+1000, με υγεία και πολλές επιτυχίες...Καλοντουφεκο γιαννη οπλαρα πήρεσ φιλε![]()
Καλοντουφεκο γιαννη οπλαρα πήρεσ φιλε![]()
+1000, με υγεία και πολλές επιτυχίες...
Να το χαρείς περισσότερο από όλα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς παιδια. Ή Βrowning με αυτό το όπλο ανέβηκε επίπεδο στην ομορφιά και την εργονομία, συνδύασε την αντοχή με την ελαφρότητα.Καλοκαφτο και απο εδω το 725 σου φιλε!!!
.....
Κουκλί Γιώργο, αθάνατο όπλο (εντάξει εντάξει και τα beretta αθάνατα ειναι, μη βαράτε όλοι μαζίΜε τα Β *25 γενικοτερα Γιαννη.
Εδω το δικο μου Β525 Light Advanced.
![]()
Καλοριζικο και πάλι Γιάννη και με αυτά τα κανουριδια είναι αντιαρματικο αέρος εδάφους.Καλησπέρα. Στο team browning και εγώ με το νεο μου απόκτημα, 725 sport.
![]()
![]()
Ευχαριστώ Κωνστσντινε, μόνο για αέρος προορίζεται φιλέ.Καλοριζικο και πάλι Γιάννη και με αυτά τα κανουριδια είναι αντιαρματικο αέρος εδάφους.
Κυριακος.Κουκλί Γιώργο, αθάνατο όπλο (εντάξει εντάξει και τα beretta αθάνατα ειναι, μη βαράτε όλοι μαζί) είναι και ελαφρύ, στο περπατητό θα κεντάει.
![]()
Σ'ευχαριστώ Μάκη μου, να'σαι καλα φίλε.είναι τρέλλα
να το ευχαριστηθείς όσο δεν παίρνει ρε φίλε![]()
Σ'ευχαριστω Γιώργο, να'σαι καλά φίλε.Browning = Εγγύηση.
Καλοτούφεκο να είναι Γιάννη.....
Ευχαριστώ Σαράντον, να'σαι καλά.Γιαννης Κερκυρα,τα καλυτερα τουφεκια μαζευεις,καλοριζικο και παντα κεντρο!![]()
Καλησπέρα. Στο team browning και εγώ με το νεο μου απόκτημα, 725 sport.
![]()
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο αλλά εγώ δεν ασχολούμε με πάπια, αρέσκομαι και απολαμβανω τα λεγόμενα και τα κατορθώματα των παπιοκυνηγων του hunterslife, ( για να παινεψουμε και το σπίτι μας)Καλοντούφεκο Γιάννη, εγώ θα του προσδώσω κυνηγετικά χαρακτηριστικά και θα το βαφτίσω ''παπιοντούφεκο''
![]()