Ευχαριστώ Γιάννη....Ο πεθερός μου δεν είναι κυνηγός το πήρε μεταχειρισμενο το 1985 και το έχει στην ντουλάπα μόνο για φύλαξη. Δεν έχει ρίξει από τότε ούτε 10 φυσίγγια. ..Καλησπέρα! Μύρο το οπλο ειναι αερίων και ειναι ιδιο με την θρυλική beretta a302..αν δεις στο πλάι γράφει Beretta-Italy..ειναι κατασκευής 1982!! Εχει ΑΠΛΗ Θαλάμη 70mm.αυλο 18,3.αυτα μπορω να μεταφρασω εγω με αυτα που ξερω...πιστευω ο πεθερός σου θα εχει μείνει πολυ ευχαριστημένος απο αυτο το οπλο..ειναι ενα θρυλικό οπλο.
Εκτός λάθους έχει μια ίδια ο συμφορουμίτης brahamos...Στην έκθεση έπαθα πλάκα με την maxus sporting πανέμορφο όπλο και καλοζυγισμένο με 30αρα κάνη, εκει που ειπα δεν ξαναπαιρνω όπλο θα με βάλει στα έξοδα η άτιμη. Βάση διχρωμη ανθακονηματα (καλυμενο όλο το όπλο κάνη,πλαστικά ) και τριμενο ασημί, κοντάκι μικρό ,βολικό και όπως μου είπε ο υπεύθυνος ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το μοντέλο.
adult image hosting
screen shot
uploading pictures
free screen capture
uploading images
Πολύ ωραίο όπλο φίλε Πάνο, πάρα του ότι είναι αερίων και είχε 30αρα κάνη μου φάνηκε παναλαφρο και ειδικά το κοντάκι της μου ερχόταν πολύ καλά.Εκτός λάθους έχει μια ίδια ο συμφορουμίτης brahamos...
Mυρο η γνωμη μου ειναι να παρεις κανα κυνηγι πεσκεσι στο πεθερο σου για να σου δωσει το οπλο να το κυνηγας. Κριμα να καθεται κλεισμενο στη ντουλαπα τετοιο οπλο.Ευχαριστώ Γιάννη....Ο πεθερός μου δεν είναι κυνηγός το πήρε μεταχειρισμενο το 1985 και το έχει στην ντουλάπα μόνο για φύλαξη. Δεν έχει ρίξει από τότε ούτε 10 φυσίγγια. ..
Το ξέρω , σκέφτομαι να το ανταλλάξω με την fabarm. .....Mυρο η γνωμη μου ειναι να παρεις κανα κυνηγι πεσκεσι στο πεθερο σου για να σου δωσει το οπλο να το κυνηγας. Κριμα να καθεται κλεισμενο στη ντουλαπα τετοιο οπλο.
Οχι με την φαμπαρμ..Κανενα άλλο οπλο δεν έχεις να του δώσεις..Το ξέρω , σκέφτομαι να το ανταλλάξω με την fabarm. .....
Σίγουρα διορθώνεται αρκεί να πας σε σωστό οπλουργο.Καλημερα. Εχω βρει ενα brawning b425 elite με σταθερα τσοκ 2/4 και οχι μαγκνουμ σε κατασταση βιτρινας, ζητημα να εχει ριξει 200 φυσιγγια. Επειδη ο ανθρωπος μεγαλος σε ηλικια και εχοντας 4 οπλα στη κατοχη του μου ειπε οτι σκεφτεται να το πουλησει του ειπα οτι ενδιαφερομαι. Βεβαι ειμαι αριστεροχειρας και οταν εκανα επωμιση μου εφευγε λιγο λογω δεξιας κλισης. Ρωταω η κλιση σε οπλουργο λογικα διορθωνεται? και σε τι ποσα περιπου κειμενεται, για περιπου 800 euro μιλαμε εμεις
Καλοτουφεκο Δημητρη! Ωραιο οπλο!Καλησπερα σε ολους!προσφατα αποκτησα ενα 525 hunter advance με ημιπιστολε λαβη και 71 εκ!το μοντελο αυτο ηταν μια κατηγορια πανω απο το classic!μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο το μοντελο?
Το έχω από το 2009 και είμαι ενθουσιασμένος.Καλησπερα σε ολους!προσφατα αποκτησα ενα 525 hunter advance με ημιπιστολε λαβη και 71 εκ!το μοντελο αυτο ηταν μια κατηγορια πανω απο το classic!μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο το μοντελο?
Το είχα πάρει μεταχειρισμένο Γιάννη αν θυμάμαι καλά 1100 Ευρώ.Γιωργο ποσο το ειχες παρει;
Καλοριζικο ΔημητρηΚαλησπερα σε ολους!προσφατα αποκτησα ενα 525 hunter advance με ημιπιστολε λαβη και 71 εκ!το μοντελο αυτο ηταν μια κατηγορια πανω απο το classic!μηπως ξερει καποιος κατι για αυτο το μοντελο?