Αφιερωμενο στους 725ακηδες...
Άρη πότε είπαμε θα ανεβεις στο Δελτα;Αυτά να δείχνεις στο Γιάννη (giannis corfu) Άρι και τον βλέπω από μπεκατσά στο Δέλτα με Λαμπραντόρ![]()
Μπρρρρρρ. Κρυαααααααδες!Ετσι ξεκινανε ολοι Σπυρο, στην αρχη ενα οπλο δηθεν για σκοπευτηριο κ μετα ερχεται ο ερωτας... Οταν θα "κλειδωσει" καμια φασσα η κανα παπι πανω στην φarδια ριγα θα σου πω εγω... .eat. Αλλωστε που να γυρναει μεσα στο ντουσκο με το καλαμι ψαρεματος κ τα Muller???![]()
Πάντως αν το ξανασκεφτείς και δεις οτι το 80ποντο 725 ταιριάζει καλύτερα με Λαμπραντόρ, θα σου κονομήσω εγώ ένα και εσύ μου δίνεις ένα μπεκατσόσκυλο που ταιριάζει με το δικό μου όπλοΆρη και Σπύρο, ότι και να μου δειχνετε, ότι και να μου λέτε, εγώ θα παραμείνω πιστός στις "αγάπες μοποντογώ " γαλοπούλες " δεν τουφεκάω.![]()
Αφιερωμενο στους 725ακηδες...
Άλλος ένας "ευτυχής" κάτοχος 725, αυξανομαστε και πληθαινουμεΤι εκπαίδευση είναι αυτή!!! Καλά για Β725 τι να πούμε τώρα...
Για το δεύτερο Σπύρο μου ευχαρίστως, για το πρώτο, λυπάμαι αλλά δεν.............Πάντως αν το ξανασκεφτείς και δεις οτι το 80ποντο 725 ταιριάζει καλύτερα με Λαμπραντόρ, θα σου κονομήσω εγώ ένα και εσύ μου δίνεις ένα μπεκατσόσκυλο που ταιριάζει με το δικό μου όπλο![]()
Άλλος ένας "ευτυχής" κάτοχος 725, αυξανομαστε και πληθαινουμε![]()
Μάνο θα το εβαζες στη μέση ή θα εδιωχνες τη γυναίκα από το κρεβάτι;Το έχω καταευχαριστηθεί Γιάννη. Εγώ έχω το Hunter και πέρισυ έκανα πολύ καλά κυνήγια! Μου πάει περισσότερο από την καραμπίνα... Αν δεν είχε τα λάδια θα κοιμόμασταν αγκαλιά!!!
καλες τουφεκιες Γιαννη ... δεν θα αφήσεις κανενα πετούμενο αν περάσει και προς την Ήπειρο χαχαχαχ!!Καλησπέρα. Στο team browning και εγώ με το νεο μου απόκτημα, 725 sport.
![]()
![]()
Σ'ευχαριστω Χρήστο να'σαι καλά. Στείλε μου εσύ μπεκατσούλες και θα σου αφήσω όλα τ'αλλακαλες τουφεκιες Γιαννη ... δεν θα αφήσεις κανενα πετούμενο αν περάσει και προς την Ήπειρο χαχαχαχ!!
πολύ όμορφο.. μπραβο
Από όσο ξέρω η διαφορά ελατηρίου V με σπειροειδές είναι ότι άν το πρώτο σπάσει για κάποιο λόγο το δίκαννο δεν μπορεί να λειτουργήσει, ενώ αντίθετα με το σπειροειδές συνεχίζει να οπλίζει κανονικά. Επίσης λόγω σχήματος του V πρέπει να είναι πολύ σωστά κατασκευασμένο και λειασμένο για να μην συγκεντρώνει σε ένα σημείο τις δυνάμεις και οδηγήσουν στο σπάσιμό του. Εμένα το δίκαννο μου ελατήρια V έχει είναι πόσο χρονών όπλο, ποτέ δεν έχουν πάθει τίποτα... Πιστεύω ένα καλό ποιοτικό δίκαννο που έχει προσεγμένα ελατήρια V δεν θα πάθει κάτι...Έχω μια απορία για τα SKB και επειδή οι εταιρείες κατασκευάζουν τα όπλα τους στο ίδιο εργοστάσιο είπα να την βάλω εδώ. Σας έχουν δημιουργηθεί ποτέ προβλήματα σε αυτά τα όπλα? Τίποτα σχετικά με το ελατήριο που είναι σχήματος ν και όχι σπιρωτό ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ!
Μπιλ σε ευχαριστώ. Ξέρεις αν μπορώ να αλλάξω το V και να βάλω σπειροειδές?Από όσο ξέρω η διαφορά ελατηρίου V με σπειροειδές είναι ότι άν το πρώτο σπάσει για κάποιο λόγο το δίκαννο δεν μπορεί να λειτουργήσει, ενώ αντίθετα με το σπειροειδές συνεχίζει να οπλίζει κανονικά. Επίσης λόγω σχήματος του V πρέπει να είναι πολύ σωστά κατασκευασμένο και λειασμένο για να μην συγκεντρώνει σε ένα σημείο τις δυνάμεις και οδηγήσουν στο σπάσιμό του. Εμένα το δίκαννο μου ελατήρια V έχει είναι πόσο χρονών όπλο, ποτέ δεν έχουν πάθει τίποτα... Πιστεύω ένα καλό ποιοτικό δίκαννο που έχει προσεγμένα ελατήρια V δεν θα πάθει κάτι...
Χμμ... θα σε γελάσω... δεν νομίζω, γιατί θα είναι θέμα σχεδιασμού του μηχανισμού και χωροταξίας των εξαρτημάτων ας πούμε, ΑΝ γίνεται μπορεί να μην συμφέρει να γίνει από άποψη δυσκολίας πατέντας και τιμής... Έχεις κάποιο θέμα με τα ελατήρια; Ή προληπτικά το σκέφτεσαι;Μπιλ σε ευχαριστώ. Ξέρεις αν μπορώ να αλλάξω το V και να βάλω σπειροειδές?
Βασίλη η BROWING κατασκευάζει όπλα στην Ιαπωνία, στο εργοστασιο της MIROCU και όχι της SKB που νομίζω έχει κλείσει κιόλας, και τα σημερινά SKB κατασκευαζονται στην Τουρκία από αμερικάνικων συμφερόντων εταιρία που έχει εξαγοράσει τo brαnd name της SKB.Έχω μια απορία για τα SKB και επειδή οι εταιρείες κατασκευάζουν τα όπλα τους στο ίδιο εργοστάσιο είπα να την βάλω εδώ. Σας έχουν δημιουργηθεί ποτέ προβλήματα σε αυτά τα όπλα? Τίποτα σχετικά με το ελατήριο που είναι σχήματος ν και όχι σπιρωτό ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ!