Σαράντο κατά τη γνώμη σου και από αυτά που έχεις δει, από τις δοκιμές που έχεις κάνει, πιο στοιχείο της κάννης παίζει περισσότερο ρόλο στην ποιοτική ντουφεκιά,Γιατι ρε παιδια παιδια καταδικαζεται τα τσοκ κατα αυτο το τροπο?Το τι θα κανει ενα τσοκ φαινεται μονο στο πινακα,οχι τη μαρκα ειναι,και αν δεν παιρνεις τη συγκεντρωση συμφωνα με τη συσφιξη,πας για αλλα,ο 18.8 αυλος δεν εχει καννενα θεμα,ριχνει οσο σφυχτα ριχνουν και η στενωτεροι αυλοι...και με καλυτερη συχνοτητα!
Σπυρο το θεμα της ισοκατονομης εχει να κανει με τη σωστη γεωμετρια ολης της καννης,η περιεργες γεωμετριες απο διαβρωσεις η απο κατασκευη επιρεαζουν την ισοκατανομη,η συγκεντρωση η σωστη συμφωνα με τη συσφιξη ειναι αποκλειστικο εργο της σωστης γεωμετριας του τσοκ και τιποτα αλλο.Τα μακρυκωννα προσφερουν μια αυξηση στη συγκεντωση στα ψιλα σκαγια μονο,και το εργο της κοντητερης ατρακτου γενικα,αυτο ειναι ολο το εργο,τα υπολοιπα ειναι παραμυθια της πλειοψηφιας που ποτε δεν ασχολουνται με τη βλητικη και περισσοτερο με βελτιωσεις αλλα ομως εχουν αποψη πανω σε αυτα τα θεματα,απο εμπειρια στο κυνηγι και δοκιμες οπτικες.
Σαραντο νομιζεις ότι εχουν πολλοι την δικη μας μουρλια με τα χαρτονια και τα ποσοστα ? ο Σπυρος εγραψε το αυτονοητο , και οι δυο μαρκες τσοκ με την ιδια ονομαστικη ενδειξη σύσφιξης εχουν ακριβως την ιδια διαμετρο στομιου που είναι 18, 3 χιλιοστα συγκεκριμενα , που είναι το κακο ? πρεπει δηλαδή να αναφέρουμε ότι αγορασα ένα τσοκ briley που δινει 45 % συγκεντρωση στα 35 μετρα ? με ποιο φυσιγγι ? με τι νουμερο σκαγια ? με τι διαμετρο σκαγια ? ειναι η διαμετρος που αναφερει το κουτι ?είναι τα γραμαμρια που αναφερει το κουτι ? με τι σκληροτητα σκαγια ? ξερεις ότι τα ισπανικα φυσίγγια εχουν πεντε διαφορετιεκς σκληρότητες στα σκαγια ? θα βγαλουν ιδια ποσοστα ? αν ριξει δεκα φυσίγγια απο το ιδιο κουτι θα εχει δεκα ιδιες αποδοσεις στον πινακα ? και χιλιες άλλες παραμέτρους , στο φιναλε μηπως το τσοκ είναι μονο αυτό που ονομάζεται ? μια στενωση και τιποτα άλλο ???????Γιατι ρε παιδια παιδια καταδικαζεται τα τσοκ κατα αυτο το τροπο?
πολύ καλή η γνώμη μουΠαιδια καλησπερα,θελω τα φωτα σας!
Ποια ειναι η γνωμη σας για την maxus?
Οσοι κατοχοι,ευπροσδεκτοι να γραψουν τα θετικα και τα αρνητικα του οπλου,
τα στραβα και τα καλα και γενικως τις εντυπωσεις τους!
...τέλος η κάννη η οποία είναι ζαριά
Μάκη θα ήταν καλό να έγραφες κάποτε για τα όπλα που σου έκαναν μεγάλη εντύπωση..Άλλα και πια σε απογοήτευσαν (μηχανισμοί κλπ)..μετά από 30 χρόνια και έχοντας αλλάξει πάνω από 50 όπλα
ναι ναι ναιΖαριά ακόμη και μεταξύ ομοίων μοντέλων;
μ αρέσει μπράβο ρε Τάσο γιατί όχι;;;;Μάκη θα είχε ενδιαφέρον να έγραφες κάποτε για τα όπλα που σου έκαναν μεγάλη εντύπωση..Άλλα και πια σε απογοήτευσαν (μηχανισμοί κλπ)..
Θα εχει ωραίο ενδιαφέρον άλλα θα ήταν χρονοβόρο..![]()
Φυσικα!!Άπλα αναφέρομαι σε εσένα γιατί έχεις δει ουκ ολίγους μηχανισμούς..Και υποθέτω ότι με κάθε ένα απο αυτά τα όπλα θα έριχνες κ σε χαρτονιαμ αρέσει μπράβο ρε Τάσο γιατί όχι;;;;
όλοι βέβαια να γράψουν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον![]()
θα τα πούμε φίλε με κόλλησες και το φιάξουμε από αύριοΦυσικα!!Άπλα αναφέρομαι σε εσένα γιατί έχεις δει ουκ ολίγους μηχανισμούς..Και υποθέτω ότι με κάθε ένα απο αυτά τα όπλα θα έριχνες κ σε χαρτονια![]()
Είναι κατασκευασμενο από την Μπερεττα την εποχή της Α 302-303.Για σας συνάδελφοι,χθες πήρα το όπλο του πεθερού μου μια BROWNING BL 80 παλιό μοντέλο αλλά καινούριο όπλο αχρησιμοποίητο.71 πόντους κάνη 2*σταθερό τσοκ,πήγα έπαιξα μερικές τουφεκιές και μου άρεσε πολύ!!!ειναι στα μέτρα μου,ούτε παραγγελία να το είχα.αλλά δυστυχώς του το ξαναγύρισα...ξερει κάποιος είχε συνεργασία η browning με την Beretta τότε;γιατί ο μηχανησμος ειναι Beretta την κανη δεν την είδα.
δεν μου το έχει χραψει ακόμα χαχα θα βάλω τη γυναίκα μου να του πει να μου την κάνει δώρο στη γιορτή μου.την έχει στο σπίτι έτσι για φύλαξη....Είναι κατασκευασμενο από την Μπερεττα την εποχή της Α 302-303.
Γιατί το επεστρεψες;Τέτοια λάθη δεν τα κάνουν οι γαμπροι.!