Mafia Calabria
Moderator
Σας ευχαριστώ ολους, Στέλιο ηταν αμερικάνικο με μαύρη βάση και δύο πάπιες χαραγμενες πανω. Είδε σκληρή χρηση από άλλους που το δάνειζονταν από την οικογένεια κάνεις δεν φιλότιμηθηκε να βάλει λίγο λάδι πανω.
Όταν κατέβω στο νησί Στέλιο θα φωτογραφήσω ένα 16αρακι δικαννο του φίλου μου και θα πάθεις πλάκα. Δε λέω λεπτομέρειες.ΩΩΩ! Τι είπες τώρα! Κρίμα το όπλο Κωνσταντίνε! (έχω ιδιαίτερη αδυναμία σ' αυτό το διαμέτρημα) Το λάκτισμα μπορεί να σου φάνηκε τότε έντονο λόγω ηλικίας, ή να μη σου ταίριαζε το κοντάκι, ή μπορεί και λόγω φυσιγγίων. Πράγματα που διορθώνονται δηλαδή. Κρίμα που το άφησες!
Π.χ. τώρα βγαίνουν τα Lambro classic 16 που είναι αρκετά πιο μαλακά από τα ΔΟΡΚΑΣ (κι από τα παλιά κι απ' τα καινούργια) αλλά φονικότατα. Όπως και τα B&P F2 επίσης, ίσως κι άλλα ... Πράγματι παλιότερα δεν υπήρχαν πολλές επιλογές σε φυσίγγια!
Υ.Γ. Άραγε το δίκαννο αυτό είχε φτιαχτεί από την ίδια την Ithaca; Ή μήπως ... στην Ιαπωνία, από την SKB όπως και τα σ/π;![]()
Σε ευχαριστώ Σαραντο.Καλοντουφεκο Κωνσταντινε!
Γιώργο σε ευχαριστώ, πες αν θες εντυπώσεις κυνηγια η για σκοπευτηριο ,τσοκακια. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα όπως το πήρα μέσα στο κουτί ειναι κάτω στο νησι.Κωνσταντίνε sellectακι έχω και γω, καλοτουφεκο...![]()
Στο δικό μου από ότι παρατήρησα πρέπει να είναι ημικατεργασμενο το φινίρισμα του.Αν το φέρεις στα μέτρα σου, γιατί έχει παλιοκοντακο, είναι πολύ καλό.
Τασο εχει Γιουρα σιγουρα μεσα αλλα ειναι διασταυρωση με αλλα που δεν ξερω.παντως και αυτο ειναι πολυ καλο αλλα λιγο αγριο( δαγκωνει)Το άλλο σκυλι τι ράτσα είναι?Σεγκουτσι μοιάζει..Αν είναι δεν ξέρω..γιατί δεν τα πάω καλά με τα σκυλιά..![]()