ''αθάνατα''.
Εγώ ξέρω ότι και τα SKB στην Ιαπωνία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της mirocu..

Εγώ ξέρω ότι και τα SKB στην Ιαπωνία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της mirocu..
Βασίλη αν μπεις στην καινούργια ιστοσελίδα της SKB και δείς τα νέα όπλα που πλασάρονται, είμαι σίγουρος πως θα καταλάβεις ότι αυτά τα όπλα δε θυμίζουν σε τίποτα όπλα που έχουν βγει, τώρα ή στο παρελθόν, από το εργοστάσιο της MIROCU αλλά και της SKB του παρελθόντος...
αντιθέτως θυμίζουν τούρκικα μοντέλα που έχουν πλασαριστεί στο παρελθόν και με άλλα ονόματα;).

Ρε παιδιά έχει κανείς ιδέα για το ποιες διαφορές έχει η παλιά fusion σε σχέση με την fusion evolve;
άλλη βάση με πιο πολύ κούρμπα στην fusion
επίσης πιο κυνηγετικό κοντάκι και πάπια στην fusion
άριστες κάννες και τα 2
προσωπικές εκτιμήσεις
αν είχα να διαλέξω μεταξύ των 2 θα πήγαινα fusion που την θεωρώ πιο στιβαρή κατασκευή σε ξύλα και μέταλλα(πέρασαν και τα 2 από τα χέρια μου)

Last edited:
άλλη βάση με πιο πολύ κούρμπα στην fusion
επίσης πιο κυνηγετικό κοντάκι και πάπια στην fusion
άριστες κάννες και τα 2
προσωπικές εκτιμήσεις
αν είχα να διαλέξω μεταξύ των 2 θα πήγαινα fusion που την θεωρώ πιο στιβαρή κατασκευή σε ξύλα και μέταλλα(πέρασαν και τα 2 από τα χέρια μου)
Μακη για ποιο λογο τα εδωσες ;

Κάποτε σε ένα αστυνομικό τμήμα ένας officer μου έκανε παρατήρηση που χρησιμοποίησα την λέξη φάκελος. Δεν υπάρχουν κύριε φάκελοι εδώ και πολλά χρόνια, αρχεία υπάρχουν... :-)

Πέστε μου κατι..Οι παλιές μπραουνινγκ πχ auto 5 κλπ είχαν κ αυτές το σύστημα γρήγορου γεμίσματος?(απο την αποθήκη στη θαλαμη..)
Είχα δει μια μπραουνινγκ αν θυμαμε καλά ηταν η auto 5 που πάνω στην βάση Made in belgium και στην κάννη έγραφε κ την λεξη montreal τι μπορεί να σημαίνει αυτο?Ηταν για την καναδεζικη αγορά?

Τελικα εκτος απο το 20αρακι αποφασισα να πάρω και μια Browning που βρηκα 12αρα , Fusion evolve το μοντελο με 71 ποντους κανη. Διαβασα οτι εχει ανεκτη ανακρουση και καλες βολες και ετσι ψηθηκα....
Εχει και ο πεθερος μια Auto 5 αλλα του καθεται βαρια για περπατητο και λεω να τον ξαλαφρωσω λιγο.
Ποια η γνώμη σας για αυτο το οπλο και αν ενα after market choke IC ή LM θα ήταν ικανο να εξυπηρετησει τα περισσοτερα κυνηγια.

Ποια η γνώμη σας για αυτο το οπλο και αν ενα after market choke IC ή LM θα ήταν ικανο να εξυπηρετησει τα περισσοτερα κυνηγια.
καλημερα, ο αυλός της είναι 18,7 ή 18,8? τι κυνήγια θες να κάνεις?

Πιο ανοιχτο απο IM μη βαλεις, στις πιο πολλες εταιρειες ειναι σαν demi το συγκεκριμενο
Αρκετά σφιχτό φαίνεται για γενική χρήση , με μια δυο δοκιμές στο χαρτί μολις πάρω το όπλο στα χέρια μου θα αποφασίσω, ευχαριστώ.

Back